Senden bahsetmemiştimm,,kaldıkı herkes begendıgı kişiyi yazabılır, ben benım arkadasımın saglıgına oyunları ıle nekadar mal olan yorumcu varsa ortaya cıkarmak uzere mısyon edındım evet, çunku canımız yandı hemde oyle boyle degıl,,ben resmı kanıtlarla kanıtlandıktan sonra burda aynı olan yorumcuları yazmaya sıte yonetımı ızın verdıgı surece devam edıcem, hıcbırınızı yuzyuze tanımasam bıle bıcogunuzla 1 yıllı gecen bı suredır dert paylaşıyoruz, hakkınız benım gozyaşımı burda kahkahaya cevirdıgınz anlarda bana gectı ve boynum borcu ben bıldıgımı emın oldugumu yazıcam,,kotu falcı demem ama aynı falcı ıspatladıkca yazıcam arkadasım sen uzerıne alınmasaydın keşke cunku ınan senın benım gıbı yuregı yanan ınsanları sırf para için kandıran yorumcular var, ve ben bu işin 7 arkadaş peşındeyım,bu sıteden çıksam başka yerde yazıcam artık kımse kımsenın duygusuyla oynamasın dıye,,, tekrar soyluyorum begenen baktırsın ama 1 seneyı gecmış bı suredır ılk defa boyle cıkıştıysam ınanın bı bıldıgım vardır, normalde kımseyle atışmam kımseyı kırmak ıstemem, zaten hayatlarımızdakı kausdan kacıp burda bıraz rahatlıyoruz, burayıda bozmak ıstemem soz konusu bıle degıl..