Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba mutlu nasılsın?Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Kesin taraf hangisiyse o oluyor.İki tarafta farklı cinsiyetlere kesinlik varsa işte o zaman yanılmalar yaşanabiliyor.

iyiyim canım sen nasılsın ...bu konuda aklıma bi sürü şey geliyor o takvimi satanlar eşlerinkiyle ilgilenmiyordu bir de o var acaba diyorum bende işte kendisinin erkeğe meyilli eşinin kesin kız günündemi oluştu gebelik.
ha birde şu var, 0-12 olayı...ben kit kullanıcam ovulasyon için korkuyorum zamanlamadan 0-12 ye denk gelmesin diye...

mimoza sen hatırlıyormusun peki sağdan yada soldan yunurtlamayı ayarlamışmıydı o zamanlar kızlar..yada siz bu konuda ne düşünüyorsunuz...

mutlucum kitle ilgili bi yazı koymuştum hatırladınmı.çizgiler aynı koyulukta yakaladığında sonraki 10.saat yum çatlar.sen sadece kit kullanıyorsan sana tavsiyem koyuluğu yakaladıktan sonra 10 saat sonrayı dene

hatırladım canım ama ikigün üst üste çift çizgi verdi kit ikincisi test çizgisinden daha koyuydu...10dak sonra 3. denememi yapıcam bakalım ne çıkıcak...clearblue almayı düşünüyordum ama araştırıyorum diğerlerinden tam olarak farkını...

ben hepsini hatırlıyorum.aregon vardı kit kullandı.kendiyle aynı tarih doğumlu arkadaşının takvimini almıştı.geciktirici kullandı denk getirdi.diyet yaptı...omadı
serdal vardı kaç ay dra gitti olmadı.kit kullandı ama o geciktirici kullanmamıştı galiba...
sadece gülnisa vardı sağdan yumurtlayan.oda kit kullandı takvimi denk getirdi.ama onun iki yumurtası vardı.ilki 17 ikincisi 10 mm demişti.ben acaba ikinci yumurtadanmı hamiş kaldın dedim.bilemiyorum demişti...özlembay tam anlamıyla denk getirdi.oda geciktirici kullanmıştı.takip sağ yumurta ve iğne..ama oda 13.haftaydı galiba sadece bir kere dr erkeğe benziyor dedi....sonra hiiiiiç uğramadı..onunkide bence muamma...

mimoza çörekotu yağı kullansana sen enfeksiyonları yok ediyor bağışıklık sistemini güçlendiriyor çok faydası var. kızımda kullandım ben alıştık artık evde kim hasta olsa çorbasına kahvesine neye olursa katıyoruz...

Mesela burdada yazıyor psikoloji ritmimizin bir parçası örneğin yaşadığımız stres adetimizi geçiktiriyor bu bio ritme bizim müdahalemiz olmadan seyrinde gitmesine olanak veriyor.Ama biz kendimiz müdahale ettiğimizde doğal akış bozuluyor.Yani benim görüşüm adet döngüsüne müdahale edildiğinde bu takvim tutmuuor.Çünkü bende kardeşime ve bir kaç arkadaşıma baktım.Resmen şaşırdım çünkü hepsi tuttu.

samira kızmı istiyordu peki kızı oldu sanırım çünkü...

bence söylediklerin mantıklı fiona doğa müdahaleye izin vermiyor hep söylüyorum bunu..denk gelirse oluyor işte...

işte mutlucum test control çizgisinden koyuysa akşama çatlar...geç kalma....
takvim nasıl tutuyormu

Canım bu sürede vücudunuda gözlemle yumurtlama anında muhakkak alt karın bölgesinde bi rahatsızlık hissi oluyor.Tam ağrı olmasa bile hassaslaşma ve gerginlik oluyor.Yani ben öyle anlıyorum.Çift çizgiden 6-8 saat sonra yaşıyorum ben bu durumu.

samiş kız istiyordu.ama onun kazayla olmuştu galiba.yumurtlamadan iki gün önce..onda pko vardı diye hatırlıyorum...o takvime denk getirmeye çalışmadı.ve onunki nötr güne denk geliyordu...
evet kızlar.doğal sürece mudahele yapmadan deneme yapmalıyız...peki bizim kullandığımız klomen yumurtlatıcı iğne ilaç bunlarda sonuçta hormonlarımızı bozuyor..

Tabi bende düşündüm onu.Eğer eşleriyle uyumlu takvim hazırlamaya kalksalar 70-80 gün yerine yılda belkide 25-30olumlu gün verecekler.O zaman kimse almazki zaten yumurtlamaya çok azı rastlayacak

:) çok doğru bozuluyoruz işte zaten öyle öyle :) bence öyle yani...mesela tüp bebek yada aşılama yöntemleride bir şekilde doğalı gibi deil mutlaka çıkıyor bitarafımızdan acısı...ya çok takmamakta lazım nasıl yapıcaksak...benim takıntım sağdan yumurtlama bioritmi bir şekilde erkeğe meyilli yada erkek günüme denk getirsemde soldan yumurtlarsam nolcak:)

Mimoza eşinin doğum günü konusunda kayınvalidenin hafızasını zorlasan biraz.En azından mevsimi biliyordur.Yakınında önemli bir gün bayram v.b var mı?Yakın zamanda doğan başka bir akraba çocuğu yada belki bilen amca dayı hala yani biraz zorla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…