Binnaz Abla

Merhaba arkadaslar. Diger topikte konusurken ask hayatiyla alakali bir kolektif esma calismasi/ritueli yapalim dedik. Malum hepimiz ya da cogunlugumuzun fal baktirma amaci ask konulari, bu konularda ilerleyememek, uygun insanla karsilasmamak veya uygun insanin bir turlu adim atmamasi gibi sorunlar oldugu icin fala sarmis durumdayiz.

Bazilarinizi etiketledim gordugum kadariyla, atladiiklarim vardir mutlaka buraya da yazmak istedim belki katilmak isteyenler olabilir aranizda.

Bu konudan detaylari okuyabilirsiniz. Kolektif esma zinciri (Ask ve sevgi bereketi)

ay basinda arnisa bahadira baktirmistim 1-2 haftaya yazacak demisti ama yazmak bir yana hic ses cikmadi halbuki söylemediklerimi bile söylemisti demek ki tutmuyor bu isler

Sanırım 1000kez yazdım, ArnisaTornisa Kesira o bu hepsine baktırdım Binnazda hiçbiri bilemiyor. Binnazdakilerin çoğu gerçek falcı bile değil, hiçbir hissiyat yok. Kart anlamlarına bakıp bir şeyler söylüyorlar, üstüne de biraz senaryo yazıp allayıp pulluyorlar. Herkese aynı senaryo, pişman olacak dönecek ama sen o sırada başkasıyla olacaksın istemeyeceksin. Binnazda boşuna paranızı dökmeyin ben bunlara 30tl 40tlyken baktırdım, şimdi olmuşlar 200tl 300tl vermeyin asla paranıza yazık.

bende sizin gibi düsünüyorum ve bir daha da kredi almam.peki kimi önerirsiniz? bu aralar melysid diye biri var yputube da onu düsünüyorum öyle fal fln degil astroloji üzerine deneyen oldu mu?

bende sizin gibi düsünüyorum ve bir daha da kredi almam.peki kimi önerirsiniz? bu aralar melysid diye biri var yputube da onu düsünüyorum öyle fal fln degil astroloji üzerine deneyen oldu mu?
ay kız sakın sakın uzak dur berbat berbat zaten eskiden binnazda olan melisa asya o.
orada 200 liraya filan bakıyordu puanıda düşmüştü çok sonra kendi sitesini açtı şuan 500 600 liraya bakıyomuş bildiğim kadarıyla ama çok kötü yorumlara kanma z kuşağını avutuyor yorumlar onlardan

yok kiz nerde 600 liraya orda 550 kredi yaziyor 550 kredide 1200 lira millet ucmus galiba herhalde en iyisi bu mevzulari bos vermek bosu bosuna para yediriyoruz

Bana Youtube acilimlaei bile uymuyor hic alakasiz. Kirmizi sacli olan kadin degil mi? Begenin de begenin takmis Youtube’ta boye soyleyenlere inadina begenmiyorum ki zaten uymuyor da. Cok samimiyetsiz orada sekerlerim asagi canlarim yukari ama amac tamamen ozel acilima insan toplamak.

ay basinda arnisa bahadira baktirmistim 1-2 haftaya yazacak demisti ama yazmak bir yana hic ses cikmadi halbuki söylemediklerimi bile söylemisti demek ki tutmuyor bu isler
Ben de baktırdım bir kaç kez, hep umut tacirliği yapıyor. Yok aslında senin hakkında şöyle düşünüyor, şöyle hissediyor. Bana ne o onun ne hissettiğinden ne düşündüğünden. Netice? Napıyor? Yok. İşte o umuda tutunup sürekli olmayacak birşeyi bekliyorsunuz. Bence oradaki falcıların büyük çoğunluğunun yaptığı şey bu. Ve tekrar tekrar gitmenizi sağlıyorlar böylece.

%10000 tekrar gel diye yemliyorlar iste aylar geciyor bir sey olmuyor, olan paraya ve zamana oluyor.

%10000 tekrar gel diye yemliyorlar iste aylar geciyor bir sey olmuyor, olan paraya ve zamana oluyor.
Aynen, bazen diyorum ki fal baktırım kötü yorum yapmak için. Binnaz’da yorumlar çok iyi çünkü. Zengin olsam vallah her baktırdığım kişi’de yapardım bunu, kimse baktırmasın diye

Aynen, bazen diyorum ki fal baktırım kötü yorum yapmak için. Binnaz’da yorumlar çok iyi çünkü. Zengin olsam vallah her baktırdığım kişi’de yapardım bunu, kimse baktırmasın diye
Geçen sene ağustos ayında şimdi 5000 kredilik ve yorumları şahane, Mert Göktürk'e baktırmışım. Böyle bir sallamak yok. Hiç mi birşeyi tutmaz. Söylediği hiçbirşey çıkmamış sahtekarın.

Bende bütün pahalı olanlara baktırdım o zamanlar… Mert Göktürk dahil. Okadar güzel ve tatlı konuşuyorlar ki… ondan diyorum ki, keşke hepsine tek tek kötü yorum yazabilsem şimdi

Bende bütün pahalı olanlara baktırdım o zamanlar… Mert Göktürk dahil. Okadar güzel ve tatlı konuşuyorlar ki… ondan diyorum ki, keşke hepsine tek tek kötü yorum yazabilsem şimdi
Kötü yorum yapsak da sitenin yayınlayacağını düşünmüyorum işin açıkçası :)

Aynen Bendende al o kadar. Sadece Pembe tablo cizmis. Hisli fln da degil

online uygulamalar genel olarak böyle bence fal krizi geldiği zaman da twitterdan birilerine baktırmak daha makul ben öyle yapıyorum binnazda çok baktırdığım oldu ama son 1-1.5 yıldır twitter tercih ediyorum fiyatlar çok daha makul.

Binnaz ablada kredilerde indirim vardı ilk defa elfin demete baktırdım nasıl sizce baktırıp çıkan oldu mu
Çıkmadı bende canım. En az 5 defa gittim. İlk fallarda eski sevgilim döner dedi, son falda birden dönmez dedi başka biri girecekmiş hayatıma onu özene bözene anlattı. Çıkmadı yani

KIzlar Bir yolun Var Falci Mars'a gecen Aralik ayinda o zaman uzaktan hoslandigim biriyle ilgil fal baktirmistim ( daha onceki 2 fali da anlik durumda dogruydu ve eski sordugum kisiyi engeleldigim icin tekrar benle iletisime gecememisti ama engellemeseydim dedigi sey olabilirdi eskisi icin) Simdi okudum gecen Aralik ayinda baktirdigim fali, bu uzaktan hoslandigim icin iletisim bir kere senin girisiminle olacak bir mesajina cevap seklinde ama oyle kalacak demis ve tamamen ayni sey yasandi. Zamanla bu kisiye olan ilgin azalacak hoslantin kalmayacak demis ve oyle de oldu gercekten. Isin garibi bana birini tarif etmis ruh esin bu kisi diye, 1 sene sonra sosyal medyadan tanisacaksin onun girisimiyle sonra basta sohbetle baslayacak sonra iliskiye donusecek vs demis de su anda biriyle takiplesmeye basladik (karsi tarafin girisimi) yani ortada bir sey yok eklemis sadece ama ben yazdiklarini okudum benimle dusunceleri vs ayni, normalde takip etmem ama ben de takibe basladim. Tabii ortadan bir sey yok sadece ilginc olan fiziksel olarak tamamen Mars'in tarif ettigi gibi ayrica burcunu da soylemis olacak kisinin baktim bu kisi de o burctan. Yani bilemiyorum daha sohbet vs olmadigi icin ama sende bir sicaklik olusacak demis gercekten oyle oldu normalde takip istegini vs kabul etmem cunku ben de takip etmem kolay kolay.
Indirim olursa Mars'a baktirmayi dusunuyorum tekrar. online falda Elfin'in yillar onceki ilk 2 fali, Banu Dogru'nun bir fali ve Uyumsuzz'un bir fali haric cikan fal olmadi yuzlerce faldan. Mars'in falinin ikinci kisim tutmasa bile ilk kisim tuttu ve dedigi gibi oldu. Diger falcilara kalsa bu bir sene once platonik hoslandigim kisiden mesajlasmalarimiz gorusmelerimiz olacakti, hic bir sey olmadi tek mesajima cevap yazmisti oyle kaldi dedigi gibi ki ben ona bu kisiye mesaj atma planim oldugunu bile soylememistim.

Umarim bu yeni kisi ile bir gelisme olur yazarim devami da cikti diye, biraz erken tabii biraz dereyi gormeden pacayi sivamak oldu ama benim birinden hoslanmam benim ilgimi cekmesi bile zordur burcuna, yasina ve butun ozelliklerine kadar bu kisiyi tarif etmesini garip buldum sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…