Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
mimoza benim d t 18.09.1981 eşimin d t 12.12.1976 eylül ayının 2 ile 8 arası yumurtlama dönemim bana bakarsın..sen daha iyi anlıyosun bu işten..bende baktım...

mimoza benim d t 18.09.1981 eşimin d t 12.12.1976 eylül ayının 2 ile 8 arası yumurtlama dönemim bana bakarsın..sen daha iyi anlıyosun bu işten..bende baktım...

6 7 8 eylül erkektesin, eşinde 6 7 8 9 10 11 kızda...yorum yapamıycam.ikinizinde farklı.hangisi baskın gelir bilememCADIARZU

mutlucum burda tam yum.gününde kıza hamiş kalan arkadaşta kızdaymış...çatladıktan sonra hamiş kalan arkadaşeyvahedigeldismile

evet fionacım o arkadaşın kendi kız eşi erkek gününde.
ben za ten kadının daha önemli olduğunu düşünenlerdenim.ama ikiside erkek gününde olsaydı daha garanti olurdu.zaten matematikte bunu kasdediyo galiba.işi şansa bırakmamak için kadın erkekteyse erkeğinde erkekte olduğu günün olması şansı artırıyor galiba....

mimoza cnm benım bu ay kafam ılk defa bukadar cok karıstı
eşimin dogum tarihi kesin degil.benim bioritime göre garantili erkek günlerimi yazabilirimisin cok rıca etsem
18 agustos sat
10 08 1984 benım dogum tarıhım
gunu bellı degıl 08 1978 esımın dogum tarıhı
Cnm hangı gunler sansım yuksek soylebılırmısın bakıyorum bakıyorum cızgılerden hıc bırsey anlamıyorum

mimoza banada bakarmısın ekim kasım ayları için
daha nce bakmıştın 2 kızım için küçük tutmuştu büyük sınırda demiştin yani tutmuş oluyo
doğum tarihim 01 11 1979
eşim 07 08 1978
sat:12 ağustos
şimdiden teşekkür ederim canım
Kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun inş.

ağusto geçmiş...
eylül 28 29 30
ekim 20 28 arası
14 23 kasım arası
10 16 aralık
ama bunlar senin günlerin.eşinin kesin d.tarihi lazım.boş ver benimkininde belli deilboshayallersmile

senin günlerin
23 eylül
30 ekim 3 kasım arası

22 30 kasım arası
16 26 aralık eşine sonra bakarım

büyük kızının 7 aralıktan sonra erkeğe geçiyomuş kendinde eşide kıza yatkındaymış zaten
küçük kızınında 9 haziran tam kız 18 haziran tam erkek.ama yumurtlaması ilkine uyuyo..eşide erkeğe yatkınmış ama kendi tam kız günündeymişeyvahedigeldismile

dimusevmer eşinin erkek günleride şunlar.çakışan varmı bak varsa dene...
19 eylül
11 17 ekim arası
3 13 kasım arası

29 kasım 6 aralık arası....

tşkler cnmmmolumunekankayizsmile

ağusto geçmiş...
eylül 28 29 30
ekim 20 28 arası
14 23 kasım arası
10 16 aralık
ama bunlar senin günlerin.eşinin kesin d.tarihi lazım.boş ver benimkininde belli deilboshayallersmile

bu tarıhlere gore benım erkek dogurmam ımkansız :)
cunku hep reglı gunlerıme denk gelıyor tarıhler saglık olsun ıns ben bu tezıde bosa cıkaranlardan olurum rabbımın ıznıyle kurban olduqum Allah hayırlısını versın ıns
sagol tatlım yardım ıcın

merhabalar ben aranıza yeni katıldım lütfen bnada bakarmısınız doğum tarihim 06.04.1978 eşiminki 02.04.1976 son adet tarihim 20 haziran ama doktorum 12+2 haftalık hamile olduğumu söylüyo ona göre son adet tarihim 25 haziran oluyo bebeğimin cinsiyeti sizce nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…