Demek sema nin taktiği bu ..banada 6 ay ara ile iki vade vermiş idi yada bu iki vade arasındaki zaman diliminde olacak demişti maalesef patladı ..hepsi bunların ayniSema'ya 1 yıl önce baktırmıştım, 2 farklı vade vermiş ama bir şey olmadı o dönemlerde. Hatta anda da bilememiş başkasının falı gibiymiş baktım da şimdi.
Zaten çıkıyor dedikleri kim varsa patladı. Dediği çıktı diyenlere de çıkacağı varmış gözüyle bakıyorum, tesadüften öte değil gibi geliyor. Bir şey bildiklerine inanamıyorumDemek sema nin taktiği bu ..banada 6 ay ara ile iki vade vermiş idi yada bu iki vade arasındaki zaman diliminde olacak demişti maalesef patladı ..hepsi bunların ayni
Bana açar mısın cnm.Kızlar ben kendi kendime iskambil açıyorum ama kendime olunca doğrumu bakıyorum yanlış mı bakıyorum bilemiyorum tabi mesaj atarsanız sizede açarım ücretsiz tabiki hem sizede faydam dokunmuş olur hem ben doğrumu bakıyorum teyit etmiş olurum hem konuşmuş oluruz
Canım mesaj atBana açar mısın cnm.
Bu ara fenalardayım
Cok dıgruBide şöyle birşey var Tarot,Katina gibi fallar anlık enerjiyi verir ve enerjiler sürekli değişir olaylar vs.
Yorumcu o andaki şeyleri gördüğü için yakın zamanda ihtimalleri değerlendirir olucak olmayacak diye
Yani biz bildi bilemedi diyoruz ya zaten onlar ihtimal.
Kart falı baktırıyorsanız o kişinin yada o olayın anlık durumuna bakıyorlar.
Ve yakın gelecekle ilgili ihtimal veriyorlar.
Çok uzun vadelere inanmayın beklemeyin lütfen.
Geleceği kimse bilemez Allah'tan başka
Anlıkta merak ettikleriniz varsa fal baktırın yoksa 2 sene sonrasını kimse bilemez.
tam falı bırakayım diyorum yine indirim geliyor bıktımmmmKızlar selam binnazda indirim olcakmis yakın zamanda kimi öneriyorsunuz dedikleri çıktı zamanında dediğiniz biri var mı Gilda koç aklımdaydı ama olumsuz yorumlardan vazgeçtim
aaa olumsuz yorumlar mı var ben de ona baktırmak istiyodum. Ben görmedim ama olumsuz yorumKızlar selam binnazda indirim olcakmis yakın zamanda kimi öneriyorsunuz dedikleri çıktı zamanında dediğiniz biri var mı Gilda koç aklımdaydı ama olumsuz yorumlardan vazgeçtim
Bu sitede arattigimda bazıları çıkmamış demisaaa olumsuz yorumlar mı var ben de ona baktırmak istiyodum. Ben görmedim ama olumsuz yorum
Yaaaağğğğ; bende istiyorummmmmKızlar ben kendi kendime iskambil açıyorum ama kendime olunca doğrumu bakıyorum yanlış mı bakıyorum bilemiyorum tabi mesaj atarsanız sizede açarım ücretsiz tabiki hem sizede faydam dokunmuş olur hem ben doğrumu bakıyorum teyit etmiş olurum hem konuşmuş oluruz
Ya halen bakıyorsanız bana da açar mısınız acabaKızlar ben kendi kendime iskambil açıyorum ama kendime olunca doğrumu bakıyorum yanlış mı bakıyorum bilemiyorum tabi mesaj atarsanız sizede açarım ücretsiz tabiki hem sizede faydam dokunmuş olur hem ben doğrumu bakıyorum teyit etmiş olurum hem konuşmuş oluruz
Canım Nuran’ı tarif edebilir misin? Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı?tolincaann günaydınnn sabah işe gitmeden bakayım dedim kızlarr dün 10 kişiyi evimde gördüm rüyamda falcı deniz diye birisini bekliyorduk bizim evde gelip fal bakacaktı,sonra hadi siz bizde kalın diyordum hepiniz geçti çünkü gece, düşün ne kadar etkilemiş beni , eğer savunucular arasında ben de ima ediliyorsan canım şahsım adına her 2 grupta da değil deep, burda samimiyetine güvendiğim grup içinde veya gruba sayıdan dolayı dahil olamayan bir iki kişinye de bunun gibi çirkin bir şeyi yakıştıramafdığımı,inanmak istemediğimi defaten yazdım.. ortamın gerginliği beni de üzdü..deeple de ben burda ankara topğinde burda hatırlarsan ankaradaki nuran ı gören bilen duyan var mı nerede fellik fellik fellik ararken onun bana bulabilmem adına yazdığı mesajla tanıştım, sonrası geldi, hikayesini bilirim , benim hikayemi o bilir .. ben ki şurda özelden yazdığım kişiler bile sınırlıyken güven olgum ve samimiyet algım yüzünden .. ve onun iyi niyetine, hepimiz gibi kült konularda müzdarip olan ve yine burdan hepimiz gibi bahsi geçen falcılara gidip yine duramadım attım ben de dediklerini veya ne bileyim ona gecenin bi yarısı rahatsız eder miyim sorunsalını sormadan açıp kendimle ilgili sorunlarım için fikir alıyorsam ve bunu seve seve seve yapıyorsa.. insaniyete de ben gibi varolan her kavramdan daha önem veriyorsa.. ben nasıl deep bunları yapmıştır diyebilirim? kendi adıma açıklamamı yaptım.. ve yine diyim burdaki herkes değil elbet de çürük elmalar çıkacaktır ama nicedir burda olan gözlemlediğim,iyi niyetine inandığım belli başlı kimselere böylesine ucuz ve onursuz bir davranışı yakıştıramam.. herkes gibi ben de en özellerimi çoğuyla paylaştım falcıların , tedirginim aniston, kyrenia, lale,marple,incesaz,tolin,bermuda,thalix,baldankabak,cherry,urminaa,audrey,nurayya,grey,zezii,deep aklıma gelmeyen varsa alınmasın lütfen.. hepinizle dışarda arkadaş olabilecek kadar sevdim sizi.. umarım bu konu aydınlanır.. rüyama bile girdi ..
Kız sen nerelere gitmişsin ta 2015 mesajları bunlar? Baya karışık bir dönemmiş yine forumdaCanım Nuran’ı tarif edebilir misin? Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?