• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

kızlar fal yalan yaa bana cıkan falcı başkasına tırt kendime geldim kardeşlerimsiniz sizde bigün gelirsiniz:KK58: aylin fama meryem aynı kişiler anıı bildi bildi delirmeyelimm 3 kişii biri atsaa tutarr sonuctadaa kanmayınn paragözz olmasalarr böye yapmazlarr:KK59: bi o bakıyor meryem aylin famaa:KK51: bi bu kızlar:KK51: saçma sahtekarlar kaç kez yazıldı rezzan desen site onun bakın yine yazıyorum bişi gördüm ondaa yazmıştımm oo site onunn neler görmezz :KK51:selenaa bin defaa bırdaa sahtekar şeyler gördümm bana bildiği olduu ama atmamm çünkü bi kere yalann 2 keree yalann 3 keree dahaa ne herkesmii yalann hangi falcıı olursaa olsunn mobil ödeyin isim soyisim burca kadar değiştirinn allasenn astrolog 20ye 30a bakarmıı kızlarr yaa burclardan anladıklarıı yok hiçbirininn:KK51: ben namaza başladımm:KK51: inşallahh fal atmamm budaa gördüklerimm sayesindee:KK51: bu ne yaa durun bişi daha vardıı fatimaa denen falcıı burdaa birilerii ile telde konuşmuşş arkadaş olmuşş :KK51: bu nedirr herkess okurdaa kızlarr falcılarr yaniii burdakii ismimizi nickimiii bilmek telefondaa konuşmakk nedirr burdaa yazdıklarınızaa dikkat edinn parayıı ağaçtann toplamıyozz :KK51: saraylıylaa kesiraa sirell arkadaşşş bunudaa bilinn ben annem ablamm yüzlercee fall attıkk herr attığınızdaa yalann bilgilerr verinn özett sorunn bakınn ne biliyolarr:KK51: sadecee bunlaraa değill bütün hepsinee:KK51:ben fal batağından kurtulmadann gördümm hepimizin aklıı başındaa durun durunn hatırlatimm telvedekii derinn2013 burdaa ninckeleri bulup falları yaydı :KK11:biz bunlara özel sırlarımızı veriyozz kendimizee gelelimm diye yazdımm hislerii kuvvetlii bildiğimm güvendiğimm falcılarr hala var adlarınııı anmayaa gerekk yokk:KK51: inşallah bidaa fal atmamm sizindee bacılarım dilediklerinizz olsunn kurtulunn para dönüyooo sahtekarlaar çoğaldıı yazsam ne faydaaa yine atan atar ben yazimdee :KK14: görüşürüz kızlarr:KK55:

Son düzenleme:
Ben kendi adıma aslında Binnazabla sitesini seviyorum,bir sorun olduğunda iade istediğimde alabiliyorum,arka plandakiler gerçekten ilgililer.Elbette kartlardan yola çıkmalı fakat kendi hislerini de tecrübelerini de katmalı diye düşünüyorum.Ben bir kaç kişi keşfettim onun dışında diğer denediklerimle enerjim uyuşmuyor sanırım.Gerçekçi olsunlar başka bir şey istemiyorum.
bencedee binnazz o konudaa süperr en iyi sitee ama yorumcuu alırkenn pembe tabloo çizz güzell konuşşş diuyee sölediğiniide biliyorumm para önemli güzel konuş para gelsinn odaa kötüü ama bacımm:KK59:

Gokselin deyimiyle; "Ben bu gece karar verdim kuş olup gökte ucmaya" :))) Kizlar ben bu gece ciddi ciddi unutmaya karar verdim ve tabii ki fala veda haliyle buraya bir mola cunku gorunce burayi dayanamiyorum :) yarin pazartesi yeni bir hafta benim icin yepyeni :) yarin sabah girip ozelimdeki burcu mesajlarina cevap vericem... sonra haftada bir girip bi bakarim neler olmus ama 25 hazirana kadar hic bisey yazmiycam bakalim bir ay sonra bende ve sizlerde neler degisicek :))) buradan kac kisiyi mutlu ugurladik kimi vazgecti kimi baristi. Ben de vazgecmeyi deniycem ve yapicam da... hersey inanmakla baslar. Yarin telefonumdan whatsdoggu da silicem viberi da. Gormiycem onu sosyal medyada... Bitsin artik bu is yoruldum dusunmek istemiyorum onu. Haydi gorusuruz kizcelerim umarim 1 ay sonra geldigimde burdaki herkes ya vazgecerek ya da barisarak buralara veda eder.. kendinize coooooooook iyi bakinEn Büyük KK:KK55::KK61::KK31::cry:

Telwede adının başında medyum olan serkan suleyman ve diğerleriiii bırbırlerıyle baglantısı olan yaşı genç olan kişilerr,, bızden buyuk degıller yanı resımlere kanmayınnn... Öğrendikce yazıcam,,
canım sen bunları nasıl yapıyosun ya? şu eskilerin facebookunu falan da kırabilir misin ya? hahaha:KK48::KK76:

darisi basimiza :) ben oturup konusalim diye mesaj attim benimkine gerci benimki degil olmaz artik adam istemiyorum dedi ya pislik işte oysa konusmamiz halletmemiz gereken cok sey vardi cok bidaha asla atmam ben mesaj asla !:(
Benimki nihayet kendiliginden mesaj atti kizlar, gerci hala cok arkadasca ama neyse eli alissin yazmaya ahaha :)[/QUOTE

darisi basimiza :) ben oturup konusalim diye mesaj attim benimkine gerci benimki degil olmaz artik adam istemiyorum dedi ya pislik işte oysa konusmamiz halletmemiz gereken cok sey vardi cok bidaha asla atmam ben mesaj asla !:KK43:

Herkesin iliskisi farkli tabi tatlim, biz zaten gurur yapilacak trip atilacak cok bir sey yasamadik, su an bu sekilde davraniyorsa en azindan gecmiste sevmis olma ihtimali daha fazla, benimki benim ondan hoslandigim kadar hoslanmiyor Zaten, begeniyor diyelim

bunu bilen olmus muydu cnm falcılardan

Hayir yakin zamanda haberlesme diyen kimse olmadi ama gorusme olmadan da fallar cikmadi diyemem, facebookta nasilsin napiyorsun diye sormak cok bir gelisme de degil, dedigim gibi arkadasca davraniyor, gorusmek istese bu bir adim olurdu bence :)

Hayir yakin zamanda haberlesme diyen kimse olmadi ama gorusme olmadan da fallar cikmadi diyemem, facebookta nasilsin napiyorsun diye sormak cok bir gelisme de degil, dedigim gibi arkadasca davraniyor, gorusmek istese bu bir adim olurdu bence :)
olsun yinede iyi ne zmndr haberlesmiyodunuz?

olsun yinede iyi ne zmndr haberlesmiyodunuz?

Facebookta eklemistim 1 ay once, sonra o bi evente davet gonderdi de butun listeye gondermistir kendi arkadaslari duzenliyordu, o gun bi merhaba dedim, bir de cumartesi gunu artik sinirlenip konusmayacagiz artik herhalde yazdim oyle konustuk, ters bir sey dese zaten silip, unutmaya calismaya baslayacaktim, bugun de kendisi mesaj atti.

Alex'i ben beğenmemiştim çok psikolojik analize bağlamıştı..net Şeyler söylemedi geçmiş gelecek

canım aynı şeyi ben yaşadım geçen hafta iade edilmedi sebebide chat falından gidişata göre Çıkabilirmişiz o Yüzden iade yapamazlarmışşş!!!! dedimki ben herhangi bi yerde uyarı falan görmedim dedim o zaman üyeliğimi iptal ediyorum dedim..en kısa zamanda uyarı koyacağız sizi Kaybettiğimiz için üzgünüz buyurmuşlar...Tam kapkaççılar!!! 50 kredi bu yaaa kabus gibiler resmen!!! iptal ettim üyeliğimi bitti o gün o site bende!! Zaten bütün iyi yorumcuları başka yerlere kaymış bu hafta ohhh canıma deysin

Evet canım, faldan çıkmak için herhangi bir şey yoktu dediğin gibi, artı kalan krediyi göremedim sadece kaç dk. olduğunu görüyosun, yazıların hemen gitmemesi de zaman kaybettiriyor. Sanki havadan geliyor o krediler...Aynen giden gidene:KK8:

Back
X