- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
Sizin kendiniz için doğru yorumcuyu bulduğunuzu okumuştum önceki yorumlarınızda. Umarım biz de o şanslı grupta oluruz en kısa zamandaKesinlikle haklısın tek başına yeterli değil aslında söylemek istediğim gerçekleri duymaya hazır olup olmadığımızdı. Bu da genelde olumsuz yorumlarda istenmiyor.
Bana olumsuz yorum elbette yapılıyor ama iyi yorumcu öyle mantıklı şeyler söylüyor ve gerçekleri görmemi sağlıyor ki ben o olumsuzdan çıkıyor bambaşka bakıyor hale geliyorum. Aslında olumsuz da olsa sebepleri ve bu ruh halinden çıkışımız gelecek öngörülerde doğru tahmin edildiğinde fal tuttu denir.
Ah Zeyder, ilk falı efsaneydi döndürüp döndürüp dinledim zamanında, çıkanlar da oldu falından yazmıştım buraya. Sonra beni şeytan dürttü ve üst üste fal baktırınca başarı grafiğinin negatife dönmesi durumundan o da nasibini aldıZeyder kimine göre kısa bakıyor ama uzun uzun laf salatası yapmıyor en azından bana çok şeyi tuttu iyi bakıyor. Rezzana aynı dusunceyle gittim uzun süredir gitmiyorum nasıldır acaba deidm fiyasko
teşekkür ederimevet yazışarak, galiba bi kısım da telde fal öneriyor sen kabul edersen normal telefon görüşmesi oluyor
Aynen bundan sonra elifsucan ve zeydere baktırcam sadece bi de param olursa belki eflatun May e :) yine batırdı beni fallar bu ara.Zeyder kimine göre kısa bakıyor ama uzun uzun laf salatası yapmıyor en azından bana çok şeyi tuttu iyi bakıyor. Rezzana aynı dusunceyle gittim uzun süredir gitmiyorum nasıldır acaba deidm fiyasko
Teşekkürler canımSizin kendiniz için doğru yorumcuyu bulduğunuzu okumuştum önceki yorumlarınızda. Umarım biz de o şanslı grupta oluruz en kısa zamanda
Kim o yorumcuTeşekkürler canım
Kim o yorumcu:)
Bunun herhangi bir doğruluk payı yok, Yıldızname olması çok da farketmez zira bakan kişiyi tanımıyorsunuz bile. Güzel giden bir ilişkiniz varsa moralinizi bozmadan anı yaşayın. Kimsenin dediğinden aşırı etkilenip gidişatı bozmayın derim fikrimceMerhaba arkadaşlar konuyu uzun zamandır takipteydim fakat yeni üye oldum. Normalde tarot kahve falı baktırırdım bu sefer Twitter da ilk defa yıldızname baktırdım ebced hesabıyla bakılıyormuş. Baktırdığım kişi hoca değildi ve sonradan pek güven vermedi bana. Şu an bi ilişkim var ve o kişiyle evlenmeyeceğimi kaderimde gözükmediğini söyledi çok üzüldüm. Sizce yıldızname geleceği görebilir mi bu kadar net doğruluk payı nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Güzel giden bir ilişkiniz varsa tarot falı bile baktırmayın. Gelecek için merak eder baktırırsınız o ayrı :) bence twitter'da o kişinin söylediğine takılmayın ve unutun gitsin. Sürekli tekrar ederseniz kafanızın içinde, enerjiyi çekersiniz. Hem ne kadar başarılı birisi o da var :)Merhaba arkadaşlar konuyu uzun zamandır takipteydim fakat yeni üye oldum. Normalde tarot kahve falı baktırırdım bu sefer Twitter da ilk defa yıldızname baktırdım ebced hesabıyla bakılıyormuş. Baktırdığım kişi hoca değildi ve sonradan pek güven vermedi bana. Şu an bi ilişkim var ve o kişiyle evlenmeyeceğimi kaderimde gözükmediğini söyledi çok üzüldüm. Sizce yıldızname geleceği görebilir mi bu kadar net doğruluk payı nedir? Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Haklısınız çok teşekkür ederimBunun herhangi bir doğruluk payı yok, Yıldızname olması çok da farketmez zira bakan kişiyi tanımıyorsunuz bile. Güzel giden bir ilişkiniz varsa moralinizi bozmadan anı yaşayın. Kimsenin dediğinden aşırı etkilenip gidişatı bozmayın derim fikrimce
Evet ben de artık baktırmama kararı aldım, yıldızname olunca korkmuştum açıkçası çok teşekkürlerGüzel giden bir ilişkiniz varsa tarot falı bile baktırmayın. Gelecek için merak eder baktırırsınız o ayrı :) bence twitter'da o kişinin söylediğine takılmayın ve unutun gitsin. Sürekli tekrar ederseniz kafanızın içinde, enerjiyi çekersiniz. Hem ne kadar başarılı birisi o da var :)
Tamam o zaman başka biri sandım benGaliba sen de baktırdın
Genelde gece bakıyor, bazen biraz daha uzadığı oluyor ama bakar canım 1 gün içinde merak etmeselamlarr, zeydere fal attım ben de dün ama baya oldu bakmadı hala
sistemde sürekli çevrimiçi ama saat kaç gibi bakıyor fallara
Evet geç bakıyor ama bir günü geçmiyor. Baktırınca yorumunuzu yazabilir misiniz?selamlarr, zeydere fal attım ben de dün ama baya oldu bakmadı hala
sistemde sürekli çevrimiçi ama saat kaç gibi bakıyor fallara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?