Ya zeyderin vadesi tam tutmuyor olay tutuyor ama vade biraz ucu acıkVade vermis miydi size? Bana iki-uc ay gibi kisa bir vade verdi. Cok absurt yorumu da vardi ama zaten bir falin tamaminin cikma olasiligi olmadigi icin o kisma takilmiyorum. O anlik keyfime degsin yeter bakiyorum
ay basinda arnisa bahadira baktirmistim 1-2 haftaya yazacak demisti ama yazmak bir yana hic ses cikmadihalbuki söylemediklerimi bile söylemisti demek ki tutmuyor bu isler
bende sizin gibi düsünüyorum ve bir daha da kredi almam.peki kimi önerirsiniz? bu aralar melysid diye biri var yputube da onu düsünüyorum öyle fal fln degil astroloji üzerine deneyen oldu mu?Sanırım 1000kez yazdım, ArnisaTornisa Kesira o bu hepsine baktırdım Binnazda hiçbiri bilemiyor. Binnazdakilerin çoğu gerçek falcı bile değil, hiçbir hissiyat yok. Kart anlamlarına bakıp bir şeyler söylüyorlar, üstüne de biraz senaryo yazıp allayıp pulluyorlar. Herkese aynı senaryo, pişman olacak dönecek ama sen o sırada başkasıyla olacaksın istemeyeceksin. Binnazda boşuna paranızı dökmeyin ben bunlara 30tl 40tlyken baktırdım, şimdi olmuşlar 200tl 300tl vermeyin asla paranıza yazık.
ay kız sakın sakın uzak dur berbat berbat zaten eskiden binnazda olan melisa asya o.bende sizin gibi düsünüyorum ve bir daha da kredi almam.peki kimi önerirsiniz? bu aralar melysid diye biri var yputube da onu düsünüyorum öyle fal fln degil astroloji üzerine deneyen oldu mu?
yok kiz nerde 600 liraya orda 550 kredi yaziyor 550 kredide 1200 lira millet ucmusay kız sakın sakın uzak dur berbat berbat zaten eskiden binnazda olan melisa asya o.
orada 200 liraya filan bakıyordu puanıda düşmüştü çok sonra kendi sitesini açtı şuan 500 600 liraya bakıyomuş bildiğim kadarıyla ama çok kötü yorumlara kanma z kuşağını avutuyor yorumlar onlardan
Bana Youtube acilimlaei bile uymuyor hic alakasiz. Kirmizi sacli olan kadin degil mi? Begenin de begenin takmis Youtube’ta boye soyleyenlere inadina begenmiyorum ki zaten uymuyor da. Cok samimiyetsiz orada sekerlerim asagi canlarim yukari ama amac tamamen ozel acilima insan toplamak.ay kız sakın sakın uzak dur berbat berbat zaten eskiden binnazda olan melisa asya o.
orada 200 liraya filan bakıyordu puanıda düşmüştü çok sonra kendi sitesini açtı şuan 500 600 liraya bakıyomuş bildiğim kadarıyla ama çok kötü yorumlara kanma z kuşağını avutuyor yorumlar onlardan
Ben de baktırdım bir kaç kez, hep umut tacirliği yapıyor. Yok aslında senin hakkında şöyle düşünüyor, şöyle hissediyor. Bana ne o onun ne hissettiğinden ne düşündüğünden. Netice? Napıyor? Yok. İşte o umuda tutunup sürekli olmayacak birşeyi bekliyorsunuz. Bence oradaki falcıların büyük çoğunluğunun yaptığı şey bu. Ve tekrar tekrar gitmenizi sağlıyorlar böylece.ay basinda arnisa bahadira baktirmistim 1-2 haftaya yazacak demisti ama yazmak bir yana hic ses cikmadihalbuki söylemediklerimi bile söylemisti demek ki tutmuyor bu isler
Ben de baktırdım bir kaç kez, hep umut tacirliği yapıyor. Yok aslında senin hakkında şöyle düşünüyor, şöyle hissediyor. Bana ne o onun ne hissettiğinden ne düşündüğünden. Netice? Napıyor? Yok. İşte o umuda tutunup sürekli olmayacak birşeyi bekliyorsunuz. Bence oradaki falcıların büyük çoğunluğunun yaptığı şey bu. Ve tekrar tekrar gitmenizi sağlıyorlar böylece.
Aynen, bazen diyorum ki fal baktırım kötü yorum yapmak için. Binnaz’da yorumlar çok iyi çünkü. Zengin olsam vallah her baktırdığım kişi’de yapardım bunu, kimse baktırmasın diye%10000 tekrar gel diye yemliyorlar iste aylar geciyor bir sey olmuyor, olan paraya ve zamana oluyor.
Geçen sene ağustos ayında şimdi 5000 kredilik ve yorumları şahane, Mert Göktürk'e baktırmışım. Böyle bir sallamak yok. Hiç mi birşeyi tutmaz. Söylediği hiçbirşey çıkmamış sahtekarın.Aynen, bazen diyorum ki fal baktırım kötü yorum yapmak için. Binnaz’da yorumlar çok iyi çünkü. Zengin olsam vallah her baktırdığım kişi’de yapardım bunu, kimse baktırmasın diye
Bende bütün pahalı olanlara baktırdım o zamanlar… Mert Göktürk dahil. Okadar güzel ve tatlı konuşuyorlar ki… ondan diyorum ki, keşke hepsine tek tek kötü yorum yazabilsem şimdiGeçen sene ağustos ayında şimdi 5000 kredilik ve yorumları şahane, Mert Göktürk'e baktırmışım. Böyle bir sallamak yok. Hiç mi birşeyi tutmaz. Söylediği hiçbirşey çıkmamış sahtekarın.
Kötü yorum yapsak da sitenin yayınlayacağını düşünmüyorum işin açıkçası :)Bende bütün pahalı olanlara baktırdım o zamanlar… Mert Göktürk dahil. Okadar güzel ve tatlı konuşuyorlar ki… ondan diyorum ki, keşke hepsine tek tek kötü yorum yazabilsem şimdi
Aynen Bendende al o kadar. Sadece Pembe tablo cizmis. Hisli fln da degilGeçen sene ağustos ayında şimdi 5000 kredilik ve yorumları şahane, Mert Göktürk'e baktırmışım. Böyle bir sallamak yok. Hiç mi birşeyi tutmaz. Söylediği hiçbirşey çıkmamış sahtekarın.
online uygulamalar genel olarak böyle bence fal krizi geldiği zaman da twitterdan birilerine baktırmak daha makul ben öyle yapıyorum binnazda çok baktırdığım oldu ama son 1-1.5 yıldır twitter tercih ediyorum fiyatlar çok daha makul.Sanırım 1000kez yazdım, ArnisaTornisa Kesira o bu hepsine baktırdım Binnazda hiçbiri bilemiyor. Binnazdakilerin çoğu gerçek falcı bile değil, hiçbir hissiyat yok. Kart anlamlarına bakıp bir şeyler söylüyorlar, üstüne de biraz senaryo yazıp allayıp pulluyorlar. Herkese aynı senaryo, pişman olacak dönecek ama sen o sırada başkasıyla olacaksın istemeyeceksin. Binnazda boşuna paranızı dökmeyin ben bunlara 30tl 40tlyken baktırdım, şimdi olmuşlar 200tl 300tl vermeyin asla paranıza yazık.
Çıkmadı bende canım. En az 5 defa gittim. İlk fallarda eski sevgilim döner dedi, son falda birden dönmez dedi başka biri girecekmiş hayatıma onu özene bözene anlattı. Çıkmadı yaniBinnaz ablada kredilerde indirim vardı ilk defa elfin demete baktırdım nasıl sizce baktırıp çıkan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?