- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Yok maalesef çünkü tam biliyorlar ya da dedikleri gibi gidiyor diye düşündüğüm anda akışı değişiyor hayatımın.Ben İlkay gür'e de baktırdım methettikleri kadar beğenmedim.Benim için en iyisi Özlem'di sizin yeri ayrı dediğiniz önerdiğiniz biri var mı ?
Ben ronana baktırdım ama daha söylediklerinin olmasına var, olursa yani, biraz pahalı bence ama özenli ve emek verdiği belliKızlar sizce Telweedeki Ronan mi yoksa Telweedeki Sezgiselgucler mi çıkıyor ?
Ben de alabilir miyim ?Alperi isterim kız :)
ay o kadın cok kötu bakıyor, bosuna para vermeyin ben gidip baktırmıstım bir 5-6 sene once falanHerkese selam. Sanırım burada Cafe Laf Canan’ın numarası olan arkadaşlar vardı. Numarası olan varsa bana iletebilir mi lütfen? Ve telefonda bakabilecek iyi diye nitelendirdiğiniz biri varsa kimdir acaba? Uzun zamandır foruma bakmıyorum geri kaldım, şuan ihtiyacım var çok. Herkese sevgiler
al bendende o kadar, 10dklık ses kaydında bana uyan 10sn bile yok. Baya sallamış alakasız bir faldı iade etmeye çalışıcamDuygu Deniz bana da anı çok iyi biliyor gibi gelmişti ve aranızdaki bağ kopmamış, ikiz alev bağlantısı var, (neyse bu artık) seni düşünüyor vs diyerek beni gaza getirmişti. Ama arkadaşıma da baktırttım ve aynısını söylemiş ki onların ilişkisinde bağ falan kalmadığını ben biliyorum. Ve de farkettim ki falları yığıyor bakmıyor ve hepsine toplu bakıyor. Böylelikle hep dolu gözüküyor .Hayal kırıklığına uğradım.
Ben bu konuya hiçbir şey yapmasam da her zaman takip ediyordum. Topluca falcılara baktırıp durum bildirenlerin çok yardımı dokundu bende yapayım belki faydası olan olur.
Binnaz
Burada bir falcıya baktırmıştım temmuz ayında fazla bir kredim yoktu canlı baktırdım. Tek soruluktu uzun zamandır hayatımda biri yoktu (5 yıl kadar) Sordum hayatıma birisi girecek mi diye. vade ve harf verdi. İkisi de tuttu. Verdiği vade de söylediği harflerle biri girdi hayatıma. Ben bunu sonradan fark ettim. Girdikten sonra tekrar fal attım. Ve görüşeceksiniz dediği vadede görüştük fakat geri kalanlar daha olmadı vadesi var. Falcı uygun fiyatlı diğer vadeleride çıktığında adını yazarım. Burada bir kaç yorumuna denk gelmiştim kimse memnun kalmamış, şaşırdım. O yüzden adını vermiyorum. Eğer diğer vadeleri de çıkarsa söyleyeceğim
Zeynep Kara'ya baktırdım. Fos. Tavsiye etmem.
Emir Can Fos. Tavsiye etmem.
Tellwe
G3126 adında uygun bir fiyata baktırmıştım. Ailevi sorunlarımı bildi. Verdiği vade binnazdaki falcıyla aynıydı tanıştık. Kısa bir faldı uygundu da fiyatı. Fakat ilk falında hepsini tutturmuştu. İkinci ve üçüncü falı fos çıktı.
Shayla: Pembeci ve Fos çıktı.
Sultanfalci: Fos tavsiye etmem
Yağmuradam: Benim düşüncelerimi çok güzel yazmış fakat dediği hiçbir şey olmadı.
Maviyakamoz: Çok kısa ve kredisine değmez.
Beyazpastelboya: İlişki tavsiyesi verdi. Fal değildi kesinlikle. Tatlı ses tonu yüzünden iade istemedim.
FalSepeti
Ayten Ce: Çok kısa yazdı ve olumluydu yeni baktırdım, vade bekliyorum.
Listeyi ilerde güncellerim. nkü ben de onun söylediklerini birebir yaşadım. Burda olumsuz yorumlar yapanlar etkilemesin
Ben daha önce yazmıştım benim son dönemde favorilerim kahvede Eflatun May ve Ayda Neşe, eskiden katina baktırdığım için Zümra ve Elfin de vardı ama artık kahve baktiriyorum.Merhaba, ayda neşeye baktıranlar yazabilir mi acaba? Bir dediğini yaşadım da yorumlara göre tekrar baktırmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?