- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
en güzeli, ben de ay sonuna kadar atmamayı planlıyorum zaten 4 gün filan oldu :) ay sonu sezgiye bir uğrarım
sezgi nasıldı senin memnun kalmış mıydın cnm?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en güzeli, ben de ay sonuna kadar atmamayı planlıyorum zaten 4 gün filan oldu :) ay sonu sezgiye bir uğrarım
sezgi nasıldı senin memnun kalmış mıydın cnm?
Fincan fotosu mu yolluyorsunuz sezgiyeevet, benimle yaşamış olsa ancak bu kadar anlatabilirdi ilişkimi. zaten süreç de dediği gibi ilerliyor
evet, benimle yaşamış olsa ancak bu kadar anlatabilirdi ilişkimi. zaten süreç de dediği gibi ilerliyor
off kuzu yaa aynen bana da okudukca diyorum ki bu ayrıntıları nereden bilmiş bu kadın , gelecekte cıkanları var mı sezginin acaba ama anda cok iyievet, benimle yaşamış olsa ancak bu kadar anlatabilirdi ilişkimi. zaten süreç de dediği gibi ilerliyor
Fincan fotosu mu yolluyorsunuz sezgiye
inşallah tutar:) benim tüm vadeler ocağı gösteriyor![]()
off kuzu yaa aynen bana da okudukca diyorum ki bu ayrıntıları nereden bilmiş bu kadın , gelecekte cıkanları var mı sezginin acaba ama anda cok iyi
off kuzu yaa aynen bana da okudukca diyorum ki bu ayrıntıları nereden bilmiş bu kadın , gelecekte cıkanları var mı sezginin acaba ama anda cok iyi
Ben sen geysu ve sezgi ayrıntı bildi fakat sonları çok ayrı bilemedimayrıntıları en iyi bana geysu bildi ama sezgi de bildi tabi çıkan varsa yazsa keşke![]()
Ben sen geysu ve sezgi ayrıntı bildi fakat sonları çok ayrı bilemedim
10 çeşit fal bakıyo.....Allah askına bi tür fal bakanlara fal atın...Pelin bilge ozdogru nasil
sonradan görüşme talebini kabul etmiş? :/ sogutan sey ne oldu:/Gecen ay sezgiye fal baktirmistim. Bana araligin sonuna dogru ondan adim gelecek ne olursa olsun sen bir gorusme talebinde bulunma hayal kirikligina ugrarsin demisti. Dinlemek isterdim ama gorusme talebim ozel nedenlerden degildi ve mesaj attim onasonuc hayal kirikligi oldu gercekten de. Gorusmeye gitmedim bu olay beni tamamen de soguttu ondan. Bundan sonrasi sezginin dedigi gibi olur mu bilmiyorum cok olumlu ya da tamamen olumsuz degildi ama konu benim icin kapandi.
Soguk tavirlari ve umursamazligi soguttu beni. Kabul etti etmesine ama hic etmese daha iyiydi diyeyimsonradan görüşme talebini kabul etmiş? :/ sogutan sey ne oldu:/
Sen bana bu durumla ilgli atmştn dmi :/ on hiç bakamadm silmşm de..bana tekrar herhangi bişi yaz özelden eski mesajlar cıkar bakarmSoguk tavirlari ve umursamazligi soguttu beni. Kabul etti etmesine ama hic etmese daha iyiydi diyeyim
Sezgi herkese aralık sonunu mu vermiş? Yılbaşı geliyor ya aralık sonu yeni tarih oldu falcılarda. Arkadaşlara hep aynı tarih verilmiş. Yılbaşından sonra da şubat ortası iletişim olacak derler, sevgililer gününü baz alıp.
Sezgi herkese aralık sonunu mu vermiş? Yılbaşı geliyor ya aralık sonu yeni tarih oldu falcılarda. Arkadaşlara hep aynı tarih verilmiş. Yılbaşından sonra da şubat ortası iletişim olacak derler, sevgililer gününü baz alıp.