Yigit in bana ilk tarihi ciktiTekrar baktircam herhalde.
herapunzel fena değil, tabi enerjin tutarsa. Harun da iyi. ama kısa bakıyor.
yiğite gitmeyi düşünüyorum sanallardan fırsat bulursam tabi
kafamizi 56 ettiler..en onemliside vicdanim rahatladi..surekli huzursuzdum Allahin hosuna gitmez diye:
olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi rabbimde al sana fal hala baktiracak misin dedi herhalde bana))
Gelecekle ilgili bir seyler soylememis, sadece anla ilgili bazi tespitlerde bulunmus
kızlar mert reiki hangi fal türünde sizce?
Harun' a ben iki biliyodum ,üç fal baktırmîşım ya. iskambil,tarot ve durugörú ,genelde hep en çok tarotu beğenirim ama tekrar okudum iskambili daha iyi adamın tarotundan.Durugörüsü tamamen gelecek odaklı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
durugörüden nasıl memnun kaldın mı? buna da kısa bakıyor mu? dediklerinden çıktı mı diyecem ama gerçi yeni baktırmışsındır.
Durugörü yorumu òyle bişey ki iyi veya kötü demem için o zamanın gelmesi gerek.Ama Harun'da sevdiğim taraf olabilecek şekilde yorumlaması.Yani okuduğunda "oha nasıl da uçmuş"demiyosun,mâkul yorumu var adamın.Aynen öyle yeni baktırdım,işte onbeş yirmi gün falan oluyo,o yüzden malesef çîktî çıkmadı bişi diyemiyorum.
canım ben de 1 kez tarot atmıştım ve aynen yorumu çok makuldu. ama o zaman durugörü atmak istemiştim dosya yükleme ekranı filan çıktı. oraya neyi yükledin? fotografları mı? onu anlamayadığım için göndermemiştim..bilseydim sana sorardım..tüh
durugörüden nasıl memnun kaldın mı? buna da kısa bakıyor mu? dediklerinden çıktı mı diyecem ama gerçi yeni baktırmışsındır.
Canım birde fal kisami diye sormuşsun yeni farkettim.Durugörü tarot ve iskambil kadar kisa değil.Yalnız benim sorumun dışında, iskambilde sorduğum birşeyide katarak yorum yapmıştı,durugörünün bi kısmı zaten cevap aldığım bi konuya gitmişti.Bunuda sòyledim Harun'a.Kîzdımda bi yerde,e be Harun sorumu cevapla ,başka falın teyidini istesem zaten aynı soruyu yollardım.Baktırırsanîz aklınîzda bulunsun.Israrla sadece sorduğunuz konunun yorumunu isteyin.
Canım birde fal kisami diye sormuşsun yeni farkettim.Durugörü tarot ve iskambil kadar kisa değil.Yalnız benim sorumun dışında, iskambilde sorduğum birşeyide katarak yorum yapmıştı,durugörünün bi kısmı zaten cevap aldığım bi konuya gitmişti.Bunuda sòyledim Harun'a.Kîzdımda bi yerde,e be Harun sorumu cevapla ,başka falın teyidini istesem zaten aynı soruyu yollardım.Baktırırsanîz aklınîzda bulunsun.Israrla sadece sorduğunuz konunun yorumunu isteyin.
Kaç sayfa uzamış konu.
son sayfaları okuyamadım.
uzun süredir fal baktırmadım.
tavsiye ettiğiniz etkilendiğiniz birileri var mı?
durugörüyü çektim yaaa..kaç saat olduuuu.. ohoo
elimde 10 kredi var kızlar lebuda, harun, herapunzel dışında önerebileceğiniz biri var mı?
Herkesin fali patliyor hic ugrasma
ben de bir aralar çok baktırıyordum.
biliyorum aslında hep boş da bu aralar canım sıkkın baktırasım geldi yine.
belki beğenilen biri varsa şansımı deneyeyim dedim.
Herkesin begenisi farkli cikar heralde ama bikac ortak begeni sanirim klotoyagmuru begenmeyen yoktur?
Sahsi Begenilerim;
Bana daha önce birazcuîk tutturan esince var
Venüs amberin mükemmel karakter analizleri var ama olaylari bilemiyor
Birde birazcik tutturanlardan medyumtuna var ama oda zaten piyasadan kayboldu
Yani kisaca böyle bildigin isimlerdir yinede :)
ben de bir aralar çok baktırıyordum.
biliyorum aslında hep boş da bu aralar canım sıkkın baktırasım geldi yine.
belki beğenilen biri varsa şansımı deneyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?