Evet cherry, gilda koç. Şimdiye kadar en çok onunla uyumlandım kaç senedir. Katina ona baktırıyorum sadece. Bundan sonra youtubedan kollektif tarot ve kahve için falladdin faldanadam devam ben…Gilda KOç mu? Ben onu çok çok beğenmiştim bana çıktı sayılır.
Falcı sema neredeydison baktırdıklarımdan ayda neşe ve falcı Sema’nın dediği bişeyi yaşadım , sardunya var telwede burda pek çıkan yok ama şu an sanki dediği gibi ilerliyor durumum,Demet88 onunda falda dediği bişey oldu ama vadesi geçti ,en son almira ve falcı Mars’a baktırdım almirayı daha çok beğendim ama vadelerine var ,ronanda baya nokta atışlı bilmiş ruh halimi falan ama henüz sonuç çıkmadı
Bir yolun var sitesinde yılllar önce dedikleri çıkmıştı bu sefer çıkmadı daha.Hiç pembeci değil bilginiz olsunFalcı sema neredeydi
Cherryi falcı ismi zannettim ondan hangi sitede demek istedim
Teşekkür ederim fiyat olarak pahalı geldi biraz yaa uygun fiyatlı birileri yokmu kızlar önereceğinizBir yolun var sitesinde yılllar önce dedikleri çıkmıştı bu sefer çıkmadı daha.Hiç pembeci değil bilginiz olsun
Sema'ya 1 yıl önce baktırmıştım, 2 farklı vade vermiş ama bir şey olmadı o dönemlerde. Hatta anda da bilememiş başkasının falı gibiymiş baktım da şimdi.Teşekkür ederim fiyat olarak pahalı geldi biraz yaa uygun fiyatlı birileri yokmu kızlar önereceğiniz
Olivia çok beğeniliyor ama bana 3 hafta vade vermişti şu an 4. haftadayım çıkmadı dedikleri.Kızlar olivia mı havadisss mi sizce fal atacağımm da daha önce ikisine de baktırmıştım
Çıkmıyor diyorlardı heralde canım moralin bozulmasınbinnazda daimi gönderdiklerim harici düşük kredili diye yorumlara aldandım gaye girgine fal attım ama olumsuz söylemiş epey banamoralim bozuldu..dedikleri çıkan var mı kızlar ne dersiniz?
binnazda daimi gönderdiklerim harici düşük kredili diye yorumlara aldandım gaye girgine fal attım ama olumsuz söylemiş epey banamoralim bozuldu..dedikleri çıkan var mı kızlar ne dersiniz?
teşekkür ederim ya sağolun :) hep aynı şeyleri olumsuz olumsuz tekrarlayınca depresyona girmem an meselesi resmen.. :)Çıkmıyor diyorlardı heralde canım moralin bozulmasın
teşekkür ederim umarım tutmaz o kadar moralimi bozdu kiBinnazdakimseçıkmıyor hiç takmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?