Tabi canım ilk falım 2003 yılı ağustos ayıydı,hiç unutmam.Tokatlıyan pasajı Medyum Guru.Dolu dolu koskoca bir on yıl.Fallarımın hepsinide yazarım ben.Kutularımı fallarla dolu defterlerimle birlikte saklamaktayîm.Koskoca bir fal arşivim var .Ne mutlu bana....
Alcanzar peki bize fal bakacak seviyeye geldinmi:):):) keşke öyle olsa dimii
klothoyagmurun kahvesi mi tarotu mu sizce kızlar
Kahve baktirinca tarot da aciyor zaten
Falsepetine giremiyorum,siteye mail attım.Varmı benimle aynı durumda olan?
Evet üyeliğimle giremedim,ama gòrdüğüm kadarıyla bende beğenmedim,eski hali daha iyiydi.Bide fiyatlar eskisi gibi sabit değil,falcıya göre değişmiş.15'ede vardı,25'ede..google chrome yoluyla girdim ama hiç beğenmedim yeni arayüzünü.istediğim bölüme rahatça girip bakamıyorsun.başka yerler açılıyor falan.olmamış bence.
Evet üyeliğimle giremedim,ama gòrdüğüm kadarıyla bende beğenmedim,eski hali daha iyiydi.Bide fiyatlar eskisi gibi sabit değil,falcıya göre değişmiş.15'ede vardı,25'ede..
Bende üyelik girişi yapamadığım için bi kısmını gördüm.Mesela Taha 15,Samira ya 20ya 25'ti yanlış olmasın.fıyatlarmı değişmiş bakıyorum hemen
Bende üyelik girişi yapamadığım için bi kısmını gördüm.Mesela Taha 15,Samira ya 20ya 25'ti yanlış olmasın.
ben begenmedım olmamıs bence
Evet üyeliğimle giremedim,ama gòrdüğüm kadarıyla bende beğenmedim,eski hali daha iyiydi.Bide fiyatlar eskisi gibi sabit değil,falcıya göre değişmiş.15'ede vardı,25'ede..
Taha fiyatimi dusuk tutucam demisti zaten sanirim oyle yapmisBende üyelik girişi yapamadığım için bi kısmını gördüm.Mesela Taha 15,Samira ya 20ya 25'ti yanlış olmasın.
Aa eski fallarımız uçtumu yani?E ben sormuştum bunu falsepetine bütün fallarınîz durucak demişlerdi.üstelik eski falların linkleri yok.
Aa eski fallarımız uçtumu yani?E ben sormuştum bunu falsepetine bütün fallarınîz durucak demişlerdi.
Vallahi bana hepsi zirvaydi zaten, hicbiri cikmadi o yuzden uzulmedim.
Siteyi ben de begenmedim, sacma sapan bir sekilde cok karisik yapmislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?