Binnaz Abla

BU arada Falci Mars'a %50 indirimde baktiririm yalnizca, kisa ve yazili bakiyor asla 150 liralik degil Tarot fali maximum 75 verilir.

Lizyaa senin adına sevindim fal için o kadar para döküyoruz arada çıkanlar olsun.Senin yazından sonra ben de mars'in bana baktığı falı okudum ayrildigim sevgili için evlilik tarihi vermiş tabi ki olamaz pembe güzel bir falmış:) bu fallar kesinlikle enerji meselesi..

Bana Mars hic pembeci degil bu arada, toplamda 3 fal baktirmisim ilk ikisi 3 sene boyunca beni ugrastiran bir kisi icindi onda mesela en bastan olumsuz demisti dedigi gibi oldu. Son fali da sordugum kisiye olumsuz deyip yeni kisiyi tarif etmis o da olumsuzdu hatta o zaman olumsuz bakiyor diye sinir olmustum ama simdi tekrar okuyunca dedigi gibi olmus. Enerji meselesi olduguna katiliyorum, bazilarinda goremiyorlar ve pembeye bagliyorlar bence iade etmeleri daha etik olur, goremiyorum diyerek.

Fal Sepeti Asude Yıldız'a fal gönderen oldu mu? Müsait bulursam fal göndereceğim de bugün indirimi varmış.

aynısını bende yaptım banada çıkmamış dedikleri malesef

aynısını bende yaptım banada çıkmamış dedikleri malesef
Valla bana iste saydiklarimin fallari cikti onlineda toplasam sanirim 300 fal olmustur kac senedir baktiriyorum cunku. Elfin'e bile 10 kere falan baktirmisim ilk iki fali cikmis sadece digerleri gidisat bile dedigi gibi olmadi son falalri ozellikle, soyledigi tarzda biriyle de tanismadim

Mars’ı bende okudum şimdi dediklerinden çıkan var gerçekten ama sonuç çıkmamış pembecide hiç değil bu arada Asya aydına baktırdım sizden görüp o çıktı mı peki ?

Mars’ı bende okudum şimdi dediklerinden çıkan var gerçekten ama sonuç çıkmamış pembecide hiç değil bu arada Asya aydına baktırdım sizden görüp o çıktı mı peki ?
gecen ay baktirmistim karsi tarafim duygularindan bahs etmis cogunlukla haliye bilmedigim icin karsi tarafin düsüncelerini emin olamiyorum, aralik ve subat ayina vade verdi ama bana hic olur gibi gelmiyor. ben baktirmiyorum artik 1 yildir kime baktirsam fos cikti ama tutarsa yazarim

Asya Aydın da boş değil ilk falında bildi ama ikinci falının vadesi 1 hafta kadar geçti, Mars’la zıt konustular ve Mars’ın dedigine dogru gidiyor durum hatta oyle oldu diyebilirim bu kişi yazsa da pek hoşlantım kalmadı. Falların zaten genelde tamamı çıkmıyor cok nadir her şey çıkan fallar.

Mars’la aynı konuştu Asya aydın adım geleceği konusunda Mars’ın vadesi çok geçti çıkmadı malesef diğerinin vadesi var daha zaten biraz çıksa şükredez gibi

İşte bende bilmediğim için teyit edemiyorum bende kaç ayda bi baktırıyorum bakalım umarım çıkar

Asya anı bildi Mars’ta bildi anı baya ayrıntılı olaylar tarif ediyor hisli belli , Benide su falına çağırmıştı bi gelişme olmayınca gitmedim

Yildiznamesi pahali bir de galiba. Bende her baktiginda bir iki seyi bilmis, daha onceki fali cikardi belki ama ben kisiyi engeleldim mesaj atmasina imkan yok. Ama cok kisa bakiyor ve tekrara dusuyor, yani 80 lira arasi maksimum bana gore ucreti.

Yildiznamesi pahali bir de galiba. Bende her baktiginda bir iki seyi bilmis, daha onceki fali cikardi belki ama ben kisiyi engeleldim mesaj atmasina imkan yok. Ama cok kisa bakiyor ve tekrara dusuyor, yani 80 lira arasi maksimum bana gore ucreti.
Evet pahalıydı ama bi ara fal baktırmaya bağımlıydım veriyordum baya para maalesef

Merhaba kızlar uzun zamandır fal baktırıyorumm duygsal boşlukta olduğum için can sıkıntısına birebir çıkıp çıkmayanlar olarak bir yazmak istedim fal enerji işi bana çıkanlar size çıkmayabilir ya da herkese çıkan fal ben de olumsuz olabilir o yüzden kendi deneyimlerimi belirteceğim .
Çoğunlukla fal alem rezzan ablaya ayda 1 atıyorum tam net olarak dediklerinin çıktığını söyleyemem sadece aşkla ilgili bakım gerçekleştirmiştik ve bu kişiyle ilgili 2 hafta içinde yakın arkadasından bir duyum alacaksın dedi keşke o dediği şey olmasaydı ama böyle bir duyum aldım ve aslında bütün enerjim sömürülmüş gibi oldu ehliyet sınavım önemli bir sınavım içinde sormuştum ve dedği gbi ilerledi süreç .
Fal alem zeyder: Bu kişiye çoğu zaman sert yorum yaptığı için kızıyordum ama dedği 1-2 şey oldu en sonki falı çok kalp kırıcıydı çok şükür ki çıkmadı.
Bir yolun var falcı mars : Burda dikkatimi çekmişti vadesi yakın çıkarsa gelirim
Bir yolun var serkan tek : Vade sorduğumda vade görünmüyor dedi Hanımefendi beyefendi diyerek yorumu bitirdi yani çıkar mı bilmem vade vermedi zaten .
Bir yolun var fama : Yorumunu beğendim ama zaman aralığı çok çelişkili
İnstaagramda fal naktaya da baktırdım o da ekim ayı içinde vade verdi bakalım çok güzel anlattı hem karşı tarafın düşüncelerini hem benim .
Binnaz ablada indirim vardı büşranur karadağ ve elfin demete baktırdım ikisi de aynı vadeleri verdi bekliyorum
Son olarak telwe elifsucan çoğu kez çıktı bana ama attığım son 3-4 fal hiçbiri olmadı 1 aydır da uzaktaydı geri gelmiş son bir kez atayım dedim daha yorumlamadı
Bu aralar twitterdan tarot bakımlarına sardım daha çıkan olmadı

Ayy twitterdan bende Mablynn diye birine attim, gün anlastik - aksam bakarim dedi gecen pazar neyse ben parayi falan yolladim ertesi gün kusura bakma yazamadim rahatsizlandim dedi birazdan basliyorum bakimina dedi ondan beri kayip… gercekten yazik ya resmen dolandirildim

Afrodite baktırmıştım ben de 1-2 kişi daha var başıma öyle bişey gelmedi ama çok takipçili kişilere baktırmaya çalışıyorum geneldee

Fal sepetinde yeni bi yorumcuya kahve attim böyle bir sey yazdi neden acaba cok sasirdim

Eklentiler

• 974C65FA-F954-4ACF-80C2-5D96A674E07E.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…