Binnaz Abla

Bu topik altında çok garip ama burda dertleşiyoruz çok sevdiğim arkadaşlarım var burda..ramazan ayımız mübarek ve hayırlara mucizelere vesile olsun inşallah..dualarımız kabul olsun.aranızda üzüntüler acılar yaşayanlar bu ay hürmetine huzura kavuşsun kuzular..

Biraz alakasız giricem ama, kim yazdı hatırlamıyorum, evet gelecek kaygısı, insanlar hayatlarında bir takım süreçler ve gelişmeler yaşarken bizim aynı yerde sayıyor oluşumuz.. 28 yaşım, tüm arkadaşlarım ya evleniyor ya iş yerlerinde yükseliyorlar, ya çocuk doğuruyorlar.. Bense hayatım sanki bekleme modunda..

Kesinlikle bu kadar doğru özetlenemezdi neden fala bu kadar meraklı olduğumuz. Ben derim ki, (keşke kendim uygulayabilsem) hayatımızda bir şeylerin olmasını beklemek yerine bunun için adımları atsak biz uğraşsak..
İlkay Gür hakkında da bir kaç şey demek isterim. Evet bu hanım zamanında beni çok üzdü, güzel şeyler duymak isterken tam zıttını söyledi, size 2-3 yıl öncesinden bahsediyorum, nitekim dediği gibi oldu. Her dediği çıkıyor demiyorum ancak kendisi de belirtiyor; medyum değilim, net soru sorarsanız daha açıklayıcı bir fal olur diye. Kahve baktırmıyorsanız zaten katina veya tarotta sorunun net sorulması taraftarıyım ben. Özel bilgilerinizi verin demiyorum, tarot yol göstericidir, bakan kişi de durumunuzu net olarak bilsin ki size bir yorum getirebilsin.. Tabiki bu bilgileri vermeden de bilen dolu falcı var, ama kartları doğru yorumlayıp, geleceği tutturmak asıl olay. İlkay Hanım'ı da ben bu konuda gayet başarılı buluyorum.

Bir de çıkan fal haberi sizlere, Maya Demir. Tesadüfen yakalamıştım geçenlerde. Dediği tarihte dediği gelişme oldu. Başarılı bir hanım kendisi. Abartıldığını düşünürdüm ta ki kendisine fal baktırana kadar.

Sevgiler hepinize.

Canim, ben onun kadar tutarsiz ayni sekilde bastan savma bakim yapan gormedim. Ben bile ondan daha iyi yorum yaparim. Dedigi icin kusura bakma ama bekleme bile. Ben bi kere dinledim falini bi daha da hic dinlemedim. Alakasiz. Her sey senin elinde diye fal mi olur ya. Benim elimde oldugunu bende biliyorum ki.
E zaten soruyor ki herseyi ona göre yorum yapiyor...şu eski sevgili olayi imkansiz ....bana donmesi vs yani imkansiz birsey..

Biraz alakasız giricem ama, kim yazdı hatırlamıyorum, evet gelecek kaygısı, insanlar hayatlarında bir takım süreçler ve gelişmeler yaşarken bizim aynı yerde sayıyor oluşumuz.. 28 yaşım, tüm arkadaşlarım ya evleniyor ya iş yerlerinde yükseliyorlar, ya çocuk doğuruyorlar.. Bense hayatım sanki bekleme modunda..

Kesinlikle bu kadar doğru özetlenemezdi neden fala bu kadar meraklı olduğumuz. Ben derim ki, (keşke kendim uygulayabilsem) hayatımızda bir şeylerin olmasını beklemek yerine bunun için adımları atsak biz uğraşsak..
İlkay Gür hakkında da bir kaç şey demek isterim. Evet bu hanım zamanında beni çok üzdü, güzel şeyler duymak isterken tam zıttını söyledi, size 2-3 yıl öncesinden bahsediyorum, nitekim dediği gibi oldu. Her dediği çıkıyor demiyorum ancak kendisi de belirtiyor; medyum değilim, net soru sorarsanız daha açıklayıcı bir fal olur diye. Kahve baktırmıyorsanız zaten katina veya tarotta sorunun net sorulması taraftarıyım ben. Özel bilgilerinizi verin demiyorum, tarot yol göstericidir, bakan kişi de durumunuzu net olarak bilsin ki size bir yorum getirebilsin.. Tabiki bu bilgileri vermeden de bilen dolu falcı var, ama kartları doğru yorumlayıp, geleceği tutturmak asıl olay. İlkay Hanım'ı da ben bu konuda gayet başarılı buluyorum.

Bir de çıkan fal haberi sizlere, Maya Demir. Tesadüfen yakalamıştım geçenlerde. Dediği tarihte dediği gelişme oldu. Başarılı bir hanım kendisi. Abartıldığını düşünürdüm ta ki kendisine fal baktırana kadar.

Sevgiler hepinize.
Tamam da sadece sorumuza cevap vermedi ki ...beni evlendirdi eski sevgilim geri dönüyor pembe dizi yazdi bir tarotta...yoksa sadece sorduguma cevap verse birsey demem..ama imkansiz yani o yuzden bende tutmayacak gibi...

Kizlar bana katina kartlarimi kim yorumlayabilir. :( falsepetinde baktiracaktim ama param Kalmadi :KK43:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 174
Geçenlerde gördüm internette gezinirken.Yamiba diye bir site , geçmişine baktım iki yıllık bir deneyimleri var.
Dayanamadım baktırdım bir tarot.Toplamda altı kart ile yaşadıklarımı bilmesi oldukça heyecanladırdı beni.
astrolojide özgür oldukça iyi , tarotta ise eros oldukça iyi.ne kadar doğrudur bilemem ama hintli bir kadın var nişha adında , onun yorumlarıda oldukça tutarlı.İsteyen girsin baksın , kredi kartı ve telefondan ödeme yapılabiliyor.

:KK14:K

Sevgiler hepinize.
maya banada çok tutarlıydı geçmişimdeki insanın düşündüğü birşeyi bile bilmişti gelecek beklemede..severim onun enerjisini fakat İlkay banada pembe dizi yazdı hatta bildiğin yalan rüzgarı:)) hiçbirşey Anlamadığım gibi sonunda kendide çözememiş gibi bir yorum yaptı..enerjimi düşürdü zor kendime geldim bir haftada..bu arada gelecek kaygısı diye ben demiştim..eee gelecekten umut tükenince fallar Açılıyor hergün :KK61:

her şeyden önce tarot baktırmasını bilmeyenler var.tarota bir genel soru sorulur , öncesi şimdisi ve sonrası aranır.Bu konuda ne istediğinizi net sorarsanız , gelecek cevapta o derece net olacaktır diye düşünüyorum.
Nacizane kendi çapımda bakıyorum.Kimseyi küçümsemiyorum ama , beş altı satırdan oluşan edebi parağram uzunluğunda sorular soruluyor bazen ....Bir soru , net cevap...

her şeyden önce tarot baktırmasını bilmeyenler var.tarota bir genel soru sorulur , öncesi şimdisi ve sonrası aranır.Bu konuda ne istediğinizi net sorarsanız , gelecek cevapta o derece net olacaktır diye düşünüyorum.
Nacizane kendi çapımda bakıyorum.Kimseyi küçümsemiyorum ama , beş altı satırdan oluşan edebi parağram uzunluğunda sorular soruluyor bazen ....Bir soru , net cevap...
Ben Tarot sevmiyorum kahve baktırırım hep..yıldıznameyi merak ediyorum birde

Yamiba ile bende beş ay önce tanıştım Eylem, normalde hiç inanmam ama bir deneyim dedim . o sitedeki yorumcuların üzerine tanımıyorum düzenli evimde oturarak ,geleceğim ile ilgili bilgiler almak ve net olarak yaklaşımları beni müptela yaptı adeta, astrolojide özgürü, kahvede areni, tarotta da erosu çok başarılı buluyorum.

Yamiba ile bende beş ay önce tanıştım Eylem, normalde hiç inanmam ama bir deneyim dedim . o sitedeki yorumcuların üzerine tanımıyorum düzenli evimde oturarak ,geleceğim ile ilgili bilgiler almak ve net olarak yaklaşımları beni müptela yaptı adeta, astrolojide özgürü, kahvede areni, tarotta da erosu çok başarılı buluyorum.
yaww he hee:KK51:

reklamlarr ... reklamlar ....
yahu şu mübarek gün umutlarımızla oynamayın yaa .. bu topik dertli topik .. allah rızası için ..

Back
X