• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Thalix, kim bu Tlf da mı bakıyor kuzum?
telefonda da bakim yapiyor ama mersinden birisi kadin aslen elazigli imis mersinde fal cafede calisiyomus telde baktiginda kont karsiligi bakim yapiyor yakalayabilene artik o aradigimiz teli kim aciyor bilmiyorum ortak kullanimda heralde cafede ama o kadin bakarsa iyi bakiyor yani

Kizlar birine verdim burdan bugun basladim dagitmaya ama kiz normalde calistigi icin yuklenme yapmayalim diye hergun bi kisiye vericem alfabetik siradan isteyen ozelden burcu badligiyla yazsin bilerek acmiycam burcu konulu mesajlari ustte dursun alfabeden gidelim hergun bi kisi olarak

tam olarak nasıl bakıyor canım whatsaaptan mı demiştin yanlış mı hatırlıyorum?

Kizlar birine verdim burdan bugun basladim dagitmaya ama kiz normalde calistigi icin yuklenme yapmayalim diye hergun bi kisiye vericem alfabetik siradan isteyen ozelden burcu badligiyla yazsin bilerek acmiycam burcu konulu mesajlari ustte dursun alfabeden gidelim hergun bi kisi olarak
Ay bende ilk msjı görmemişsindir diye, beni de unutma Mesajı attım :KK48:

telefonda da bakim yapiyor ama mersinden birisi kadin aslen elazigli imis mersinde fal cafede calisiyomus telde baktiginda kont karsiligi bakim yapiyor yakalayabilene artik o aradigimiz teli kim aciyor bilmiyorum ortak kullanimda heralde cafede ama o kadin bakarsa iyi bakiyor yani
Canım telefonunu alabilir miyiz saraylıhanımla paralel mi konuşmuştu sana mersinde hangi cafe acaba ?

Kadının adını ve Tlf özelden yazarsan deneriz onu da canım, benim Saraylıyla enerjim genelde tutuyor

wuhuu Herkesin söylediğinin tam tersini söylemiş shamanix!... ilkay, Selena, serüven, tufanonur, klothoyagmur, Emine daha kimler kimler neyse yaşayıp görücez:KK50:

ben size demiştim aylin meryemcilik oynuyor bugun diye aynen öyle imiş kanıtlandı :)

hanevebubi böyle söylüyorsun ancak yinede zan altında bırakıyorsun..kusura bakma. o dostun kardeşin kimdir bilmem ama
bende alenen ve açık şekilde meryem aylin ve bilgehatun övdüm ve överimde.bunlardan başkada kimseye baktırmam açık ve ve net.herkesin aklı zekası karar mekanizması var diye düşünüyorum.gidip baktırıp baktırmamak kişiye kalmış.malum konu falsa ve önemli nokta birşey bilmekse ben bu 3 lü ve naazz tellwe dışında hiçbir falcıyı beğenmiyorum.istisnaları bilemem.ama artık bu mevzuda fazla uzadı CIA ajanı gibi dönüp dolaşıp aynı muhabbet.ortaya çıkaracaksanda çıkar tabiki sözüm yok ama benim gibi hem bu topikten hemde dışardan alakasız yere önerdiğim kendi arkadaşlarım özellikle aylin ve bilgehatuna hayran kaldı.bunlarıda ifade etmenin neyi ters anlayamadım..ben ediyorum işte.ve fallarında çook farklı ayrıntılar veriyorlar.memnuniyetimizi beğenimizide dile getiremeyeceksek çıkıp gidelim o zaman bu topikten. buna göre bilip haraket edelim..resmen sinirim bozuldu artık
Senden bahsetmemiştimm,,kaldıkı herkes begendıgı kişiyi yazabılır, ben benım arkadasımın saglıgına oyunları ıle nekadar mal olan yorumcu varsa ortaya cıkarmak uzere mısyon edındım evet, çunku canımız yandı hemde oyle boyle degıl,,ben resmı kanıtlarla kanıtlandıktan sonra burda aynı olan yorumcuları yazmaya sıte yonetımı ızın verdıgı surece devam edıcem, hıcbırınızı yuzyuze tanımasam bıle bıcogunuzla 1 yıllı gecen bı suredır dert paylaşıyoruz, hakkınız benım gozyaşımı burda kahkahaya cevirdıgınz anlarda bana gectı ve boynum borcu ben bıldıgımı emın oldugumu yazıcam,,kotu falcı demem ama aynı falcı ıspatladıkca yazıcam arkadasım sen uzerıne alınmasaydın keşke cunku ınan senın benım gıbı yuregı yanan ınsanları sırf para için kandıran yorumcular var, ve ben bu işin 7 arkadaş peşındeyım,bu sıteden çıksam başka yerde yazıcam artık kımse kımsenın duygusuyla oynamasın dıye,,, tekrar soyluyorum begenen baktırsın ama 1 seneyı gecmış bı suredır ılk defa boyle cıkıştıysam ınanın bı bıldıgım vardır, normalde kımseyle atışmam kımseyı kırmak ıstemem, zaten hayatlarımızdakı kausdan kacıp burda bıraz rahatlıyoruz, burayıda bozmak ıstemem soz konusu bıle degıl..

Senden bahsetmemiştimm,,kaldıkı herkes begendıgı kişiyi yazabılır, ben benım arkadasımın saglıgına oyunları ıle nekadar mal olan yorumcu varsa ortaya cıkarmak uzere mısyon edındım evet, çunku canımız yandı hemde oyle boyle degıl,,ben resmı kanıtlarla kanıtlandıktan sonra burda aynı olan yorumcuları yazmaya sıte yonetımı ızın verdıgı surece devam edıcem, hıcbırınızı yuzyuze tanımasam bıle bıcogunuzla 1 yıllı gecen bı suredır dert paylaşıyoruz, hakkınız benım gozyaşımı burda kahkahaya cevirdıgınz anlarda bana gectı ve boynum borcu ben bıldıgımı emın oldugumu yazıcam,,kotu falcı demem ama aynı falcı ıspatladıkca yazıcam arkadasım sen uzerıne alınmasaydın keşke cunku ınan senın benım gıbı yuregı yanan ınsanları sırf para için kandıran yorumcular var, ve ben bu işin 7 arkadaş peşındeyım,bu sıteden çıksam başka yerde yazıcam artık kımse kımsenın duygusuyla oynamasın dıye,,, tekrar soyluyorum begenen baktırsın ama 1 seneyı gecmış bı suredır ılk defa boyle cıkıştıysam ınanın bı bıldıgım vardır, normalde kımseyle atışmam kımseyı kırmak ıstemem, zaten hayatlarımızdakı kausdan kacıp burda bıraz rahatlıyoruz, burayıda bozmak ıstemem soz konusu bıle degıl..
Buraya bi aralar bişeyler açıklicam kesin kanıt elime ulaştıktan sonra diyen sendin di mi yanlış hatırlamıyorsam?

Back
X