Binnaz Abla

ya dun fal gonderdim, gaybi Allah'tan baska kimse bilemez kizim, ben artik fal bakmiyorum diyip falimi iade etmis :44::44: Bir de fincanda gorduklerini yazmis.

ya dun fal gonderdim, gaybi Allah'tan baska kimse bilemez kizim, ben artik fal bakmiyorum diyip falimi iade etmis :44::44: Bir de fincanda gorduklerini yazmis.

hay aksi neden falı bırak mış ki bu kızımlar meşhur oldu sanırım. dervişte kızım kızım kızım

Yani soyle diyeyim, somut bir konu var, onu kesinlikle bilmis ve onu bana sebep gostermis, adamla ilgili. Adamin kafasinda ne halt var bilemem tabi Ama durumu kesinlikle bilmis.

Ay Güllü ana yorumladi mi sekerim bilmis mi..
simdi bir boy abdesti alip fal gonderesim geldi:)))

kızlar mert reiki hangi fal türünde sizce?

mert reiki bir ara favoriydi. Çok yükleme yapılınca sanırım enerji kayması oldu Ama şu zen tarotunu çok güzel yorumluyor, keşke bana öğretse de kendime baksam bi daha para harcamasam

mert reiki bir ara favoriydi. Çok yükleme yapılınca sanırım enerji kayması oldu Ama şu zen tarotunu çok güzel yorumluyor, keşke bana öğretse de kendime baksam bi daha para harcamasam

evet cnm ismi epey geçiyor burada daha baktırmak kısmet olmadı,bir ara deneyeceğim bakalım tarotta nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…