Binnaz Abla

bana taha ve melek aynı seylerı soyluyo bıtanem enerjı meselesı ıste bende acelyayı sevmem dengesız kadınn firuzeyı hıc bılmıyorum ne baktırmısın ona bıtanesı ??

fal işi gerçekten enerji işi sanırım ya.. çünkü mesela serra kimselere söylemediğim ve genelde herkesin hayatında olamayacak bişeyi bilmişti bende. melek desem ben kaç kere falında "ben sana dememiş miydim de sen inanmadın" larla başlayan fallarını bilirim..nesibenin arayacağı zamanı bilmesi vs. sanırım benim genel popüler olanlarla tutuyor olabilir.

bir tek yiğiti merak ediyorum. ve ondan sonra fal ateşim söndü adeta. hiç baktırasım yok. keşke zaman geçse de dedikleri olacak mı buraya yazabilsem denemek isteyenler için iyilştiği vakit bence denenebilir diyorum. 2-3 falınızı feda edin deneyin bence..

Ben en com olumlu olup olumsuza on gunde degisen fallara falcilara gicigim

o cok dogru ılk baktırdım acelyaya demedıgı laf kalmadı sonra baktırdım kartlar oyle gemış sen cok tarot baktırmısın dedı başka falcılarda var oyle belk başkasına tutmuştur gunahına gırmıyım kızın sevını cook onunda ama bana boyle olmuştu valla :S

bende merak edıyorum onu sana melegın dedıgı seylr gercekten cıktımı bana bu kadar olumsuz seyın ıcınde moral veren o ve taha oldu :S

Seven sevmeye devam etsin hissi olan falcinin fali degismez

sende melektedemı oyle oldu hıssım degıstı bende basından berı tutarlı cok :S valla bellı olmuyoo bu ısler

Melekte sorun su ki samimi sesinin altinda bir baska his var sevmedigim ve olaylarla ilgili cok detay gizli gibi bunu anlatmam olanaksiz tarifsiz .

Yiğitle ilgili hemfikiriz,bi falsepetine, iki binnaza az atılır,bi yiğit yapilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…