Binnaz Abla

esinceye nisanda baktırmıştım ağustosta patlamış hiçbir dediği çıkmamış ama 1,5 ay önce baktırdığım falda o kadar tutarlı şeyler vardıki bugünde bir dediği olmak üzere çok şaşırdım acaba o günkü esince başka birimiydi son baktığı falda başka bir esince var yorumu bile farklı ve en son jülide ve beren faciasından sonra fal baktırma hevesim söndü. geçmiş 1 senelik fallarımın hepsi nerdeyse patlamış bir taha ve melek hala istikrarlı gidiyor. Nesibenin verdiği zamanda daha var nisana kadar bişey olmazzsa onlarda hikaye olacak :2:

Evet canim supriz yumurta olmus kendisi dun farkettim

senden okuyunca hemeeeeen baktım liste bende de uzunmuş maşallah baktırmadığım yok veeeeee anladımki marple cim fal enerji işii...birtanesi bile tutmaz mıı yaaa bir iki sayfa önce vardıya falsepetinde kızlardan biri facia yaşadııı onun gibi benimkide olmuş..ne fiziksel özellikleri(ben zaten öyle bi tanımlama yap dememişim ama )spor şapka takıyo genelde demiş.şapkanın 'ş' sini kafasına takmamıştır emlakçı yapmış onu bi doğum günü olacakmış da kavga gürültü olacakmış ama daha neler neler..birisi ile karıştı desem bu saçmalıklar hani başka birinede çok zor uyardı bunlar:))))))) ama gerçekten fal enerjiii işi demekki bizimki hiiiç uymamışşş:)

Son düzenleme:

Kirk yilin basi benimki uyuyor da yani neye yariyor onuda bilmiyorum..ama su gercek cok tatli insanlarla tanistim hepinizinopuyorumm cidden

Esince 'ye farklı niyetlere iki kez tarot baktırdım.Bi niyetimle ilgili olan farklı yönde ilerliyor ve o faldaki tarihlerden biri patladı zaten.Diğer niyetim için eylülde baktırdım ve verdiği zaman biraz uzundu ,süre bu ay başladı,nisanda dolacak.Bakalım bir falî patladı,diğeri için zaman akıyor.

benimki aynı niyet aynı soruydu sadece farklı nickle baktırmıştım ama son baktığında dediği bir olay olmak üzere bugün farkettim birde binnaz ablada serra nın falını önemsememiştim geçmiş fallara bakarken onunda yorumu olacak gibi ama zaman var tellwede ki en iyi denilen falcılara baktırmışım ama çoğu ölümüne sallamış yaa birde ciddi ciddi para vermişim bunlara yazık demekten başka bişey demiyorum bazı gereksiz ve olumsuzlrın dışında pek bişey de bilememişler

Serra bende patladı da eskidi gitti bile.Geçmiş fallarımı yüzyüze olanlarıda geçtim hadi,online fal faturalarımı görmek ,düşünmek,duymak istemiyorum.Aklıma geldikçe kendimden nefret ediyorum.Aynen senin gibi bende de ufak tefek şeyleri arada tutturanlar oldu.Melek gibi,Reiki gibi,Rumii gibi.Asıl olaylarda bütün fallarım patladı.Son bir ,bir buçuk ayda baktırdıklarım dışında,onların zamanı gelmedi henüz.

yüzyüze bakılan fallarda da durum aynı bir ara taksime gidip orada fal baktırdım ist. topiğnde adı geçen falcılara şimdi isimlerini bile hatırlamıyorum onlarda da durum farklı değil bu kadar fal maceramdan dediklerini yaşadıklarım 3 yada 5 tanedir 3 izmir de bir tanesi tv. programında adını hatırlamadığım bir bayan çok sinir olmuştum ama dedikleri kısmen oldu yani illaki olumsuz olanlar birde çok yıllar önce evinde fal bakan yaşlı bir amca halada o amcanın çok çok sonra böyle olacak dediği şeyleri yaşıyorum aklımda kalmasıda hayatımı 180 derece değişeceğini yıllar öncesinden görmüş olması ve öylede oldu

arkadaslar ben Nesibeyi yakalayip ve yigiti deneyip fal macerama son vermek istiyordum aslinda (bu arada fal sayisi 43 oldu ) onlarin yerine taha'yimi deneyipte gerçekten birakayim diyorum.
Tahanin fallari sizlere çiktimi ?

Benim yüzyüze baktırdığım fallar hem kafe hem özeller bir ordu büyüklüğündedir.ist topicte kısım kısım yazmaya başladım.Çünkü on yıllık fal geçmişimin bi seferde bitmesi mümkün değildi.Farkettim ki bende baktırmıdığım mekân ve yılları unutmamışım ama arada isim ve fiyatlarını unuttuğum çok var.Zaten 2004-2005 gibi yıllarda baktırdığım falcıların şu an kendileri ortada yok zaten.Kòprünün altından çok sular akmış meğer.

arkadaslar ben Nesibeyi yakalayip ve yigiti deneyip fal macerama son vermek istiyordum aslinda (bu arada fal sayisi 43 oldu ) onlarin yerine taha'yimi deneyipte gerçekten birakayim diyorum.
Tahanin fallari sizlere çiktimi ?

bana dedikleri birebir çıktı diyebilirim o derece :)

Canim seninde baya olmus benim son uc senede kocaman bir listem var.yuzyuze baktirmadim cok oldu ..

fallara inanmadığın yada baktırdıktan sonra unuttuğun zamanlarda çıkıyor. çünkü ilk başta sırf meraktan baktırıyordum yani olabileceğini düşünmüyordum yada unutuyordum işte o zamanlar çıkıyordu sonra aynı kişilere falı çıktığı için tekrar baktıryoruz ve yine çıkacak diye beklenti içine giriyoruz ya işte o zaman olmuyor sanki ben böyle düşünmeye başladım.

[Merhaba bahsettiğiniz Firuze Binnaz Abla da ise ben siteye ilk yorumcu olduğu gün baktırdım katina çok ama çok hoşuma gitti verdiği tarihe az bir süre kaldı ama sanki çıkacak gibi.

Canim seninde baya olmus benim son uc senede kocaman bir listem var.yuzyuze baktirmadim cok oldu ..
Tabi canım ilk falım 2003 yılı ağustos ayıydı,hiç unutmam.Tokatlıyan pasajı Medyum Guru.Dolu dolu koskoca bir on yıl.Fallarımın hepsinide yazarım ben.Kutularımı fallarla dolu defterlerimle birlikte saklamaktayîm.Koskoca bir fal arşivim var .Ne mutlu bana....

Son düzenleme:
Merhaba, hata olmasın firuze aydın katina ya bakıyor sonucu bildirirsen sevinirim, eğer sizde beğenir ve yorumları çıkarsa kendime pay çıkaracağım :)

[Merhaba bahsettiğiniz Firuze Binnaz Abla da ise ben siteye ilk yorumcu olduğu gün baktırdım katina çok ama çok hoşuma gitti verdiği tarihe az bir süre kaldı ama sanki çıkacak gibi.

Canim bu firuze cetin senin dedigin sadece katina bakan baska firuze

Benim bu kadar zaman içinde fallardan çıkardığım sonuç şunlar olduediğin gibi bi falcıya falı çıktı diye kısa süre sonra tekrar gitmemek gerek.Bunları yaşadım,tekrar tekrar gittiğimde fallar fallandı,ilk başarı yok oldu.Kahve,tarot,su falı,yıldîzname vs.hiç farketmiyor,iş falcıda bitiyor,tutturan iyi falcı her fal türüyle aynı istikrarî sağlıyor.Falcıyla çok arkadaş muhabbetine girip falcı ve müşterisi konumundan çıkmamak gerek.Bu defa duygusal yorum yapıyolar,falın büyüsü bozuluyo,arkadaş mantığıyla verilen cevaba dönüyor olay.Ünlülerin falcılarına,isim olmuş falcılara çok bel bağlamamak gerek".Ünlülere bakıyo,elbet iyidir" mantığıyla gittiklerim diğerlerinden çok farklı değildi.Sadece Sevim Òzün ün ilk zamanlar hep dediklerini yaşadım,sonra arkadaş muhabbetinden olsa gerek çıkmamaya başladı.Onun dışında mesela Mısırlı Zeynep Bülent Ersoy un falcısıydı,bende tek kelime bilemedi.Keza Medyum Zodyak aynı şekilde şu an aklıma gelenler.Sık aralıkla tarot baktırmanın hiçbir sakıncalı tarafını yaşamadım.Sık tarot baktırılır ,aynı niyet için hiçbir gelişme olmadan tekrar kart açtırmak ,tarot baktırmak doğru sonucu vermez kartlar yanıltır.Bu iki kavram çok karıştırılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…