Binnaz Abla

Bence tarot kartları konusunda yanılıyorsunuz şu ana kadar 100 kez baktırmışımdır. Daha tam olarak tutan yok da bir kısmı yüzde 10 diyebilirim. Benim için artık fark etmiyor, tarot, katina, kahve, durugörü bunlar sadec araç önemli olan yorumcunun nasıl yorumladığı ve gerçekten öngörüsünün olup olmadığı. Kahve ve durugörü bakanlar da artık ekstra kart açıyor. Bence bunlara takılmayın önemli olan size spesifik net öngörülerde bulunabiliyor mu ona bakın. Durum analizi, yakın gelecek, orta vade bunlar doğruysa öyle devam ediyorum. Benim ex de neredeyse bütün Tarot bakanlar bir şekilde geliyor demişti. Yani sadece ve sadece yorumcunun yeteneği var mı yok mu ne bakarsa baksın. Ben de eskiden sadece kart baktırıyordum şimdi hepsine baktırıyorum. Yorumcu önemli diyorum.

Gilda KOç mu? Ben onu çok çok beğenmiştim bana çıktı sayılır.
Evet cherry, gilda koç. Şimdiye kadar en çok onunla uyumlandım kaç senedir. Katina ona baktırıyorum sadece. Bundan sonra youtubedan kollektif tarot ve kahve için falladdin faldanadam devam ben…

Falcı sema neredeydi

Teşekkür ederim fiyat olarak pahalı geldi biraz yaa uygun fiyatlı birileri yokmu kızlar önereceğiniz
Sema'ya 1 yıl önce baktırmıştım, 2 farklı vade vermiş ama bir şey olmadı o dönemlerde. Hatta anda da bilememiş başkasının falı gibiymiş baktım da şimdi.

Kızlar olivia mı havadisss mi sizce fal atacağımm da daha önce ikisine de baktırmıştım
Olivia çok beğeniliyor ama bana 3 hafta vade vermişti şu an 4. haftadayım çıkmadı dedikleri.
Havadiss i anda beğenmiştim, vadesi gelmedi henüz ama onun da beğenmeyeni var tabii.
Şu durumda bence ikisi de değil

binnazda daimi gönderdiklerim harici düşük kredili diye yorumlara aldandım gaye girgine fal attım ama olumsuz söylemiş epey bana moralim bozuldu..dedikleri çıkan var mı kızlar ne dersiniz?

binnazda daimi gönderdiklerim harici düşük kredili diye yorumlara aldandım gaye girgine fal attım ama olumsuz söylemiş epey bana moralim bozuldu..dedikleri çıkan var mı kızlar ne dersiniz?

Binnazdakimseçıkmıyor hiç takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…