Binnaz Abla

Ne bu ya diyelim ki gayri müslüm üm, ne yani bakmıyacak mı nerden anlayacak

valla bilemiyorum duvarında abdestsiz fal gönderenler olduğunda hastalandığını yazmış

:) evet kac saat kendi kendime gulmustum:))hala gülüyorum

ama kizlar bazi falcilar boyle seylere dikkat ediyorlarmis..ne bileyim musluman olmasina v.s ne alakaysa..yillar once bir falcida rus bi arkadasimin falina bakmamisti...bakamam demisti...bana bakmisti:)

Bu abdestten kastı ne acaba gusül abdesti mi normal abdest mi? Neler konuşuyoruz sayelerinde ahaha.
Bi de cinci falan değilim yazmış da, ben yine de hafiften tırstım. Hele o korkunçlu avatarı..

normal namaz abdestidir canım yaa gidip boy abdesti alacak değiliz ya fal için .. Tövbe yarabbi

bilmiyorum abdest olayını ilk kez duyduğumdan değişik geldi bana açıkçası yani yorumsuzum

normal namaz abdestidir canım yaa gidip boy abdesti alacak değiliz ya fal için .. Tövbe yarabbi

Yok yok yani hani önceden gerekli gusül abdestini almamış olanlar vardır da ondan öyle demiştir diye söyledim

Bu abdestten kastı ne acaba gusül abdesti mi normal abdest mi? Neler konuşuyoruz sayelerinde ahaha.
Bi de cinci falan değilim yazmış da, ben yine de hafiften tırstım. Hele o korkunçlu avatarı..

Gusul abdesti sanirim...:)))hahhahdjjsnsnsn

ya dalga geçmeyelim önceki mesajımda açıkladım asdfghj

Bana mantıksız geldi, bir abdeste inanca çok önem veriyor ise bir kez bu işi yapıp bu işten para kazanmak günah, ayrıca abdestsiz bir insanın (regl dönemidir, gayri müslüm dür, ateistir) on line olarak tarot kartlarıyla onun nasıl hasta ettiğini anlamış değilim.

Mantıksız değil direkt saçma diyelim. Bir de müslüman olmayan falcılar nasıl bakıyor fallara? onlar da kendi dininin kriterlerine göre mi fal bakıyor.. Saçma evet.

Son düzenleme:

İşte bu,yaptığı iş islam dışı iken nasıl olurda mübarek bir işmiş gibi abdestten gem vurur?Dikkat çekmek için uyguladığı stratejiden başka bişey değil.Başarılıda olmuş demekki,biz bile onun gereksiz uyarısından bahsediyoruz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahhaha yemin ederim biraz once icimden seni gecirdim alcanzarim ..:)) senin bu konuda dusunceni merak ettim..kiz bu abdest muhabbetini daha once bir falcida basima geldi
Soyle anlatayim..uc harfli falcilar eger uc harflileri muslumansa abdestsiz kisilerle ilgili bilgi vermiyorlarmis bakan kisiye sikinti veriyorlarmis..bu durum yillar once basima bir rus arladasimdan dolayi basima geldi..falci kiza yorum yapmadi saba bakamam dedi:)))

Mantıksız değil direkt saçma diyelim. Bir de müslüman olmayan falcılar nasıl bakıyor fallara? onlar da kendi dininin kriterlerine göre mi fal bakıyor.. Saçma evet.

Hahhhhaa..Müslüman abdest alıyosa,hristiyan kiliseden kutsal suyla arınıp,budistte tarot kartlarını yakıp küllerini denize savuruyodur herhalde.Dîne göre fall,ya sabııırrr...

Canım benim,bence falcı arkadaşın rus olduğu için bakmamış olabilir.Yoksa falcı müslümansa üç harflilerinin müslüman olmamasî imkânsız.Zaten o zaman üç harfliler o falcıyla işbirliği içinde olmazlar diye biliyorum.Yinede bana bu abdest yada dinle bağlantılî olarak fala bakmamak artistik bi hava gibi geliyor.Fal müslümanlıkta onaylanmazken nasıl olurda kuran okur gibi,dua eder gibi,namaz kılar gibi,islamın şartı misali abdestle ön hazırlığa tabi tutulur.Hepsi palavra ve uydurmadan başka bişey değil Özge'cim.Bence budur ve bunu savunacak kafadaki falcının falından kalıbımı basarım bi halt olmaz.

:) aynende oyle bitanem cok haklisin..kiz bunlarin isine akil ermez...tovbe tovbe...
fali biraktim ya kafam nasil rahatladi..simdi boyle bakiyorumda falci profillerine ay bunlar ordan ucbes kelime edecek bizde mutlu olacagiz veya uzulecegiz artik ne kadar bunalim gecirdiysem kafam simdi yerine geliyor:)))
Aman allah kimseyi bu kadar umitsizlige dusurmesin..
Istisnalar haric kendine bile hayri olmayan insanlardan hayir bekleyemem...aklim basima geldu sonunda

Ne kadar doğru söylüyosun canım,hakikaten düşününce bu son örnekteki gibi insanlardan medet ummak..Tabi dediğin gibi,istisnalar var,aklî başında olupta mantıklı yorum yapan,samimiyetle öneride bulunan bunlar mevcut ama yok denecek kadar azlar.Böyle insanların kafasını zemini boş olan ,çürük düşüncelerle doldurmaya çalîşanların arasında ,bilinçli olanlar yok olmak úzereler.Cancağızım vallahi falsız kafa,rahat kafa demekmiş yahu.Bende sanki iki haftadîr detox yapıyo gibiyim,vücudumu zararlı boş fallardan arındırdım.

Ama oyle bitanem...kafamizi 56 ettiler..en onemliside vicdanim rahatladi..surekli huzursuzdum Allahin hosuna gitmez diye:
olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi rabbimde al sana fal hala baktiracak misin dedi herhalde bana))

kafamizi 56 ettiler..en onemliside vicdanim rahatladi..surekli huzursuzdum Allahin hosuna gitmez diye:
olumlu olumsuz hic bir falim cikmadi rabbimde al sana fal hala baktiracak misin dedi herhalde bana))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…