güllü abla 25 marttan benm promosyon tarot falıma bakmış,hatta birde tarih vermiş bakalım çıkacakmı
güllü abla dediğin güllü ana mı? tarih yakın mı bari, yoksa çıkmaz ayın son çarşambası mı?
ayy pardon cnm evet güllü anatarih 20 nisan sonrası demiş cnm yakın yani
hımm fenomen güllü ana demek, abdestlimiydin bariyoksa tarihlerde şaşma falan olmasın
ya dun fal gonderdim, gaybi Allah'tan baska kimse bilemez kizim, ben artik fal bakmiyorum diyip falimi iade etmis :44::44: Bir de fincanda gorduklerini yazmis.
Hem bakmis hem bilemem demis :)))
Gelecekle ilgili bir seyler soylememis, sadece anla ilgili bazi tespitlerde bulunmus
ya dun fal gonderdim, gaybi Allah'tan baska kimse bilemez kizim, ben artik fal bakmiyorum diyip falimi iade etmis :44::44: Bir de fincanda gorduklerini yazmis.
Anla ilgili trsbitleri dogrumuydu peki?
hay aksi neden falı bırak mış kibu kızımlar meşhur oldu sanırım. dervişte kızım kızım kızım
Yani soyle diyeyim, somut bir konu var, onu kesinlikle bilmis ve onu bana sebep gostermis, adamla ilgili. Adamin kafasinda ne halt var bilemem tabiAma durumu kesinlikle bilmis.
Ay Güllü ana yorumladi mi sekerim bilmis mi..
simdi bir boy abdesti alip fal gonderesim geldi:)))
Selinax cim seninle fal begenilerimzi tutuyor, bu aralar begendigin kimse var mi? yigit e tekrar gidecek misin?
herapunzel fena değil, tabi enerjin tutarsa. Harun da iyi. ama kısa bakıyor.
yiğite gitmeyi düşünüyorum sanallardan fırsat bulursam tabi
kızlar mert reiki hangi fal türünde sizce?
Sanal isi tiri viri bence
Herapunzel ve Harun a sen ne baktirdin?
mert reiki bir ara favoriydi. Çok yükleme yapılınca sanırım enerji kayması olduAma şu zen tarotunu çok güzel yorumluyor, keşke bana öğretse de kendime baksam bi daha para harcamasam
sanalda tiri viri, cafelerde aynı tiri viri. Bile bile manyakım ben niye baktırıyosam
ikisinede tarot baktırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?