• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

tatlım daha esas konuyla ilgili çıkan olmadı ama selenanın bi kaç dediğini yaşadım. sonrasında falalem meryem fatima biryolun var aylin ve famayı beğendim. yani bilinmeyecek şeyleri bildiler. bi de saraylının bi dediği çıktı. yüzyüze falda da bitek çiğdemin dediklerini yaşadım. sen kimleri beğeniyorsun

esas konu bende de beklemede, saraylı bende her falında aynı istikrarda onu çok beğeniyorum.
birde meryem i sevdim.
esas konu değil ama tellwe tuğrul melihin fal sorun dışında gördüklerim dediği şeyler çıktı.
klotho, serüven ve luna06 anda çok iyiydi.
fatima da iyiydi ama kesinlikle 50 tl lik bir fal değildi, çok yuvarlaktı.
aylini ve fama aynı idi. famanın an analizi daha iyiydi.
selena ile enerjim uymadı, aşırı olumsuzdu.

venus amber, huma bal, oğuzhan türkoğlu, ester kira, nesibe bunlar da merak ettiklerim :KK19:

ben de seni severim canım, öyle bir amacım yok olamaz da. Neyse olur böyle şeyler.

Kızlar Kazen kızmıs bana ocakta da kapatmıstım, kapatın aktif olmayın demiş ama ben onu beceremem o yüzden sonsuza dek kapattıracağım şimdi ama pişman olursam diye de cok korkuyorum :KK70: Neyse haydi hoşçakalın umarım her şey çok güzel olsun. Ay vallahi sanalda bile vedalaşmalardan nefret ediyorum :KK43:(
baldan gitmeseydin kuzum donersen geldim de cnm

esas konu bende de beklemede, saraylı bende her falında aynı istikrarda onu çok beğeniyorum.
birde meryem i sevdim.
esas konu değil ama tellwe tuğrul melihin fal sorun dışında gördüklerim dediği şeyler çıktı.

venus amber, huma bal, oğuzhan türkoğlu, ester kira, nesibe bunlar da merak ettiklerim :KK19:
kuzummm zatenn meryemm aylinn famaa aynııı kylotoo burdaa 3 üyelikk almışş herkesii kötüleyenn reklamcıı bii karaktersizz senn bilirsinn benn yazarımm hepp arkadaşızz şurdaa

birde meryem i sevdim.

Venus girmiyormuş sanırım ya bende onu merak ediyorum ama tutturamadım bir türlü. o_O Nesibeyi de merak ediyorum. Hüma bal iyidir ona baktır derim.

Venus girmiyormuş sanırım ya bende onu merak ediyorum ama tutturamadım bir türlü. o_O Nesibeyi de merak ediyorum. Hüma bal iyidir ona baktır derim.
venüsüüü bekliyorumm bendee kuzumm yaa sanadaa deyimm hepp yazdımm amaa benim feyss yokk girersee falann banaa mesajj atsan olurmuu

kuzummm zatenn meryemm aylinn famaa aynııı kylotoo burdaa 3 üyelikk almışş herkesii kötüleyenn reklamcıı bii karaktersizz senn bilirsinn benn yazarımm hepp arkadaşızz şurdaa

klotho muhabbetinin döndüğü sıra ona 2. falımı atmayı düşünüyordum vazgeçtim.
buraya burnunu sokan falcıları sevmiyorum.
aynı şekilde derin ve naazz ı da merak ediyordum ama burdaki olaylardan sonra bitmiştir benim için.
:KK19:

klotho muhabbetinin döndüğü sıra ona 2. falımı atmayı düşünüyordum vazgeçtim.
buraya burnunu sokan falcıları sevmiyorum.
aynı şekilde derin ve naazz ı da merak ediyordum ama burdaki olaylardan sonra bitmiştir benim için.
:KK19:
aynen kuzumm nazzdaa öylee yaniii okumalarıı üzülmelerii anlarımm bende yapardımm amaa reklamm burdakii üyelerkee telefondaa görüşenlerr midemm almıyorr bunlardann bizee ne hayırr gelirr

venüsüüü bekliyorumm bendee kuzumm yaa sanadaa deyimm hepp yazdımm amaa benim feyss yokk girersee falann banaa mesajj atsan olurmuu

burcum yaa benim de feys meys yok bize haber ver beybim noolluurrr :KK15:

Vay arkadaş neler olmuş burda :) toz duman heryer aman Allahım:) yahuu iş aile sevgili bunların stresinden fala sarmışız aynı kafadaki bikaç kişi toplanmışız şuraya dertleşiyoruz gülüyoruz yeri geliyor kendimizle dalga geçerken buluyoruz kendimizi... Tüm bunları içinde bi de yeni dertler edinmeyelim kendimize, esprilerle kafa dağıttığımız şu sayfayı bu hale getirip gereksiz yere birbimizi kırmayalım... Değmez yani... Terk-i diyar yapmalar falan boşverin bunları yahuuu iyiyiz hepberaber başkalarının bozmasına izin vermeyin :) kendinize gelin hadi öpüşün barışın:KK31:

gollom sen venusun dedıgını yasadın mı ? ya bende o cıkmadı anı ıyı bılıyor evet ama, o kızdan sonra bende bır enerjı cekılmesı oluyor resmen agırlık yasıyorum ,yanı o 1. selena 2. o konuda bende :KK57:

gollom sen venusun dedıgını yasadın mı ? ya bende o cıkmadı anı ıyı bılıyor evet ama, o kızdan sonra bende bır enerjı cekılmesı oluyor resmen agırlık yasıyorum ,yanı o 1. selena 2. o konuda bende :KK57:
kuzumm benn selenayaa bidaa telvedenn gidenee kadarr atmaam amaa bi fenaa yanıldıı sonraa cıktıı meselaa bilememm hakkı yenmesinn venüss bendee bilemedii amaa ayrıntıı söylemedimm bida girsinn anlatcamm akıll okusunn yeterr kuzumm ağırr geliyosaa atmaa benn bidaa denicemm :KK19:

Kızlar ben şimdi googleda aratınca fark ettim. Venüs Amber dediğiniz tellwedeki mi yoksa falsepetindeki mi?? Tellwedekiyse hayatta baktırmam

Back
X