• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Araf

Bana da cok karisik bakti dediklerinden anlamadim bir sey :) simdikini eski sevgilim gibi yorumlamis temmuzda yeni biri var dedi, ben soruda yazdim eski sevgilim yok diye sonra da yeni dedigim bu dedi cidden cok karisikti fal anlatimi 4 erkektwn bahsetmis adgjkkl benim eski sevgilimle biteli cok oluyor o cok israrci oldugu icin bir sure gorustum de bu bile aylar once.. Bir de kart acilimina gore bana gore sonuc kartimi ilk sirada yorumladi, ustune de soruda tarot baktirmama ragmen kahvenizde diye cevap vermis :))
kopyalaa yapmışşş

Kopyala yapistir degildi kesinlikle cunku kartlarin isimlerini de yazmisti sadece karisikti bilmiyorum belki hissettigi benimkinin eski olacagidir :KK43: ya off ben sevgili olcak miyiz die baktiriorm adam eski sevgilim oldu
Hazir yazilari vardir ya senin sorun acik ve net ise neden karistirsin ki kart okuyucu cok falci var para kaptiriyosunuz bunlara.. corba gibide fal geliyor sonucta gene bisi cikmiyor

Canım ben arafa aynen şu soruyu sordum.Eski sevgilimle 3 aydır görüşmüyoruz tekrar biraraya gelme ihtimalimiz var mı beni düşünüyor mu diye sordum.O da kartları tek tek yorumladı sondan önceki kartım ölüm kartıydı aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler ve ani çıkışlar olacak dedi çünkü ölüm kartı düzse değişiklik demek.En son kartım kupa onlusuyduo da 3 aylık bir zaman var bu bey size değer verecek bu karamsarlıktan kurtulcaksın dedi.Sonra da bir soru hakkım vardı onda da aklından beni geçiriyor mu dedim.O da bu bet kesinlikle sizi düşünüyor emin olun onun rüyalarına bile giriyorsunuz onda çok fazla etki bırakmışsınız dedi.kKopyala yapıştır değildi yani falı geçmişi veşimdiki ruh halimi karakter analizi iyidi gelecek tutarsa şahane olur zaten.Fal alem meryeme atmıştım hiç beğenmedim benle zerre alakası yoktu.Yamibada gizemli adama atmıştım resmen akıl hocasıydı.Binnazdaki melek yıldıza tarot atmıştım o da geçmişi ve şimdiki durum iyiydi ama gelecek çok pembeciydi.

Canım ben arafa aynen şu soruyu sordum.Eski sevgilimle 3 aydır görüşmüyoruz tekrar biraraya gelme ihtimalimiz var mı beni düşünüyor mu diye sordum.O da kartları tek tek yorumladı sondan önceki kartım ölüm kartıydı aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler ve ani çıkışlar olacak dedi çünkü ölüm kartı düzse değişiklik demek.En son kartım kupa onlusuyduo da 3 aylık bir zaman var bu bey size değer verecek bu karamsarlıktan kurtulcaksın dedi.Sonra da bir soru hakkım vardı onda da aklından beni geçiriyor mu dedim.O da bu bet kesinlikle sizi düşünüyor emin olun onun rüyalarına bile giriyorsunuz onda çok fazla etki bırakmışsınız dedi.kKopyala yapıştır değildi yani falı geçmişi veşimdiki ruh halimi karakter analizi iyidi gelecek tutarsa şahane olur zaten.Fal alem meryeme atmıştım hiç beğenmedim benle zerre alakası yoktu.Yamibada gizemli adama atmıştım resmen akıl hocasıydı.Binnazdaki melek yıldıza tarot atmıştım o da geçmişi ve şimdiki durum iyiydi ama gelecek çok pembeciydi.

En son kartini sol ustteki ilk kart mi olarak yorumladi? Ben telefondan girdigim icin mi acaba dizilimi yanlis goruyorum :)

Araf kötü ya hatta ben onu taksim deki iranli imama benzettim tarzi ayni bozuk türkceyle göz var düşman var yok hepsinden kurtulacaksin gibi genel fal bakti hiç aşk hayatimdan bahsetmedi hazir fal gibi geldi bana da. Yıllar önce imam da böyle bakmışti birsey de bilememisti

Benim yukarda 5 kart altta iki kart vardı canım alttaki kartlardan iki tanesi ölüm 7 inci kart son kartta kupa onlusuydu.Şu ana kadar en beğendiğim faldı.Fal alem meryeme katina atmıştım 1 ay önce hiçbirşey bilememişti bana genel herkesin söyleyebilceği şeyleri söyledi.Ama arafın ki önce geçmiş şimdiki ve yakın geleceği sırayla anlattı ne yalan söyliym iyiydi.

Benim yukarda 5 kart altta iki kart vardı canım alttaki kartlardan iki tanesi ölüm 7 inci kart son kartta kupa onlusuydu.Şu ana kadar en beğendiğim faldı.Fal alem meryeme katina atmıştım 1 ay önce hiçbirşey bilememişti bana genel herkesin söyleyebilceği şeyleri söyledi.Ama arafın ki önce geçmiş şimdiki ve yakın geleceği sırayla anlattı ne yalan söyliym iyiydi.

7 kart ise iliski acilimi atmissin tatlim ama burda gelecek hatta iliskinin karmasi olan ilk karttir, 2-3-4 partner 5-6-7 sensin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    44 KB · Görüntüleme: 84
Bilgehatun sisteme girmiyor mu arkadaşlar?

Bekle bekle çiçek açtım artık :))

Selam canim nasilsin. Acaba resim attigin kaynagin ismi nedir cok merak ettim :)

Tarot yol rehberi diye bir kitap ama yol acilimindan bahsediyor, secilen kartlarin yerlerine gore anlamlarindan vs arkasinda da farkli tarot acilim ornekleri var kisa kisa, iliski, karar, kelt, azize gibi de bunlar ayrintili degil

Saraylinin az kaldi fali elinde bugun yarin alim yapar bence bekleyebilirsin ama illa birine atayim diosan aylin veya huma olabilir, bir arkadasim da khivvangaya baktirdi falini okudum kisaydi ama bildigi seyler vardi ve biryolumvara fal atmiyor o sitede bu ayrintiyi kadinin yakalamasi imkansiz
Teşekkürler. Yarın da bekliyim saraylıyı olmazsa artık kahinvanga ya da huma'ya atarım. Kredi bana batıyor, harcamam lazım:)

Teşekkürler. Yarın da bekliyim saraylıyı olmazsa artık kahinvanga ya da huma'ya atarım. Kredi bana batıyor, harcamam lazım:)

Yalniz benim dedigim huma binnazdaki biryilunvarda da var karistirdim onlari pardon sarayliyi cok ovuyorlar bekle bence madem kredin var :)

Anladim canim dunde bakirkoyde mandal cafede topraga baktirdim o da eskisinin dengesiz kararsiz oldugunu ve 3 ay icinde arayacagini soyledi ins cikar.Arafn duvarina baktim fal atmadan once kahveyle tarotta bayagi iyi seylet yazmislardi.

Yalniz benim dedigim huma binnazdaki biryilunvarda da var karistirdim onlari pardon sarayliyi cok ovuyorlar bekle bence madem kredin var :)
Evet ben de buradan okudum da bir yakalayamadım şu saraylıyı:) Bekliyim bari napıyım. Şöyle esaslı bir bakıma ihtiyacım var:)

Tarot yol rehberi diye bir kitap ama yol acilimindan bahsediyor, secilen kartlarin yerlerine gore anlamlarindan vs arkasinda da farkli tarot acilim ornekleri var kisa kisa, iliski, karar, kelt, azize gibi de bunlar ayrintili degil
Senin kart okumada iyi oldugunu dusunuyorum ogrendigin ve bize onerebilecegin kaynaklar var mi :)

Senin kart okumada iyi oldugunu dusunuyorum ogrendigin ve bize onerebilecegin kaynaklar var mi :)

Tatlim bu kitabi nerdeyse 10 yil once almistim uzerindeki etiket bile 25,000,000 artik kendim ilgilenmiyorum tarot ile, ben tarotu surekli tarot baktirdigim birinden ogrenmistim :) turkce kaynak cok az zaten olanlarda da sadece kart anlamlari var, ben daha cok internetten yabanci sitelere bakiyordum tabi hisler de cok onemli tarot da bir arkadasim da tam twrsi acilim bilmez hic anlamlarini okumamis ama tarot bakiyor :)

Back
X