- 11 Ağustos 2016
- 174
- 302
- 103
Ay valla beni engellemis galiba mesajlarimda tek bi tik oluyor delircemTwitterdan fal atmıştım bir keresinde. Yorumlarında şöyle çıktı inanamıyorum vs vs yorumlar var. Fal için sorduğum sorulara cevap vermedi bunlar karta yansımıyor diye. (Ücreti göndermeden sorularımı da yazmıştım oysa) her sey güzel olacak mutlu olacaksın diyerek kısacık bir yorum göndermişti. Verdiğim ücret 30 tl idi ama içime oturmuştu. İşte o zamandan beri twitterdan bakmaya resmen tövbeliyim
Siz ne kadar ücret ödemiştiniz ben genelde 40-50 civarı tarot açılımları baktırdımAy valla beni engellemis galiba mesajlarimda tek bi tik oluyor delircem
130Siz ne kadar ücret ödemiştiniz ben genelde 40-50 civarı tarot açılımları baktırdım
Twitterdan fal atmıştım bir keresinde. Yorumlarında şöyle çıktı inanamıyorum vs vs yorumlar var. Fal için sorduğum sorulara cevap vermedi bunlar karta yansımıyor diye. (Ücreti göndermeden sorularımı da yazmıştım oysa) her sey güzel olacak mutlu olacaksın diyerek kısacık bir yorum göndermişti. Verdiğim ücret 30 tl idi ama içime oturmuştu. İşte o zamandan beri twitterdan bakmaya resmen tövbeliyim
daha öncede yazmıştım tekrar hatırlatıyımAy valla beni engellemis galiba mesajlarimda tek bi tik oluyor delircem
Ben de çok fal baktiran birisi olarak cansuya Tarot baktırdım anda çok iyiydi gelecekte vadeleri çıktı bende 100 TL'ye Tarot bakıyor ayrıntılıSiz ne kadar ücret ödemiştiniz ben genelde 40-50 civarı tarot açılımları baktırdım
Cansu kim Twitterdan mı bakıyor acaba tam ismi nedirBen de çok fal baktiran birisi olarak cansuya Tarot baktırdım anda çok iyiydi gelecekte vadeleri çıktı bende 100 TL'ye Tarot bakıyor ayrıntılı
Eski fallarini okumustum, karsi tarafin dusunce ve karakterini bilmis bence tam soyledigi gibi biri cikti daha sonra.Arkadaşlar Serkan tek karşı tarafın düşüncelerinde anda nasıldır acaba baktırdım da teyit edemiyorum gelecekten vazgeçtim artık
Bende az önce kendi falımı okudum. Yani an’ı bilmiş gibi ama süper diyecek bişey yoktu. Karşı tarafın zor insan olduğunu ve benim kendi kendime gelim güvey olduğumu zannetmiş fln yazmış bilemedim yaniArkadaşlar Serkan tek karşı tarafın düşüncelerinde anda nasıldır acaba baktırdım da teyit edemiyorum gelecekten vazgeçtim artık
Durumu tam bildi aramızdaki aslında şaşırdım biraz söylediklerine işte düşünceleri bilemedim tşklerEski fallarini okumustum, karsi tarafin dusunce ve karakterini bilmis bence tam soyledigi gibi biri cikti daha sonra.
Banada zor bi insan yazmış aslında onun suçu değil aslında zor biri gerçekten, sonunu nasıl bağlamış sanaBende az önce kendi falımı okudum. Yani an’ı bilmiş gibi ama süper diyecek bişey yoktu. Karşı tarafın zor insan olduğunu ve benim kendi kendime gelim güvey olduğumu zannetmiş fln yazmış bilemedim yani
Ya benim ki de gerçekten zor biri. Ama işte herkese uyacak cümleler gibi oluyor bazenBanada zor bi insan yazmış aslında onun suçu değil aslında zor biri gerçekten, sonunu nasıl bağlamış sana
Orası öyle ama işte spesifik şeylerde bilince inanmak istiyor insan geri kalan söylediklerinede falcılarınYa benim ki de gerçekten zor biri. Ama işte herkese uyacak cümleler gibi oluyor bazen
Spesifik şeyler söylediyse doğru olabilir canımOrası öyle ama işte spesifik şeylerde bilince inanmak istiyor insan geri kalan söylediklerinede falcıların
Spesifik şeyler söylediyse doğru olabilir canım
ben hatırlıyorum sizi dışardan okuyordum o dönem ecem23 Alex falan vardı burdan görüp baktırmıştım çıkmıştı yok artık o isimler heraldeşöyle 4 - 5 yıl öncelerden kalan var mı buralarda :) Eskilerde Sezgi, Selena, Nehir Ateşoğlu, Geysu, Chitra falan vardı çok güzel kahve bakarlardı. bunlardan devam eden var mı bunlardan?
bi dönem buraya çok yazardım çokta baktırırdım sonra bırakıyor insan uzun zamandır fal baktırmıyorum ama insanın canı kahve falı çeker ya öyle bi dönemdeyim :) aslında soracak pek sorum da yok ama bu yazdığım kişiler çok güzel kahve bakıyordu keşke olsalarben hatırlıyorum sizi dışardan okuyordum o dönem ecem23 Alex falan vardı burdan görüp baktırmıştım çıkmıştı yok artık o isimler heralde
O dönem çıkanlar oldu mu size ?iyiler vardı o zaman evetbi dönem buraya çok yazardım çokta baktırırdım sonra bırakıyor insan uzun zamandır fal baktırmıyorum ama insanın canı kahve falı çeker ya öyle bi dönemdeyim :) aslında soracak pek sorum da yok ama bu yazdığım kişiler çok güzel kahve bakıyordu keşke olsalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?