• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kaçma konuşalım demiş hem bunları konuşucak zaman değil şimdi demiş rahatsızım bi kaç gündür onu sormuş nasıl oldun doktor ne dedi vs vs sanki ben buna açılmamışım gibi sağlığımla ilgileniyo hayret bişi
Evet işte anladınmı o çok garip zaten.ben diyorum ankara sen diosun ....kara.bu ne yani hayatının itirafını yapmışsın bu dioki beni hayatından silme..çünkü özür dilerim ama benden hoşlanan fazladan birinin ilgisinin etrafımda olması hoşuma gider kaybetmek istemem.önem verse buluşup derinlemesine konuşmak ister.bu erkekler çok salak ya...

Evet işte anladınmı o çok garip zaten.ben diyorum ankara sen diosun ....kara.bu ne yani hayatının itirafını yapmışsın bu dioki beni hayatından silme..çünkü özür dilerim ama benden hoşlanan fazladan birinin ilgisinin etrafımda olması hoşuma gider kaybetmek istemem.önem verse buluşup derinlemesine konuşmak ister.bu erkekler çok salak ya...
haklısın kimin hoşuna gitmez ki birilerinin ilgilenmesi.. konuşucakmışız bu konuyu mutlaka bişiler sorcakmış cevaplıycakmışım ama şaşırmış böyle hissettiğime falan falan aman bilmiyorum zaten hiç bişey beklemeden yazmıştım ona hala da beklemiyorum bir şey o yüzden içim rahat açıkcası

haklısın kimin hoşuna gitmez ki birilerinin ilgilenmesi.. konuşucakmışız bu konuyu mutlaka bişiler sorcakmış cevaplıycakmışım ama şaşırmış böyle hissettiğime falan falan aman bilmiyorum zaten hiç bişey beklemeden yazmıştım ona hala da beklemiyorum bir şey o yüzden içim rahat açıkcası
Bide gariplik şurdaki adam bi tarafa karar vermiş ve ilişkiye başlamış..buna ragmen sen böle bsey itiraf edince adam olsa ya kesip atar yada sen benim arkadaşımsın böyle bsey olamaz v.s der.çoğumuzun yaşadığı bi durum.ama kız arkadaşı varken gelip sana yok soru sorcam yok sende cevaplıycan yok çok şaşırdım..resmen hem sana yürüyo hem sevgilisine..karaktersiz.oldu paşam ya..

Bide gariplik şurdaki adam bi tarafa karar vermiş ve ilişkiye başlamış..buna ragmen sen böle bsey itiraf edince adam olsa ya kesip atar yada sen benim arkadaşımsın böyle bsey olamaz v.s der.çoğumuzun yaşadığı bi durum.ama kız arkadaşı varken gelip sana yok soru sorcam yok sende cevaplıycan yok çok şaşırdım..resmen hem sana yürüyo hem sevgilisine..karaktersiz.oldu paşam ya..

Gariplik degil, karaktersiz.

Insan benim sevgilim var seninle artik arkadasiz der. Bu tepkiyi veren herif rezildir benim gozumde.

Bu ne serefsizlik be. Gercekten erkek cok ama adam yok.

Son düzenleme:
Theraven telefona bakma uyu :))) kizlar selam bi kacgundur giremedim foruma yaaa ben burcunun telini @madamloli ye verdim o baktirsin onlada enerjisi tutarsa herkese dagitim kimsenin hakkina girmiyim dedim ama ondan da ses yok. Bana baktigi fali dk 1 gol 1 ben yasamaya basladim bile ama simdi burdakilere tutmazsa fena uzulurum bana koymaz 25 tl ama burda bi cok kisi masrafindan kesip baktiriyor. Kendini feda edip baktirip gorus yazcak biri varsa soylesin vereyim ya da cikan fal enerjisi benle ayni olan biri
Hakka gırme dıye bı durum olamaz, sen begendıgın bı yorumcuyu onerıyosun begenmessek bıle bunun suculusu sen olamazsın, cunku ortada bı suç yok, önerının vebalı olmaz, bu benım fıkrım,reklam amaçlı olanlar düşünsün kul hakkını cnm, sen gayet rahat ol bence,,

Kızlarrr bılgehatun ve famanın aynı kişi oldugunı yada bırbırletının fallarını okuyan arkadaş olduklarını bılıyorummm ve arkasındayımmmmmm. Kim ne derse desınn, ayrıca burda donen bı oyun daha var aramıza kendı derdını anlatıyo gıbı yapıp sevdıgı yorumcuları koruyan bı kardesımız var onuda yakında yuzlicem az kaldı,, emın olmamamıza,, meryem aylın fama ve bılgehatun dostu kardesımın dıkkatınee,, herkes zan altında kalıyoruz dıye lutfen uzerıne alınmasın kişi kendını bılıyor zatenn..

Bende tarot atmıştım pek beğenmedim keşke kahve atsaydım daha iyi olur diye düşünmüştüm :KK14:İndirimde diye belkide böyle özensizdi
Zaten toplasan 3 5 satır yazmış onuda evirmiş çevirmiş pişirmiş sunmuş :) indirimden önce baktırmamıştım hep mi böle diilmi bilemiyorum..

Kizlar dun nesibeyi denk getiremeyince falsepeti alex' e attim, cok olumlu bakmis cnmm yaaaa :) sizce nasil? Pembeci mi yoksa? Bir de bana dua atmadi adfhhjjj oysa duanin icimi ferahlatmasi gerekiyordu

Kizlar dun nesibeyi denk getiremeyince falsepeti alex' e attim, cok olumlu bakmis cnmm yaaaa :) sizce nasil? Pembeci mi yoksa? Bir de bana dua atmadi adfhhjjj oysa duanin icimi ferahlatmasi gerekiyordu
Durumu olduğu gibi mi anlatmıştın yoksa genel mi istemiştin? Çünkü erkek yorumcuların bakış açısı biraz daha farklı daha gerçekçi onlar daha mantıklı düşünüyorlar.

Durumu olduğu gibi mi anlatmıştın yoksa genel mi istemiştin? Çünkü erkek yorumcuların bakış açısı biraz daha farklı daha gerçekçi onlar daha mantıklı düşünüyorlar.

Oldugu gibi anlattim tatlim genel yorum degil belli kisi icin ask fali atip sordum iliski olcak mi die , pembeci mi ne dersin? Ilk defa attim ona

Oldugu gibi anlattim tatlim genel yorum degil belli kisi icin ask fali atip sordum iliski olcak mi die , pembeci mi ne dersin? Ilk defa attim ona
Bende pek pembeci değildi belki de durumumdan ötürü canım durumu olduğu gibi anlattım yani o zaman daha iyi olur diye düşünüyorum açıkçası. Falımın yarısı anlık ve geçmiş iyi denilebilinirdi diğer yarısı nasihat kıvamındaydı.

Gariplik degil, karaktersiz.

Insan benim sevgilim var seninle artik arkadasiz der. Bu tepkiyi veren herif rezildir benim gozumde.

Bu ne serefsizlik be. Gercekten erkek cok ama adam yok.
işte benimde başıma gelen durumun canlı örneği,işte açgözlülüğün kepazeliliğin ne desem bilmem.

Kızlarrr bılgehatun ve famanın aynı kişi oldugunı yada bırbırletının fallarını okuyan arkadaş olduklarını bılıyorummm ve arkasındayımmmmmm. Kim ne derse desınn, ayrıca burda donen bı oyun daha var aramıza kendı derdını anlatıyo gıbı yapıp sevdıgı yorumcuları koruyan bı kardesımız var onuda yakında yuzlicem az kaldı,, emın olmamamıza,, meryem aylın fama ve bılgehatun dostu kardesımın dıkkatınee,, herkes zan altında kalıyoruz dıye lutfen uzerıne alınmasın kişi kendını bılıyor zatenn..

hanevebubi böyle söylüyorsun ancak yinede zan altında bırakıyorsun..kusura bakma. o dostun kardeşin kimdir bilmem ama
bende alenen ve açık şekilde meryem aylin ve bilgehatun övdüm ve överimde.bunlardan başkada kimseye baktırmam açık ve ve net.herkesin aklı zekası karar mekanizması var diye düşünüyorum.gidip baktırıp baktırmamak kişiye kalmış.malum konu falsa ve önemli nokta birşey bilmekse ben bu 3 lü ve naazz tellwe dışında hiçbir falcıyı beğenmiyorum.istisnaları bilemem.ama artık bu mevzuda fazla uzadı CIA ajanı gibi dönüp dolaşıp aynı muhabbet.ortaya çıkaracaksanda çıkar tabiki sözüm yok ama benim gibi hem bu topikten hemde dışardan alakasız yere önerdiğim kendi arkadaşlarım özellikle aylin ve bilgehatuna hayran kaldı.bunlarıda ifade etmenin neyi ters anlayamadım..ben ediyorum işte.ve fallarında çook farklı ayrıntılar veriyorlar.memnuniyetimizi beğenimizide dile getiremeyeceksek çıkıp gidelim o zaman bu topikten. buna göre bilip haraket edelim..resmen sinirim bozuldu artık

Back
X