Binnaz Abla

Sema'ya 1 yıl önce baktırmıştım, 2 farklı vade vermiş ama bir şey olmadı o dönemlerde. Hatta anda da bilememiş başkasının falı gibiymiş baktım da şimdi.
Demek sema nin taktiği bu ..banada 6 ay ara ile iki vade vermiş idi yada bu iki vade arasındaki zaman diliminde olacak demişti maalesef patladı ..hepsi bunların ayni

Demek sema nin taktiği bu ..banada 6 ay ara ile iki vade vermiş idi yada bu iki vade arasındaki zaman diliminde olacak demişti maalesef patladı ..hepsi bunların ayni
Zaten çıkıyor dedikleri kim varsa patladı. Dediği çıktı diyenlere de çıkacağı varmış gözüyle bakıyorum, tesadüften öte değil gibi geliyor. Bir şey bildiklerine inanamıyorum

Kızlar selamlar herkese
Yaklaşık 2-3 aydır nerdeyse her gün fal baktırdım fal sepetindeki çoğu yorumcuya çıkan çıkmayan hepsini yazmak istiyorum bir faydası olsun
Fulya Nas: Öncelikle çok iyi niyetli tatlı bir kadın ve çok severim .Anlık yorumları çok iyi tutarlı ama gelecek için biraz pembeci yada olumlama yapıyor oda olabilir tekrar baktırabilirim enerjisi için benim sorum hakkında olumlu konuştu vadesi var ama çıkacağını sanmam çünkü olay bitti artık
Medyum Nameste: Kişilik analizleri çok iyi karşı tarafın düşüncelerini iyi analiz ediyor ama beni haksız yere çok eleştirdi karekterim konusunda tamamen zıt bir yorum yaptı .ben böyle değilim deyince karşı tarafın düşüncesi bu dedi bilemiyorum karşı taraf nasıl beni böyle düşünür diye düşündüm belki de doğrudur bilemem.
Oylum Genç:Katina baktırdım kartlara çok bağlı konuşuyor ama bence boş bir falcı değil ihtimalleri söyledi net bir sonuç vermedi ki bence doğru bir yaklaşım çünkü enerjiler değişir sürekli sadece şöyle olursa sonuç senin için böyle olur olmazsa olmaz şeklinde konuştu
Anlık analizleri karşı tarafın düşüncelerini okudu bende öyle düşünüyorum çünkü geçmişte iyi ben beğendim
Yeşim Genç: Tamamen olumsuz konuştu benim olayla ilgili gerçi verdiğim bilgilerden yürümüş olabilir zaten olay olumsuz çıktı çıkmadı diyemem ama sanırım onun dediği gibi olucak maalesef gidişat öyle gözüküyor

Alya Ar:düşünce okuyor biraz sanki anda iyi karşı tarafla aramdaki mevzuyu bildi ama gelecek için çok pembe bir tablo çizdi keşke olsa ama artık çok zor.
Kader papatya:hayatıma farklı birinin gireceğini geçmişi unutucağımı söyledi haklı galiba bakalım yakın tarih verdi ama zor gözüküyor şu an pek hazır değilim yeni birine.

Şule naz:çok uzun bir vade verdi o yüzden bilemiyorum ama çıkıcağını da sanmıyorum anda iyi ama olayları anlattı bana ama gelecek çok zor.

Beril yavuz: Gelecekle ilgili olumlu konuştu ama dediğim gibi çok zor artık.
Melisa donukuk,Duygu Aura olumlu konuştu ama yok yani.

Daha baktırdıklarım var yazarım yine

Bide şöyle birşey var Tarot,Katina gibi fallar anlık enerjiyi verir ve enerjiler sürekli değişir olaylar vs.
Yorumcu o andaki şeyleri gördüğü için yakın zamanda ihtimalleri değerlendirir olucak olmayacak diye
Yani biz bildi bilemedi diyoruz ya zaten onlar ihtimal.
Kart falı baktırıyorsanız o kişinin yada o olayın anlık durumuna bakıyorlar.
Ve yakın gelecekle ilgili ihtimal veriyorlar.
Çok uzun vadelere inanmayın beklemeyin lütfen.
Geleceği kimse bilemez Allah'tan başka
Anlıkta merak ettikleriniz varsa fal baktırın yoksa 2 sene sonrasını kimse bilemez.

Kızlar ben kendi kendime iskambil açıyorum ama kendime olunca doğrumu bakıyorum yanlış mı bakıyorum bilemiyorum tabi mesaj atarsanız sizede açarım ücretsiz tabiki hem sizede faydam dokunmuş olur hem ben doğrumu bakıyorum teyit etmiş olurum hem konuşmuş oluruz

Bana açar mısın cnm.
Bu ara fenalardayım

Cok dıgru

Kızlar selam binnazda indirim olcakmis yakın zamanda kimi öneriyorsunuz dedikleri çıktı zamanında dediğiniz biri var mı Gilda koç aklımdaydı ama olumsuz yorumlardan vazgeçtim
tam falı bırakayım diyorum yine indirim geliyor bıktımmmm

Yaaaağğğğ; bende istiyorummmmm

Ya halen bakıyorsanız bana da açar mısınız acaba

Canım Nuran’ı tarif edebilir misin? Gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı?

fal sepetinde şöyle bi indirim varmış. Bugün katinaya ödediğimiz krediyi yarın iade ediyolarmış. Normalde thaliaya baktırıcaktım ama şuan indirimli olması açısından ve bugün thalia çevrimiçi olmazsa diye indirimden de yararlanmak için baktırabileceğim alternatif birini arıyodum. Önerebileceğiniz biri var mı?
Gelecekten ziyade anlık durumu ve karşı tarafın hislerini iyi yorumlayan birine baktırmak istiyorum
Gelecekten umudu kesmiş olabilirim biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…