Binnaz Abla

Kizlar Zumra lal hakkinda ne dusunuyorsunuz? Fal baktirip memnum kalan veya kalmayan var mi?

Duygu Aura, Gül Demir, Didar Evren, Firuze Şanlı, Çiğdem Atlı ve Duygu Deniz olabilir canım. Ben de bu kampanyadan yararlanmak için bugün 3 fal attım yarın nasıl olsa kredilerim yüklenir 2 hafta daha kredi almam

buradan baktırmadığım çiğdem atlı ve gül demir
diğerleri bende patlamıştı

Ayten ce cok iyi yıldızname bakıyordu ama kahvesını hşc beğenmemiştim. Belki katinası da iyidir deneyebılırsın ben olsam onu denerdim sanırım :)

Ayten ce cok iyi yıldızname bakıyordu ama kahvesını hşc beğenmemiştim. Belki katinası da iyidir deneyebılırsın ben olsam onu denerdim sanırım :)
Merhaba, yildizname icin tam dogum saatini mi bilmek lazim? Ben öglen 2-3 arasi dogmusum ama tam dakikasini bilmiyorum.

asude yıldıza baktırdım. anlık olarak da karakter analizi olarak da 0 bildi. Olumlu bir fal baktı ama benim için gelecekten önemli olan anlık durum ve karakter analizi. 120 tl harcıyorum 6dklık baya özensiz kısa bir fal bakmıştı ben de iade istedim
"art niyet enerjini katlayarak sana geri gönderiyorum" gibi tehditvari bir cümle yazmış.
Yani beğenmiyoruz diye böyle beddua tarzı şeyler söylüceklerse
ki falcı oldukları için açıkcası çekiniyorum biraz
iade etmek hakkımız değil mi yani anlayamıyorum dün baktırdığım gül demir ve duygu aurada da çok doğru gibi gelmemişti fal iade istememiştim
ama asude daha özensiz ve buna rağmen pahalı olduğu için iade istedim

Öyle beddua tarzı söylemleri tutacak kadar enerjisini yönlendirebilen bir insan olsa en azından sizin anlık durumunuzu bilmesi gerekirdi. Bence hiç çekinmeyin öyle bir durumda.

Merhaba fal sepeti pars yücelen e baktıran var ı? Bir de Binnaz da kuday suavi var ona baktıran var mı nasıldı
Kuday Suavi ye baktırmıştım, söylediği durum vadesinde gerçekleşti ama vadesi epey genişti (2-3 ay boyunca) o yüzden tesadüf diyorum çünkü hem onun söylediği şekilde gerçekleşmedi hem de sonraki süreç onun dediği gibi ilerlemedi.

Merhaba fal sepeti pars yücelen e baktıran var ı? Bir de Binnaz da kuday suavi var ona baktıran var mı nasıldı
Bu arada fal sepeti güncellenmiş gördünüz mü kızlar? siz de güncelleyin çok beğendim. Ama kredi yükleyince hediye geldi bir tek bana mı anlamadım size de oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…