Binnaz Abla

herapunzel fena değil, tabi enerjin tutarsa. Harun da iyi. ama kısa bakıyor.

yiğite gitmeyi düşünüyorum sanallardan fırsat bulursam tabi

Harun' a ben iki biliyodum ,üç fal baktırmîşım ya. iskambil,tarot ve durugörú ,genelde hep en çok tarotu beğenirim ama tekrar okudum iskambili daha iyi adamın tarotundan.Durugörüsü tamamen gelecek odaklı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kafamizi 56 ettiler..en onemliside vicdanim rahatladi..surekli huzursuzdum Allahin hosuna gitmez diye:
olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi rabbimde al sana fal hala baktiracak misin dedi herhalde bana))

Aynen Allah kafamîza vura vura gösteriyoda,anlamak istemiyoruz.

Gelecekle ilgili bir seyler soylememis, sadece anla ilgili bazi tespitlerde bulunmus

Hem falı bırakmış,hem yorumlamış , hem gaybı kimse bilemez demiş,hem an tespitinde bulunmuş.Beş bilinmeyenli denklem.Çok merak ettim vallahi Güllü Ana'yı.

durugörüden nasıl memnun kaldın mı? buna da kısa bakıyor mu? dediklerinden çıktı mı diyecem ama gerçi yeni baktırmışsındır.

durugörüden nasıl memnun kaldın mı? buna da kısa bakıyor mu? dediklerinden çıktı mı diyecem ama gerçi yeni baktırmışsındır.

Durugörü yorumu òyle bişey ki iyi veya kötü demem için o zamanın gelmesi gerek.Ama Harun'da sevdiğim taraf olabilecek şekilde yorumlaması.Yani okuduğunda "oha nasıl da uçmuş"demiyosun,mâkul yorumu var adamın.Aynen öyle yeni baktırdım,işte onbeş yirmi gün falan oluyo,o yüzden malesef çîktî çıkmadı bişi diyemiyorum.

canım ben de 1 kez tarot atmıştım ve aynen yorumu çok makuldu. ama o zaman durugörü atmak istemiştim dosya yükleme ekranı filan çıktı. oraya neyi yükledin? fotografları mı? onu anlamayadığım için göndermemiştim..bilseydim sana sorardım..tüh

Urminaa'cım ben yazmıştım o zamanda durugörü yolladım diye farketmemişsin demek.Canım ben dosya yükleme kîsmına hiçbi şey yüklemedim.O noktada foto istiyo ama ben yüklemem zaten,ne kendimin ne başkasınınkini.Sadece her falda olduğu gibi bilgileri doldurup,niyetimi yazîp yolladım.Benden illaki fotoğraf isteseydi vazgeçer baktırmazdım.Çünkü fotoğraf ile her türlü başka işlem yapılabilir.Kusura bakmasınlar ama ne Harun'a ne de kim olduğunu bile bilmediğim başka bi falcıya o derecede güvenmem için hićbi sebep yok.

Canım birde fal kisami diye sormuşsun yeni farkettim.Durugörü tarot ve iskambil kadar kisa değil.Yalnız benim sorumun dışında, iskambilde sorduğum birşeyide katarak yorum yapmıştı,durugörünün bi kısmı zaten cevap aldığım bi konuya gitmişti.Bunuda sòyledim Harun'a.Kîzdımda bi yerde,e be Harun sorumu cevapla ,başka falın teyidini istesem zaten aynı soruyu yollardım.Baktırırsanîz aklınîzda bulunsun.Israrla sadece sorduğunuz konunun yorumunu isteyin.

durugörüsünü deneyemeye karar verdim.. çok merak ettiğim bir konu var özellikle ve çok stres yaptım son bir kaç gündür .. ne görecek merak ediyorum

Kaç sayfa uzamış konu.

son sayfaları okuyamadım.

uzun süredir fal baktırmadım.

tavsiye ettiğiniz etkilendiğiniz birileri var mı?

hımm durumu olsun, öbürümü olsun diye ikilemde kalmıştım..:97: ona da bir ara baktırırım. Bu ay sonu gelmeden açıldım saçıldım limiti fena doldurdum. şimdi es vermem gerekecek, sonra ilk hedefim durugörü

durugörüyü çektim yaaa..kaç saat olduuuu.. ohoo

elimde 10 kredi var kızlar lebuda, harun, herapunzel dışında önerebileceğiniz biri var mı?

ben de bir aralar çok baktırıyordum.

biliyorum aslında hep boş da bu aralar canım sıkkın baktırasım geldi yine.

belki beğenilen biri varsa şansımı deneyeyim dedim.

Herkesin begenisi farkli cikar heralde ama bikac ortak begeni sanirim klotoyagmuru begenmeyen yoktur?

Sahsi Begenilerim;

Bana daha önce birazcuîk tutturan esince var

Venüs amberin mükemmel karakter analizleri var ama olaylari bilemiyor

Birde birazcik tutturanlardan medyumtuna var ama oda zaten piyasadan kayboldu

Yani kisaca böyle bildigin isimlerdir yinede :)

ben de esinceyi severim. dediğinden çıkan olmuştu..venusamberin cidden o anki analizi,durugörüsü çok iyi..adeta insanın bedenine girip ne hissettiğini hissediyor gibi, garip bi kız o bence... ama burda her 2 falcıyla da enerjisi tutmayan çok.. medyumtuna bende de bilmişti taaa geçen sene..ama ortalardan kayboldu cidden de..belki başka sitededir ama adı nedir kimbilir

ben de bir aralar çok baktırıyordum.

biliyorum aslında hep boş da bu aralar canım sıkkın baktırasım geldi yine.

belki beğenilen biri varsa şansımı deneyeyim dedim.

falaniyethakkaniyet anda ve kişilik analizinde çok iyi(kahve),venüsamberde iyi(tarot),serüven iyi,klothoyağmur iyi bunları deneyebilirsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…