- 23 Ağustos 2012
- 52.375
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.507
- 898
kızlar ester kiraya baktıran var mı?
Ben çok baktırdım dediklerinden çıkanlar oldu. Bence iyi bir falcı tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ester kiraya baktıran var mı?
hadı yaaa ecem 4 ay sonra demıstı 4 ay sonra olmustu olay enerjı meselesı belkı de..
sela okunurken sag elıne anhtar alıp ınsanların oldugu bı yerde duruyosun ama kımseyle konusmaman lazım nıyetını edıp yanından bırı gecerken dınlıyosun ıkı kısının konusmasını mesela..cok cıkmıstır bende arklarımda sana sole dıım aklımda bırı vardı ve armıodu cocuk benı arayacak mı dıe nıyet etmıstım ıkı kısı konusurken bırı 15 ınde alcaz dedı ve cocuk 15 ınde aradı..yarın dene bı ıstersen bakalım ne cıkacak
begenen var mı yok mu bılmıyorum ama fal bakıyor..tellwe monaspeckle geri gelmiş. gerçi fal bakmamış görünüyor ama burda kimler baktırmıştı, beğenen olmuş muydu?
Luna yı iptal ettirddim bu kadar sorumsuzluk olmaz!!!! Kalan krediyi kime harciyim?
Urmina okuyorsan mesaj at allahsız özledim seni.
yokk kuzumm ada yıldızz ebru ışık zatii ikisindedee sesli bakıyoo müzik bile aynı arkadakii negatif biri o hiç sevmem bi dediğidee cıkmadıı açgözlüyaa bana söyledikleri çok tutarlı gelmişti demekki eski bilgiler ulaşıyor,artı şaşmıyorum hiç bir şey.
Tabi aynen öyle bana da Nesibe rezzan abla iyi mesela daha tutarlı kesiraya baktırmışmıydın ve o siteden kimi önerirsinGenelleme yapmamak gerekir bana ışık olan yorumcular var Binnazda.
Binnaz yorumcularına kendisii kötüü söylemee diyomuş kaç kez yazıldı arkadaşımm burdaa 2 falcısı falann dışındaa burdaa beğenenii görmedimmBinnaz abla bana göre de en sonuncu sırada gene de genellememek lazım tabi ama en meşhurlarından olan kesiraya katina attım en kötü faldı şimdiye kadar şu an hiç mi tutmaz iade istedim etmişler
Hadi ya görmemişim demek ki,neyseki iade oldu ama dinlediğimde herhalde başkasının falıylamı acaba karıştı diye düşündüm o kdr saçma ve tutarsızdı:)Binnaz yorumcularına kendisii kötüü söylemee diyomuş kaç kez yazıldı arkadaşımm burdaa 2 falcısı falann dışındaa burdaa beğenenii görmedimm![]()
yeni üye olanlar direk binnaz ablayı korumaya geçiyor.buda bana hiç inandırıcı gelmiyor....Binnazabla sitesi pembe tablocu değil,gayet de gerçekleri yaşananları olduğu gibi anlatan,gelecekte de bu hayır olmaz diyen yorumcular var.Diğer sitelerin içinde de en kalitelisi olduğunu düşünüyorum,müşteri memnuniyeti ve kalite var yani.Zaten bana diğer siteler çok soğuk geliyor,benim şahsi görüşüm bu şekilde.Çatır çatır gerçekleri anlatanlar var.
Binnaz abla bana göre de en sonuncu sırada gene de genellememek lazım tabi ama en meşhurlarından olan kesiraya katina attım en kötü faldı şimdiye kadar şu an hiç mi tutmaz iade istedim etmişler
Sanırım öyle geçmiş zaten soruda gizli çok zor birşey değil,nasıl bu kdr popüler olmuş ilginçKesira nabza gore serbet veriyor, senin yazdigin kadarina akil mantik cercevesinde yorum yapiyor, bu kadar. Falci degil.