Merhaba, tarot mu bakıyor kendisi ve karşı tarafın duygularını düşüncelerini yorumlamada nasıl sizce?kızlar selam yeni falcı alarmıyla geldim. İnstagramda @yaratimgucu hesabı baya iyi bakıyor. Bana arkadaşım tavsiye etti. Ben de iki kere baktırdım pembe tablo çizmiyor ve dediklerini de yaşadım yaşıyorum tavsiye ederimm fiyatı da uygun bence
Binnaz Abla Serdar Sel hic birsey dogru degil söyledileri hepisi palavra.Kendini egitmis sanki gercekmis gibi sizi iy bir sekilde Asolist gibi Büyük Yalan söylüyor .Defalarca Sikayet ettim ödemeyi iade etmiyorlar .Sordugum bir Kisi sana geri dönecek gün ay verdi .Adam Evlenmis bu ara .Daha ne yalan ne uyduruk .Sakin SERDAR SEL BINNAZ ABLA daki yorumcuya kurus yatirmayin .YALAN SÖYLÜYOR SERDAR SEL .Insan söylerken utanir .Yorumcu ne KESINLIKLE DEGIL EN KÖTÜ SAHTE UYUDURUKCU BINNAZ ABLADA SERDAR SEL.Hic birsey bilmiyor Kesinlikle .Sakin para kaptirmayin .Hakkimda Haram olsun hem ödedigim Para ve dinledigim en büyük Yalan utanir insan kendini orda yorumcuyum diye .Hikayeniz yarim kalmis Kasim Aralik seni arayacak ,hmmm dogru adam evlenmis o ara .Iste böyle bir yalana para ödedim .Kizlar size bisey sormak istiyorum. ben exim icin fal baktiriyorum, bana cingene geri donmez diyor, talia kesin konusmuyor. Elfin, Ares, Doga, Melisa donukuk, Ayda nese gelecek diyor. Kime inanacam kafam allak bullak. Sizin tecrübeleriniz nedir acaba?
Ben geçen sene yazın denemiştim. Hem pahalı hemde nasihat vari bir bakımda dediklerinin hiç biri olmadıMerhaba Bodrum'da falcı dükkanı olan Pelin Tekin isimli falciya baktiran var mı?
Ben geçen sene yazın denemiştim. Hem pahalı hemde nasihat vari bir bakımda dediklerinin hiç biri olmadı
Arkadaşımın ilişki sürecini şaşırtıcı detaylarla bildi, nasıl biri olduğunu, neden bittiğini falan. Vadeler verdi çıkarsa bende baktiracagim ama pahalı evet, bi de ben akıl verilmesini sevmem sonuçta psikologa gitmiyorum fal baktiriyorumBen geçen sene yazın denemiştim. Hem pahalı hemde nasihat vari bir bakımda dediklerinin hiç biri olmadı
Yani birinin memnun kaldığından diğeri memnun kalmaya bilir. Bana yarı olumlu olumsuz konuştu. Tarot - Kahve bir baktırdım. Birinde olumlu olan diğerinde olumsuz. Ben uyumlanamamıştım. Açıkçası dedikleri bende dedikleri çıkmadı.Arkadaşımın ilişki sürecini şaşırtıcı detaylarla bildi, nasıl biri olduğunu, neden bittiğini falan. Vadeler verdi çıkarsa bende baktiracagim ama pahalı evet, bi de ben akıl verilmesini sevmem sonuçta psikologa gitmiyorum fal baktiriyorumGoogle aramasında yorumları hep çok iyi yazılmış, kötü yorumlar silinmiyor oradan, bu da aklımı karıştırdı buraya sorayım dedim.
Aslıhan hanıma birkaç kere fal baktırdım, kendisinin biraz üslubunun da sert olduğunu düşünüyorum. O zamanlar ilişkim iyi gitmiyordu, sevgilimin hayatında başkası olduğunu düşünüyordum. O da bana kızıp kuruntu yaptığımı çocuğu boş yere daraldığını söyledi ve sürpriz! Sevgilim bir anda benden ayrılıp 1 ay sonra başkasıyla nişanlandıAslıhan Yılmaz deneyenler var mıdır?? Ben iş için baktırdım, bildiğiniz çıktı hatta sanırsam tarihi de tuttu
Bende baktırdım mayıs ayına kadar iletişim olmaz dedi.Aslıhan Yılmaz deneyenler var mıdır?? Ben iş için baktırdım, bildiğiniz çıktı hatta sanırsam tarihi de tuttu
merhaba Binnaz da destek için bir yere ulaşamadım. Fal yorumum geldi ve ses yok ne yapmalıyım?
Çok teşekkür ederim şansımı deneyeyimBen de şöyle bir mail var ama: destek@binnazabla.com
Onu çok duymuştum ama beni hep iade etti sen baktırdın mı ?Aslıhan Yılmaz deneyenler var mıdır?? Ben iş için baktırdım, bildiğiniz çıktı hatta sanırsam tarihi de tuttu
Mesajın sonunu yeni fark ettim tutmuş sanırımOnu çok duymuştum ama beni hep iade etti sen baktırdın mı ?
Onu çok duymuştum ama beni hep iade etti sen baktırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?