Zorlu bir süreç yaşıyorum yine son iki aydır malesef maaşımdan fazla fallara ödeme yaptım sizlere belki öngörü olur Baktırdığım yorumcuları sizede iletmek istiyorum
ELFİN DEMET 
ediklerini dinlemedim keşke dinleseydim karşı tarafın ruh halini ve tutumumu değiştirmezsem neler yaşanabileceğini söylemişti .ve dediği gibi de oldu.sonu ayrılıkla bitti.
TÜMAY CENNET:3 kez kendisine fal attım .süreci bildi.ayrılığı bildi.ama geri dönüş öngörüsünü bekliyorum
BİLGE ÖZÜDOĞRU:Tavsiye öngörü .Malesef ben beğenmedim.
Doğadan Ve Zümra:malesef çok önceki bir sürecimde danışmıştım ikisininde öngörülerini çıkmadı .
NİL GÜNEŞ:Verdiğim paraya acıdım resmen sorduğum sorudan ilerlemiş hiç beğenmedim özensiz hissiyatsız bir fal .
ARES LEVİ:Çok naif bir yorumcu yakınvade gelecek öngörüleri oldukça kaliteli .
Zişan IŞIK:buradaki öngörülerden yola çıkarak baktırdım begendim kendi kartları ile destek vermesi gayet güzel.
Vadesini bekliyorum .
GÜVEN GÜRKAN TOPRAK:Canlı fal baktırdım .resmen beni oyaladı kahvemi döktüm kusura bakmayın dedi .kredilerim heba oldu 1200 kredi de sadece bir kart anlamı söyledi bana .siteye de şikayet ettim ama malum binnaz da bu tür durumlar da geri dönüş alamıyorum hatta görüşme esnasında yorumcuyu bildir kısmından şikayette ettim.Asla ben den tavsiye baktırmayın
NEHİR ATEŞOĞLU:
Ne yaşanıcak ayrılığı bildi ne süreci .Pembe tablo çizmiş bana malum su an ayrıyım ilgili kişiden
MÜGE AYDIN:
Tavsiye vermişti çokça pembe tablo vermişti.asla tutmadı .
FAL SEPETİ:
Didar EVREN :yorumlarını başarılı buluyorum.Kavgayı süreci bildi.
Sevgi Derman :tekrar baktırmam .anlık durumda bazı şeyleri bildi
Alex :Alex seviyorum yuvarlak konulur vade vermez ama süreci bilir
TELWE :
Taraca:yıllardır yorumcumdur artık siteye pek girmiyor.
o bana söylemişti ayrılacağımızı.