- 6 Haziran 2015
- 1
- 0
- 1
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde o :)
Canım bana falları çıkanlar telwe yağmur nazz fama yağmurda güzel bakıyor belki tutar enerjiniz kuzum.
Kahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..
Biryolunvar da canım:) ama ben kimseye atın falan demem amann yanlış anlaşılmasın.birine tutan diğerine tutmuyo neticede
Kuzumm esterle kiraze aynı ya bunlar ya tanıyolar anlamadım kirazeye sorduğum soru saraylıda cıktı imkansız yani günah almadığıma eminim sonradan farkettik evde dikkat edin diye ondan dedim
Kahve mi attın canım?Kahinvanga dehşetti....benimkinin adındaki 3 harfi söylemiş kalıyo bi harf zaten:))..tüm olayları ayrıntısına kadar dökmüş..çok beğendim..
Kötülemekmii falcı niye kötüleyimm olanı yazdım nesibenşndee çift üyeliğii falda bi başkasına yazdığın sorudaki şey çıkıyosaa varsa sen yaz ben bilmediğimdenn yazamadım cınımmAzıcık ta Nesibe'yi kötülesene be :)
meryemm Aylinn famaa bilgehatunn hepsi arkadaşş yadaa aynı bi çok kezz yazıldıı kuzumm amaa aynı değill diyenlerdee varr bencee aynııTellwe topiğindeki hatunlar buraya mı taşınmış bende nerede bu kızlar diyorum.Başlık binnaz abla diye pek bakmıyordum buraya ama içeride tellwe falcıları konuşuluyor.
Şu bilgehatun bana da baktı merak ettim şimdi kimmiş fama mı?
![]()
Çıkarsaa yazz kuzumm ay inşallaa çıkarr ne şanslısınn öyle falcıyla tanıdıkk varmışşBana 6 ile 12 haziran arasi iletisim olcak dedi ama bakalim zaTen bugun 6 si oldu artik iki gun yazmaz cocugu yaninda
evet klothoyagmur.yağmur dediğiniz Klothoyagmur mu?
ben bilgehatun un başka camiadan oldugunu dusunuyorum cunku su ana kadar kullandıgı uslubu dıgerlerınde gormedım. bildiğin sokak agzı. tatlım bosver be tatlım gıtsın yoluna tatlım ver ayarı alma be tatlım.ne aylin ne meryem ne fama alakaya turp suyu bu tabir yani.Mer
meryemm Aylinn famaa bilgehatunn hepsi arkadaşş yadaa aynı bi çok kezz yazıldıı kuzumm amaa aynı değill diyenlerdee varr bencee aynıı
Ben demedim sadece kuzum kaç kez Konuşulduu diye yazdım Bida yazmıcam yanlış anlaşılıyo kim kime atarsa atsın ben kötü oluyorum tahzireyi biri beğenmişti geçen burdaa çıksın bi yerlerindenn salla bacımmben bilgehatun un başka camiadan oldugunu dusunuyorum cunku su ana kadar kullandıgı uslubu dıgerlerınde gormedım. bildiğin sokak agzı. tatlım bosver be tatlım gıtsın yoluna tatlım ver ayarı alma be tatlım.ne aylin ne meryem ne fama alakaya turp suyu bu tabir yani.
Ama Tahzire Aykaç mı her ne isen herkese aynı falı seslı bır sekilde gönderiyorsan vay haline.bu gibi kişileri de sisteme bakmadan alıyorlar ya helal olsun.umarım aldıgın para bır yerlerden cıkar...
Beklediğinee değsinn tolin bacımm inşallasaraylıda sıra hıc ılerlemıyo yaaaaa![]()
Ben selenayı telwe de bulamıyorum arkadaşlar
Onun dışında her falcı var Maşalllah :)
Teşekkür ederim su falı yolladım :)Medyumselena yaz arat