Ben önce online fal bakımına falcılara karşı yapılan bir şey olarak düşündüm ama bugün 1-2 yazıya denk geldim de X'de, Türkiyeye vergi vermeden yani Türkiye merkezli olmadan yürütülen bir uygulama gibiymiş. Yani kısacası devlet diyor ki Tr vatandaşından para kazanıyorsan vergini de vereceksin. Bulurlar yakında illegal bir yolunu.en rağbet gören yerlerden başlayıp sitelerin vergisini arttıracaklar muhtemelen. oldukça kazandıran bir sistem çünkü. vergi artınca falcıların sitelerden aldıkları yüzdelik komisyon da düşecektir. fallara yüksek zamlar gelecek yani en kısa zamanda diye düşünüyorum.
Ay bende yanlış yazmışım yakında illegal olmayan bir yol bulurlar demek istedim okuyunca bir saçma oluyor yoksaBulurlar yakında illegal bir yolunu.
Hazır gelmişken var mı eskilerden öneriniz? :)Ay bende yanlış yazmışım yakında illegal olmayan bir yol bulurlar demek istedim okuyunca bir saçma oluyor yoksa
Eskiden buraya ne çok yazardım çok aktifti burası eskilerden birileri ile konuşmak isterim. ben tatil boşluğuna düştüm buraya bakmak içimden geldi eski günlerimi hatırlattı değişik oldum
açıkçası eskilerden kimse kalmamış geçen bir binnaza bakmıştım aklıma gelen isimler yok. fiyatlar fazlaydı. Tellwede de eskiler yoktu ucuz diye orada 1-2 denedim çok komiklerdi :)Hazır gelmişken var mı eskilerden öneriniz? :)
Sadece tutanları yazsanız yeter :) Benim de binnazdan ya da fal sepetinden bi falcı tutturdu iletişim tarihini ama falcının adını unuttum, özel gereksinimli çocuğu vardı, tek hatırladığım bu.Kızlar, maillerimi incelerken kadınlar kulübünden gelen eski maillere takıldı gözüm. Gireyim bir bakayım dedim. Eskiden Binnaz Abla başlığında ne konuşmuşuz neler neler yazmışız. Vay be, üstünden ne kadar zaman geçmiş dedim kendi kendime :) Eskiden adeta bağımlıydım fal baktırmaya ama zamanla bu daha çok, sadece ihtiyacım olan zamanlarda, içinde bulunduğum durumu farklı bir gözün ve enerjinin yorumlamasına ihtiyaç duyduğum zamanlarda baktırdığım bir şey haline geldi. Zor bir süreçten geçtiğim için birkaç ay önce yeniden sarmıştım Binnaz uygulamasına ve bu süreçte birilerine baktırdım yine. İlgilenen, isteyen olursa detaylıca bu süreçte kimlere baktırdım kimlerinki patladı kimlerinki tuttu detaylıca yazabilirim. Son zamanlarda Binnaz uygulamasıyla ilgili durumlardan dolayı sadece VPN ile bağlanabiliyorum. Bağlanmak isteyen olursa aklınızda bulunsun. VPN ile girebiliyorsunuz.
Sadece tutanları yazsanız yeter :) Benim de binnazdan ya da fal sepetinden bi falcı tutturdu iletişim tarihini ama falcının adını unuttum, özel gereksinimli çocuğu vardı, tek hatırladığım bu.
Site değil de uygulamasına VPN açıp giriyorum benherkese merhaba. binnaz abla sitesine nasil ulasiyorsunuz su an? vpn ile denedim, cikmadi site google’da.
app store’da göremedim uygulamayı ya :/Site değil de uygulamasına VPN açıp giriyorum ben
E peki kişiler Online mı nasıl oluyor?Site değil de uygulamasına VPN açıp giriyorum ben
Türkiye’de erişim yasağı gelince, normal olarak app store ve play store’dan da kaldırmışlar uygulamayı. App store ayarlarınızdan ülke bilgisini değiştirirseniz çıkar muhtemelenapp store’da göremedim uygulamayı ya :/
Evet şu an birçok kişi online hatta. Yorumcular da VPN açıp giriyorlar. Herkes o şekilde bağlanıyorE peki kişiler Online mı nasıl oluyor?
yorumcularla iletişimdeyim ben, vpn ile girilse bile ödeme sistemi çalışmadığı için ücretlerini alamıyorlarmış.Evet şu an birçok kişi online hatta. Yorumcular da VPN açıp giriyorlar. Herkes o şekilde bağlanıyor
Nasıl iletişim kuruyorsunuz merak ettim hiç özelden konuştuğum falcı olmadıyorumcularla iletişimdeyim ben, vpn ile girilse bile ödeme sistemi çalışmadığı için ücretlerini alamıyorlarmış.
Hadi yaa, kötü olmuş bu çok. Ben zaten memnun olduklarımdan bir tanesi ile instadan haberleşiyorum ordan bakım yaptırıyorum da, bundan haberim yoktu. E peki alamıyorlarsa ücretleri neden hala aktif kalıp bakım yapıyorlar ki acaba?yorumcularla iletişimdeyim ben, vpn ile girilse bile ödeme sistemi çalışmadığı için ücretlerini alamıyorlarmış.
Ya gerçekten iyi enerji kurduğum beğendiğim yorumcular olursa ben direkt instalarını istiyorum. Bir çoğu veriyor zaten. Ben öyle iletişim kuruyorum. Bir tane çok memnun olduğum var mesela onunla instadan bakım yapıyoruz artık. Böylesi daha iyi oluyor. Hem instadan daha ucuza bakıyorlar hep, çok para da çıkmamış oluyor cebimdenNasıl iletişim kuruyorsunuz merak ettim hiç özelden konuştuğum falcı olmadı
Bir de gerçekten mantık olarak ödeme alamamaları normal acaba düzelir mi ki gerçi o fiyatlar ile baktırmam da eski bir dostu Merak gibi benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?