• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Merhaba kesira sirel e katina attım o neydi öyle berbat şu an ki durumla hiç alakası yok geçmiş ztn sorumdan da çıkarılabilir ona rağmen o da yok hiç beğenmedim iade istedim hatta Nesibe rezzan daha evvel baktırdıklarım onlar gayet iyidi ama zmnı var daha,ama en azından şu anki durum kişilik analizler çok iyi.deniz güven olmadı dedikleri,haleh o da olmadı dedikleri.mert reiki var onu merak ediyorum bir de telde kurtuluş kurta baktırmıştım o gayet başarılıydı

hadı yaaa ecem 4 ay sonra demıstı 4 ay sonra olmustu olay enerjı meselesı belkı de..

sela okunurken sag elıne anhtar alıp ınsanların oldugu bı yerde duruyosun ama kımseyle konusmaman lazım nıyetını edıp yanından bırı gecerken dınlıyosun ıkı kısının konusmasını mesela..cok cıkmıstır bende arklarımda sana sole dıım aklımda bırı vardı ve armıodu cocuk benı arayacak mı dıe nıyet etmıstım ıkı kısı konusurken bırı 15 ınde alcaz dedı ve cocuk 15 ınde aradı..yarın dene bı ıstersen bakalım ne cıkacak

aa bu da enteresan=D

tellwe monaspeckle geri gelmiş. gerçi fal bakmamış görünüyor ama burda kimler baktırmıştı, beğenen olmuş muydu?

kızlarrr benn geldimm :KK200: en sonunda venüsü yakaladımm ne zamandırr bekliyodumm burdaa gördüm attımm beğendimm ben bu attığım daha iyiydi çok nokta atışı yoktu ama bi durumu nesibeyle aynı söyledi dediği gibi ilerlediğinden ona tamam derimm diğer durumlar beklemede bana bu sefer cok zamann vermemişş atan varmıı bi bana mı vermedi acep:KK69:

hüma bal nasıl kızlar baktıran varmı dedikleri cıkan varmı yoksa oda klasik binaz abla pembe tablocusumu

Binnazabla sitesi pembe tablocu değil,gayet de gerçekleri yaşananları olduğu gibi anlatan,gelecekte de bu hayır olmaz diyen yorumcular var.Diğer sitelerin içinde de en kalitelisi olduğunu düşünüyorum,müşteri memnuniyeti ve kalite var yani.Zaten bana diğer siteler çok soğuk geliyor,benim şahsi görüşüm bu şekilde.Çatır çatır gerçekleri anlatanlar var.

Binnaz abla bana göre de en sonuncu sırada gene de genellememek lazım tabi ama en meşhurlarından olan kesiraya katina attım en kötü faldı şimdiye kadar şu an hiç mi tutmaz iade istedim etmişler

Binnaz abla bana göre de en sonuncu sırada gene de genellememek lazım tabi ama en meşhurlarından olan kesiraya katina attım en kötü faldı şimdiye kadar şu an hiç mi tutmaz iade istedim etmişler
Binnaz yorumcularına kendisii kötüü söylemee diyomuş kaç kez yazıldı arkadaşımm burdaa 2 falcısı falann dışındaa burdaa beğenenii görmedimm:KK14:

Binnaz yorumcularına kendisii kötüü söylemee diyomuş kaç kez yazıldı arkadaşımm burdaa 2 falcısı falann dışındaa burdaa beğenenii görmedimm:KK14:
Hadi ya görmemişim demek ki,neyseki iade oldu ama dinlediğimde herhalde başkasının falıylamı acaba karıştı diye düşündüm o kdr saçma ve tutarsızdı:)

Binnazabla sitesi pembe tablocu değil,gayet de gerçekleri yaşananları olduğu gibi anlatan,gelecekte de bu hayır olmaz diyen yorumcular var.Diğer sitelerin içinde de en kalitelisi olduğunu düşünüyorum,müşteri memnuniyeti ve kalite var yani.Zaten bana diğer siteler çok soğuk geliyor,benim şahsi görüşüm bu şekilde.Çatır çatır gerçekleri anlatanlar var.
yeni üye olanlar direk binnaz ablayı korumaya geçiyor.buda bana hiç inandırıcı gelmiyor....:KK53::stop:

Kesira nabza gore serbet veriyor, senin yazdigin kadarina akil mantik cercevesinde yorum yapiyor, bu kadar. Falci degil.

Back
X