Binnaz Abla

Alcanzar peki bize fal bakacak seviyeye geldinmi:):):) keşke öyle olsa dimii

Alcanzar peki bize fal bakacak seviyeye geldinmi:):):) keşke öyle olsa dimii

Ya bu kadar fal olayını sevmeme rağmen fal bakmaya hiç ilgi duymadım.Çünkü başkalarının hayatını pek merak etmem ben,sanırım bununla ilintili olsa gerek.Ama istermiydin diye sorsan,tabiki hislerimin o derece kuvvetli olmasını ve insanları doğru yönlendirebilmeyi ,tavsiye verebilmeyi isterdim.Ama ben kötü olanıda söyleyemezdim ya....

Son düzenleme:
Falsepetine giremiyorum,siteye mail attım.Varmı benimle aynı durumda olan?

google chrome yoluyla girdim ama hiç beğenmedim yeni arayüzünü.istediğim bölüme rahatça girip bakamıyorsun.başka yerler açılıyor falan.olmamış bence.

google chrome yoluyla girdim ama hiç beğenmedim yeni arayüzünü.istediğim bölüme rahatça girip bakamıyorsun.başka yerler açılıyor falan.olmamış bence.
Evet üyeliğimle giremedim,ama gòrdüğüm kadarıyla bende beğenmedim,eski hali daha iyiydi.Bide fiyatlar eskisi gibi sabit değil,falcıya göre değişmiş.15'ede vardı,25'ede..

Evet üyeliğimle giremedim,ama gòrdüğüm kadarıyla bende beğenmedim,eski hali daha iyiydi.Bide fiyatlar eskisi gibi sabit değil,falcıya göre değişmiş.15'ede vardı,25'ede..

fıyatlarmı değişmiş bakıyorum hemen

ben begenmedım olmamıs bence

Baktım simdi üye olmadan yorum al kısmına.Sanırım Samira ve Taha online.Evet emin oldumfiyatlar değißmiş.Samira 25 ,Taha 15 dediğim gibi.Tarot fiyatı bunlar.Demekki tüm falcıların fiyatı değişmiş.Ama genel olarak site ı ıh olmamış.

Son düzenleme:
kızlar fal sepeti taha turan'a ilkkez fal gönderdim ancak falı bekleyen fallarımda falan göremıyorum sinir oldum siteye yazıyorum cevapta vermiyor((((((((((

bu aralar deneme zamanları olur..1 hafta filan beklemek lazım kızlar..ancak oturur sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…