Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaslar banada bakabilirmisiniz acaba benim kiz icin hangi günler baski anlamadim cok karisik ingilizce yaziyor yapamadim

bunlar mutterpastimda yaziyor evet hamile kalidigim günler 11 mayis dogaca gün yazdi ilk ogluma ama erken dogdu 20 nisan 2004 kaan dogdu 01 05 2007 berkay dogdu

bir cevap verirsen cok sevinirim tesekkürler..

canım senin doğum tarihin
eşinin doğum tarihi
ve çocuklarına hamile kadığın gün ay ve yıl....
yani doğurduğun zaman değil hamile kaldığın zaman....
eğer tam hatırlamıyorsan son adet tarihlerini yani çocuklarına hamile kalmadan önceki son adet tarihlerini yazarsan bakabiliriz......

Selam kizlar, ben araniza yeni katildim yurtdisindan yaziyorum, banada bakarmisiz. Esim: 16/3 1976 ve ben: 24/9-1978 ve gebe gebe kaldigim tarih 23/3-2010. ama son adet tarihim 12/3-2010. Simdiden tskler

Selam kizlar, ben araniza yeni katildim yurtdisindan yaziyorum, banada bakarmisiz. Esim: 16/3 1976 ve ben: 24/9-1978 ve gebe gebe kaldigim tarih 23/3-2010. ama son adet tarihim 12/3-2010. Simdiden tskler

sana kendi sayfamdan cevap yazıyorum canım..baktığım kişler belli olsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…