- 29 Aralık 2013
- 1.868
- 2.602
- 198
kızlar fal yalan yaa bana cıkan falcı başkasına tırt kendime geldim kardeşlerimsiniz sizde bigün gelirsiniz
aylin fama meryem aynı kişiler anıı bildi bildi delirmeyelimm 3 kişii biri atsaa tutarr sonuctadaa kanmayınn paragözz olmasalarr böye yapmazlarr
bi o bakıyor meryem aylin famaa
bi bu kızlar
saçma sahtekarlar kaç kez yazıldı rezzan desen site onun bakın yine yazıyorum bişi gördüm ondaa yazmıştımm oo site onunn neler görmezz
selenaa bin defaa bırdaa sahtekar şeyler gördümm bana bildiği olduu ama atmamm çünkü bi kere yalann 2 keree yalann 3 keree dahaa ne herkesmii yalann hangi falcıı olursaa olsunn mobil ödeyin isim soyisim burca kadar değiştirinn allasenn astrolog 20ye 30a bakarmıı kızlarr yaa burclardan anladıklarıı yok hiçbirininn
ben namaza başladımm
inşallahh fal atmamm budaa gördüklerimm sayesindee
bu ne yaa durun bişi daha vardıı fatimaa denen falcıı burdaa birilerii ile telde konuşmuşş arkadaş olmuşş
bu nedirr herkess okurdaa kızlarr falcılarr yaniii burdakii ismimizi nickimiii bilmek telefondaa konuşmakk nedirr burdaa yazdıklarınızaa dikkat edinn parayıı ağaçtann toplamıyozz
saraylıylaa kesiraa sirell arkadaşşş bunudaa bilinn ben annem ablamm yüzlercee fall attıkk herr attığınızdaa yalann bilgilerr verinn özett sorunn bakınn ne biliyolarr
sadecee bunlaraa değill bütün hepsinee
ben fal batağından kurtulmadann gördümm hepimizin aklıı başındaa durun durunn hatırlatimm telvedekii derinn2013 burdaa ninckeleri bulup falları yaydı
biz bunlara özel sırlarımızı veriyozz kendimizee gelelimm diye yazdımm hislerii kuvvetlii bildiğimm güvendiğimm falcılarr hala var adlarınııı anmayaa gerekk yokk
inşallah bidaa fal atmamm sizindee bacılarım dilediklerinizz olsunn kurtulunn para dönüyooo sahtekarlaar çoğaldıı yazsam ne faydaaa yine atan atar ben yazimdee
görüşürüz kızlarr

Son düzenleme: