- 11 Ağustos 2016
- 174
- 302
- 103
Ben baktırdım.Selay Kargı ya başka baktıran var mı?
Ben ona geçen sene kasım aralık gibi iki kere gönderdim ikisinide iade etti hiç anlamadımBaktirdim, sizinkini ne zaman iade etti? Bana bakti, bir sey demedi.
Herkese merhaba. Ben de bir süredir ayrı olduğum kişiyle ilgili iki yorum aldım. Kizlar biraz kafam karışık bana yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle Binnazda Selay kargıya canlı chat kısmından Tarot attım. Bana bu kişinin benimle ilgili belirsiz çekimser kaldığı durumlar olduğunu, sorumluluk almak konusunda kararsızlığını ve üçüncü durumlardan kaynaklı bir engel yaşadığını söyledi. Ama bu üçüncü durumlarin başka bir kadın vs. tarzında olmadığını zihinsel düşünceleri olduğunu söyledi. Yoklama niyetiyle tekrar terazi döneminde bir adımı olacağını söyledi.Ben baktırdım.
Melis Çiçek bana patladı. 2022 de 3-4 defa baktırdımHerkese merhaba. Ben de bir süredir ayrı olduğum kişiyle ilgili iki yorum aldım. Kizlar biraz kafam karışık bana yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle Binnazda Selay kargıya canlı chat kısmından Tarot attım. Bana bu kişinin benimle ilgili belirsiz çekimser kaldığı durumlar olduğunu, sorumluluk almak konusunda kararsızlığını ve üçüncü durumlardan kaynaklı bir engel yaşadığını söyledi. Ama bu üçüncü durumlarin başka bir kadın vs. tarzında olmadığını zihinsel düşünceleri olduğunu söyledi. Yoklama niyetiyle tekrar terazi döneminde bir adımı olacağını söyledi.
Sonra Melis Çiçek tarotoloji sayfasında baktırdım yani karakter analizi filan orada bir sıkıntı yok ama karşı tarafın şu an aile baskısıyla bir kadinla görüştüğünü ve ailesinin direttigi bir kadın olduğunu söyledi. Bu kadının onun dikkatini çekmeye calıstigini ve kolay erişilebilir biri oldugunu söyledi. Bu kadına karşı duygusallık hissetmediğinden bahsetti. O da şu an aklimdaki kişinin benimle iletişimi kesmesinin nedenini bu kadına bağladı ve bu yüzden mesafe koyduğunu söyledi. Eylül 22 kadar bir iletişim olacağından bahsetti. Yani benim kafam çok karıştı. Sonra ben Melis hanıma özelden sordum madem bana karşı hisleri varsa neden benimle bir yola girmek istemiyor diye. O da hayatında başka bir kadın dah acikiyor ve tamamen aile baskisindan kaynaklı oldugunu başka bir sebebi olamadığını söyledi. Eylül ayinda geri iletişim olacak diğer hanımla ters düşecek süreçleri bu yüzden geri dönüş yapıyor dedi. Kizlar kafam allak bullak oldu yani vadesine çok takılmıyorum ama bu süreçte yorumlardan hangisini dikkate almalıyım bilmiyorum
Bence kendi sezgilerin dışında hiçbirini dikkate alıp kafanı bulandırmamalısın sonuç hepsinden farklı çıkıyor çünküHerkese merhaba. Ben de bir süredir ayrı olduğum kişiyle ilgili iki yorum aldım. Kizlar biraz kafam karışık bana yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle Binnazda Selay kargıya canlı chat kısmından Tarot attım. Bana bu kişinin benimle ilgili belirsiz çekimser kaldığı durumlar olduğunu, sorumluluk almak konusunda kararsızlığını ve üçüncü durumlardan kaynaklı bir engel yaşadığını söyledi. Ama bu üçüncü durumlarin başka bir kadın vs. tarzında olmadığını zihinsel düşünceleri olduğunu söyledi. Yoklama niyetiyle tekrar terazi döneminde bir adımı olacağını söyledi.
Sonra Melis Çiçek tarotoloji sayfasında baktırdım yani karakter analizi filan orada bir sıkıntı yok ama karşı tarafın şu an aile baskısıyla bir kadinla görüştüğünü ve ailesinin direttigi bir kadın olduğunu söyledi. Bu kadının onun dikkatini çekmeye calıstigini ve kolay erişilebilir biri oldugunu söyledi. Bu kadına karşı duygusallık hissetmediğinden bahsetti. O da şu an aklimdaki kişinin benimle iletişimi kesmesinin nedenini bu kadına bağladı ve bu yüzden mesafe koyduğunu söyledi. Eylül 22 kadar bir iletişim olacağından bahsetti. Yani benim kafam çok karıştı. Sonra ben Melis hanıma özelden sordum madem bana karşı hisleri varsa neden benimle bir yola girmek istemiyor diye. O da hayatında başka bir kadın dah acikiyor ve tamamen aile baskisindan kaynaklı oldugunu başka bir sebebi olamadığını söyledi. Eylül ayinda geri iletişim olacak diğer hanımla ters düşecek süreçleri bu yüzden geri dönüş yapıyor dedi. Kizlar kafam allak bullak oldu yani vadesine çok takılmıyorum ama bu süreçte yorumlardan hangisini dikkate almalıyım bilmiyorum
Eylül Özcan denemedim ama Aslıhan Yıldız baktırdığım zaman hemen yazmaz demişti yazmıştı adam.Aslıhan yılmaz veya Eylül Özcan nasıl
Aslıhan yılmaz veya Eylül Özcan nasıl
Binnaz ve faladdin kapanmadı sahibi gözaltına alındı ve kayyum atandı.binnaz bende app ile açım gözüküyor?
Dün öğrendim çok şaşırdım yılların sitesiydi hatta aralarında en gelişmişi. Fal suç ise diğer siteler neden devam ediyor. Asıl sorunu merak ettim.Binnaz ve faladdin kapanmadı sahibi gözaltına alındı ve kayyum atandı.
Bence adamın malına çöktüler, biraz zaman geçsin istediklerini verirse içeriden çıkarırlar.Dün öğrendim çok şaşırdım yılların sitesiydi hatta aralarında en gelişmişi. Fal suç ise diğer siteler neden devam ediyor. Asıl sorunu merak ettim.
Bu arada siteler de kapalı görünüyor erişim engeli var mahkeme kararı ile yazıyor. Uygulamalar zaten yoktu bende onları bilmiyorum.
Galiba öyle yani parasını yurt dışında bir yere çıkardıysa bahaneyle olmaz dediler. Daha şaşırdığım suçtan gelir etme deniyor hakkında. Faladdin için sanırım. Belki ikisi de. Suç ise bu suçlama neden sadece bu şirkete. Çok değişikBence adamın malına çöktüler, biraz zaman geçsin istediklerini verirse içeriden çıkarırlar.
Artık yöntem böyle canım, adalet piyasası oluştu. Haraç kesiyorlar bildiğin. Kim palazlanıyorsa bize de ver diyorlar.Galiba öyle yani parasını yurt dışında bir yere çıkardıysa bahaneyle olmaz dediler. Daha şaşırdığım suçtan gelir etme deniyor hakkında. Faladdin için sanırım. Belki ikisi de. Suç ise bu suçlama neden sadece bu şirkete. Çok değişik
vay be ne güzel sistem. Bakalım işin sonu ne olacak duyarız elbetArtık yöntem böyle canım, adalet piyasası oluştu. Haraç kesiyorlar bildiğin. Kim palazlanıyorsa bize de ver diyorlar.
en rağbet gören yerlerden başlayıp sitelerin vergisini arttıracaklar muhtemelen. oldukça kazandıran bir sistem çünkü. vergi artınca falcıların sitelerden aldıkları yüzdelik komisyon da düşecektir. fallara yüksek zamlar gelecek yani en kısa zamanda diye düşünüyorum.Dün öğrendim çok şaşırdım yılların sitesiydi hatta aralarında en gelişmişi. Fal suç ise diğer siteler neden devam ediyor. Asıl sorunu merak ettim.
Bu arada siteler de kapalı görünüyor erişim engeli var mahkeme kararı ile yazıyor. Uygulamalar zaten yoktu bende onları bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?