• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Hanımlar ben fal baktırmakan insanın şansını tersine döndürdüğünü düşünüyorum kesinlikle size patlayan fal haberleri, benim hoşlandığım biri vardı ben bunu kimseye anlatmadım falcılardan, geçen hafta bir yerde mezun buluşması vardı ilk olarak;
Falalem meryem : bana tam doğru tarih verdi şu kadar hafta sonra kişinin adını diyerek buluşma olacak ve konuşma olacak dedi, buluşma oldu ama konuşma olmadı.
Heartfilia : ben aşk ne olacak dedim, çok da güzel betimlemeleri vardı ama o da patladı, bilmem kaç hafta sonra bir görüşme var şu harfle kişilerle deyip benim adamı tarif etti ama onda da böyle bir şey olmadı. Ve ben diyorumki fal olacak olayları da bozuyor bence, Ya da ben aşırı şanssızım, demorslize oldum, paylaşmak istedim, saygılarımla.

Kızlar telwe deki bilgehatuna kahve attım :)
Yorum gelince yazarım ...

Ayrıca bugün bana fal bakan Efsunhatun o kadar baştan savma ve kısa fal baktı ki iade istedim. Hani promosyon fal atsam emin olun daha iyi gelirdi.
Iade istediğimde bana cevap vermiş.
Telwe sitesi gönderdiğiniz kredinin %30 unu bize geçtiği için ancak o şekilde iade yaparım demiş ..

Kızlar telwe deki bilgehatuna kahve attım :)
Yorum gelince yazarım ...

Ayrıca bugün bana fal bakan Efsunhatun o kadar baştan savma ve kısa fal baktı ki iade istedim. Hani promosyon fal atsam emin olun daha iyi gelirdi.
Iade istediğimde bana cevap vermiş.
Telwe sitesi gönderdiğiniz kredinin %30 unu bize geçtiği için ancak o şekilde iade yaparım demiş ..
efsunhatun çok sallamasyon zaten..

kızlar bırde bısey sorucam bu bılgehatunun adresınde fal bakan kac kısı var?ben bı fal baktırmıstım bana cok dehset yorumlarda bulunmus ve durumlar onun soyledıgı yonde ılerlıyo anlayan bırıyle u durumun kritigini yapabılırmıyız please:)
kuzumm bendee atimm sana falları ama burdann yasaklandıı sıkılınmışş aynıı konudann her gelenn bi meryem bi aylin bi fama bi bilgehatun yapmasınn diyee yazılıyoo bunlarr :KK51: BİLGEHATUN MERYEM AYLİN FAMA tanıdık yada aynı kişi deniyo bencee ortaklaşaa bakıyolarr para lazımm :KK47: bizde bakalımm yaa onca yüzyüzee fal geçmişimm kazığımm varr sitelerdee desenn oooo bende bakarımm:KK48:ya bi aklımız olsaa bunlarr cok iyi falcılarsaa niyee böylelerr kızlarr MERYEMİNN FALINA AYLİN BAKAR AYLİNİNKİNE MERYEM diğerlerii falann:KK51: söyleyincee kötü oldumm biz bi evden üç kişi fal atıyoz onu bilelimdee ona göree yanii:kk77: benim falımdaki sorum yada falımdaki başka bi cümle birinden cıkarsa anlarımm bunlar yurt arkadaşı bile olabilirlerr,bunu bi ben söylemedimm kaç kez şüphelenenn falan oldu herkesmii yanılırr:KK59: besliyozz yanii bilindee hislerii benii ilgilendirmiyo güvenmiyorumm:KK14: neyse tolincann sen sor sölimm:KK52:

Hanımlar ben fal baktırmakan insanın şansını tersine döndürdüğünü düşünüyorum kesinlikle size patlayan fal haberleri, benim hoşlandığım biri vardı ben bunu kimseye anlatmadım falcılardan, geçen hafta bir yerde mezun buluşması vardı ilk olarak;
Falalem meryem : bana tam doğru tarih verdi şu kadar hafta sonra kişinin adını diyerek buluşma olacak ve konuşma olacak dedi, buluşma oldu ama konuşma olmadı.
Heartfilia : ben aşk ne olacak dedim, çok da güzel betimlemeleri vardı ama o da patladı, bilmem kaç hafta sonra bir görüşme var şu harfle kişilerle deyip benim adamı tarif etti ama onda da böyle bir şey olmadı. Ve ben diyorumki fal olacak olayları da bozuyor bence, Ya da ben aşırı şanssızım, demorslize oldum, paylaşmak istedim, saygılarımla.
bacımm ailecekk fal manyağıyızz biz neler yaşadıkk ne kazıklarr off amaa bildiğimm şeyy olacak olann olurr falcıı akıllı birazda hisliyseee o ann sanaa yardımcıı olurr ötesii yokk bilselerr kendilerii zenginn olurlarr benn anlıkk rahatlama diye bakıyorumm sendee öyle bak

Demekki 1000 dolarlığı da bir 30 tl liği de bir.
Yakın gelecek, uzak gelecek hepsi palavra.
Benimde bokum soğudu bu fal işinden artık.
aynenn hepsii aynıı salla salla herkesinn falıı tutsaa buncaa falcıı olmazz bacımm ben üsttedee yazdımm anlıkk rahatlamaa yaa başka bişii değill oha dediğimmm fallardaa olduu iyi olsunn falcıı güvenipp bişilerii anlatimm yeterr

Ben ilkay'ı çok beğenirim. Bana her dediği çıkmıştır onun. Burcu da değişmiş benimkinin derken, tutarsız mı falları sende?
Gecen sene baska bir erkek tarif etmisti ates grubu biriydi.dunde toprak grubu dedi..evet canim tutarsiz ..ani iyi yorumluyor gerisini atiyor bence..zaten anida verdigimiz bilgilere göre yorumluyot mantikli yorumlari var ama gelecegi gördüğünü sanmiyorum...bide facebookuna baktim sanki böyle tuhaf biri..hoslanmadim..

Herkese merhaba. 1 aydir bu sayfayi takip ediyorum ve çoğunlukla beğendiğiniz falcilara fal atiyorum ben de deneyimlerimi paylaşmak ve bu konuda birkaç sey anlatmak istiyorum. Öncelikle kimseyi övmeyecegim reklam zannedilebiliniyor zaten verdikleri tarihlerde haziran sonu temmuz vb olduğu için kim patlar kim patlamaz henüz bilemiyorum. Tabiiki durum tespitinde begendiklerim oldu asıl birkaç falcida hayal kırıklığım çoktu bu daha önemli. Örneğin ilkay gür falda biriyle bundan sonra neler yaşayacağımı sordum sadece bana dedigi suydu sevgilin mi eski eşin mi hiçbirşey soylememissin nasıl bileyim vs halbuki zaten ben söylemeden bunlari bilmesi gerekirdi zaten bu ayrintilari verdikten sonra gerisi sallama %50 iyi olur ilişki % 50 kötü bu ihtimali herkes atabilir falci olmaya gerek yok. Cafelerde bile medeni durum iliski durumu hepsini sormadan bilen falci dolu. 1 puan verip bunlari yazdim ama site yayinlamadi

Üstelik 25 tl parayı ne zorluklarla kazandığımız düşünülürse yüksek bir rakam.Bu arada soru kısminda durumu anlatinca da tamamen falda söylediklerini değiştirip 2 zıt yorum yapmış oldu. Araf 10 tl olduğu için onu da deneyeyim dedim o da mahalle aralarinda bakan çiçekçi kadinlar gibi genel bir yorum yapti rezaletti işte düşmanın çok herşey düzelecek seni iyi günler bekliyor gibi çok genel bir faldı. Aylin içlerinde en düzgünüydü yalniz işten çıktığımı bilemedi çalışıyorsun dedi ama özel durumları bildi verdigi tarihlere daha vakit var.Parapsikolog hiçbirseyimi bilemedi. Bilgehatun durumda iyiydi sonrasina bakacağız. Yani arkadaslar merak ettigim siz özel hayatınızı anlatarak fal atiyorsaniz bunun üzerinden yorum yapıyorsa o falci iyi degildir zaten

Falimpir de de Şehnaz büyü yapmaya kalkti ki zaten internet üzerinden yapilan tilsimlarin asla etkisi olamaz o da kötüydü. Fallarin kraliçesi diye biri gelmiş o da kismetini açmak gerek falan dedi hiçbirşey bilemedi. Ayrica sahura diye biri türemis hem bir yolun var da hem falalemde bakiyor profili de ayni o kişiyi de yazim tarzindan falimpirdeki buyuculerden birine benzettim ama tam çıkaramadım hangisidir diye

Herkese merhaba. 1 aydir bu sayfayi takip ediyorum ve çoğunlukla beğendiğiniz falcilara fal atiyorum ben de deneyimlerimi paylaşmak ve bu konuda birkaç sey anlatmak istiyorum. Öncelikle kimseyi övmeyecegim reklam zannedilebiliniyor zaten verdikleri tarihlerde haziran sonu temmuz vb olduğu için kim patlar kim patlamaz henüz bilemiyorum. Tabiiki durum tespitinde begendiklerim oldu asıl birkaç falcida hayal kırıklığım çoktu bu daha önemli. Örneğin ilkay gür falda biriyle bundan sonra neler yaşayacağımı sordum sadece bana dedigi suydu sevgilin mi eski eşin mi hiçbirşey soylememissin nasıl bileyim vs halbuki zaten ben söylemeden bunlari bilmesi gerekirdi zaten bu ayrintilari verdikten sonra gerisi sallama %50 iyi olur ilişki % 50 kötü bu ihtimali herkes atabilir falci olmaya gerek yok. Cafelerde bile medeni durum iliski durumu hepsini sormadan bilen falci dolu. 1 puan verip bunlari yazdim ama site yayinlamadi
Ilkay gür niye bu kadar ovulmus anlamadim...her bilgiyi soruyor ona göre yorum yapiyor o kadin...bana gecen sene evlenicegim kisiyi farkli anlatti bu sene farkli...bide sinirleniyor bilemedin deyince...herseyi biliyorum havalarinda..

Ilkay gür niye bu kadar ovulmus anlamadim...her bilgiyi soruyor ona göre yorum yapiyor o kadin...bana gecen sene evlenicegim kisiyi farkli anlatti bu sene farkli...bide sinirleniyor bilemedin deyince...herseyi biliyorum havalarinda..

ilkay gür cidden fiyasko adam hayatimda mi değil mi eski eşim mi değil mi ayrimiyiz birliktemiyiz bunlari bana sorduktan sonra herkes iyi kötü birseyler sallayabilir.Ben bu kadinin falci olduğuna inanmiyorum 18 yildir fal baktiran biriyim bu kadin sadece durumu öğrenip tahminde bulunuyor bunu arkadaslarimda yapar

Bir de Araf a 1 yildiz verdim cok genel bir faldi maalesef yazdım soru bile sormadim fakat site 3 yildiza çıkarıp yayınlamış başarı orani etkilenmesin diye yapiyorlar herhalde pess yani.

Ilkay' a ben ilk attigimda hoslandigim kisi ile biraz karamsar bi tablo cizmisti senin sabrin tukenecek demisti hakketen de tukendi :) o sirada gundemde olmayan is ile ilgili bir degisikligi bildigi icin tekrar fal baktirdim is icin ama aski da sordugumda daha olumlu yorumlamisti ki o siralarda yavas tavas iletisime gecmistik.. Ardindan bir arkadasima tavsiye ettim o kadar kotu seyler soyledi ki arkadasimin butun moralini bozdu.. Cikip cikmamasi biraz subjektif bence yalniz, tarot andaki alinan kararlara gore degisebilir, insan degisiyor zamanla, takinilmasi gereken davranis ya da su an davranis ve dusuncelerinle muhtemel gelecek seklinde alinabilir yorum kotu bir falci demek istemiyorum yalniz kotu gordugunu aktarirken kullandigi dil biraz sivri.. Neticede tarot yol gosterici olabilir ama insan iradesi daha onemli

Evet insan değişiyor kararlari değişiyor vs fakat iyi bir falci yani gerçekten hissedebilen biri o değişimi de önceden görüp yorumlayabilen biridir kanımca. Ben bu tip değişiklikleri hisseden birkaç falciya denk geldim ama izlerini kaybettim maalesef. Çıkan fallarim olursa buradan paylaşacağım mantikli yorum yapan ince ayrintilari bilen birkaç kişi var onlar umudumu bosa çıkarmazsa tabii paylaşırım.

Ilkay' a ben ilk attigimda hoslandigim kisi ile biraz karamsar bi tablo cizmisti senin sabrin tukenecek demisti hakketen de tukendi :) o sirada gundemde olmayan is ile ilgili bir degisikligi bildigi icin tekrar fal baktirdim is icin ama aski da sordugumda daha olumlu yorumlamisti ki o siralarda yavas tavas iletisime gecmistik.. Ardindan bir arkadasima tavsiye ettim o kadar kotu seyler soyledi ki arkadasimin butun moralini bozdu.. Cikip cikmamasi biraz subjektif bence yalniz, tarot andaki alinan kararlara gore degisebilir, insan degisiyor zamanla, takinilmasi gereken davranis ya da su an davranis ve dusuncelerinle muhtemel gelecek seklinde alinabilir yorum kotu bir falci demek istemiyorum yalniz kotu gordugunu aktarirken kullandigi dil biraz sivri.. Neticede tarot yol gosterici olabilir ama insan iradesi daha onemli
olumsuz birşey demedi zaten bana ....sadece çok ortada konuştu ..gelecek için çok ortada şeyler söyledi .. bir arkadaşımada sorsam aynısını söylerdi ..iş ortamından birinle bir kadın vasıtasıyla tanışcaksın dedi ... bir sürü falcı aynısını söyler zaten çünkü ihtimal çok yüksektir .. kadının fallarının çıkması zaten mantıklı şeyler söylemesinden ileri geliyor .. yorum yapıyor okadar .. kader değişken birşey değil bence ..kimse kısmetin o yazılı zaten ...öyle her dakka değişmez evleniceğin kişi . başta ateş gurubuydu şimdi toprak grubu oldu .. neyse bekleyeceğim çıkarsa dedikleri ki hiç sanmıyorum paylaşırım tabi herkesin hakkını veririm .. fama biraz değişik konuştu ...uç şeyler söyledi diyebilir falımı okuyan biri ama bence okadın hissediyor birşeyleri ... ona geçen senede baktırmıştım sanırım yine aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişti . sonradan hatırladım o fama bu fama sanırım sitesini değiştirmiş ...aradım buldum eski falınıda cidden benzer dedikleri şuankiyle ..

Evet insan değişiyor kararlari değişiyor vs fakat iyi bir falci yani gerçekten hissedebilen biri o değişimi de önceden görüp yorumlayabilen biridir kanımca. Ben bu tip değişiklikleri hisseden birkaç falciya denk geldim ama izlerini kaybettim maalesef. Çıkan fallarim olursa buradan paylaşacağım mantikli yorum yapan ince ayrintilari bilen birkaç kişi var onlar umudumu bosa çıkarmazsa tabii paylaşırım.

Paylasmak guzeldir :) baktirmadiysan meryemi begeniyorum ben an ve yakin gelecekte cok iyi, kadina burda bik bik ettim hakkini yedim ama fatima kisa vadeli net sonuc vermeden yuvarlak bi fal bakmisti ama dedigi cikti konusmaya baslayacagimiz zamani net bildi, aylin de oyle.. Iliski icin temmuz-agustos dedi cogu falci da benim sabrimin tukenecegini soyleyen ilkaydi, artik beyfendi caba gostermeyecekse maalesef ilkayin fali cikiyor birkac ay aonra netlesie zaten :)

Back
X