Melegi zerre sevmiyorum bir o digeri acelya..serra belkide buna eklenebilir.lalecim falsepetinde tahadan vazgecemiyorum.birde dun bazi olsylar sebebi ile eski fallarimi okuma ihtiyaci hissettim ve binnazablada firuze bilmis birseyler cok enteresan hemde ..
bana taha ve melek aynı seylerı soyluyo bıtanem enerjı meselesı ıste bende acelyayı sevmem dengesız kadınn firuzeyı hıc bılmıyorum ne baktırmısın ona bıtanesı ??
Kahve canim bende hic onemsememisim ama sok oldum okuyunca
her duydugumu denıyorum salagım yemın edıyorum =)) bılmıs mı gercekten yaa oyle arada kenarda kosede kalanlar daha ıyı bılıyo valla
Evet ya bende cok sakinim olumsuz konustugu icin onu gozardi etmisim
olumsuz seyler nedense cıkıyo gercekten benımde son gunlerdekı fallarım hep olumsuz korkar oldum
Ben en com olumlu olup olumsuza on gunde degisen fallara falcilara gicigim
fal işi gerçekten enerji işi sanırım ya.. çünkü mesela serra kimselere söylemediğim ve genelde herkesin hayatında olamayacak bişeyi bilmişti bende. melek desem ben kaç kere falında "ben sana dememiş miydim de sen inanmadın" larla başlayan fallarını bilirim..nesibenin arayacağı zamanı bilmesi vs. sanırım benim genel popüler olanlarla tutuyor olabilir.
bir tek yiğiti merak ediyorum. ve ondan sonra fal ateşim söndü adeta. hiç baktırasım yok. keşke zaman geçse de dedikleri olacak mı buraya yazabilsemdenemek isteyenler için iyilştiği vakit bence denenebilir diyorum. 2-3 falınızı feda edin deneyin bence..
o cok dogru ılk baktırdım acelyaya demedıgı laf kalmadı sonra baktırdım kartlar oyle gemış sen cok tarot baktırmısın dedı başka falcılarda var oyle belk başkasına tutmuştur gunahına gırmıyım kızın sevını cook onunda ama bana boyle olmuştu valla :S
Ben en com olumlu olup olumsuza on gunde degisen fallara falcilara gicigim
Seven sevmeye devam etsin hissi olan falcinin fali degismez
sende melektedemı oyle oldu hıssım degıstı bende basından berı tutarlı cok :S valla bellı olmuyoo bu ısler
Seven sevmeye devam etsin hissi olan falcinin fali degismez
Melekte sorun su ki samimi sesinin altinda bir baska his var sevmedigim ve olaylarla ilgili cok detay gizli gibi bunu anlatmam olanaksiz tarifsiz .
Bende numarasi var vermistin canim sen daha önce. Ayy senin memmun kalmis olman beni korkutuyor))):53
Yiğitle ilgili hemfikiriz,bi falsepetine, iki binnaza az atılır,bi yiğit yapilir.fal işi gerçekten enerji işi sanırım ya.. çünkü mesela serra kimselere söylemediğim ve genelde herkesin hayatında olamayacak bişeyi bilmişti bende. melek desem ben kaç kere falında "ben sana dememiş miydim de sen inanmadın" larla başlayan fallarını bilirim..nesibenin arayacağı zamanı bilmesi vs. sanırım benim genel popüler olanlarla tutuyor olabilir.
bir tek yiğiti merak ediyorum. ve ondan sonra fal ateşim söndü adeta. hiç baktırasım yok. keşke zaman geçse de dedikleri olacak mı buraya yazabilsemdenemek isteyenler için iyilştiği vakit bence denenebilir diyorum. 2-3 falınızı feda edin deneyin bence..
Mail,mail,mail.....Melekte sorun su ki samimi sesinin altinda bir baska his var sevmedigim ve olaylarla ilgili cok detay gizli gibi bunu anlatmam olanaksiz tarifsiz .
Mail,mail,mail.....
Canimm baktim sende bak eski fallarimi dinliyorum)
Kahve canim bende hic onemsememisim ama sok oldum okuyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?