Merhaba mutlu nasılsın?Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Kesin taraf hangisiyse o oluyor.İki tarafta farklı cinsiyetlere kesinlik varsa işte o zaman yanılmalar yaşanabiliyor.
mutlucum kitle ilgili bi yazı koymuştum hatırladınmı.çizgiler aynı koyulukta yakaladığında sonraki 10.saat yum çatlar.sen sadece kit kullanıyorsan sana tavsiyem koyuluğu yakaladıktan sonra 10 saat sonrayı dene
BİORİTM NEDİR?
Doğduğunuz günden itibaren, bedeninizin en küçük hücresinde, organik yapınızda, davranışlarınızda ve çevrenizde, sürekli olarak devreler ve ritimler halinde seyreden bir faaliyet söz konusudur. Öyle ki, bu devre ve ritimler,
bir süreklilik içerisinde, kesinlikle son bulmayan bir tekrarlama halindedirler.
İnsan bedeni bu değişimler silsilesine öylesine ayarlanmıştır ki, biz genelde bunları kendiliğinden kabul ederiz ve süregelen bu değişimlerin devresel bir fenomen olmalarını dikkate almama eğilimi gösteririz: Akciğerler ve solunum, böbrekler ve bilinen işlevleri, kalp ve nabız, gündüz ve gece, ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış. Bazılarını kabul ederiz, bazılarıyla mücadele ederiz, bazılarını ise henüz bilemeyiz bile.
Bedensel ritimlerimiz içerisinde açıkça tanımlanmış üç devre vardır ki, bunlar, davranış biçimlerimizi bildiğimiz sebep-sonuç bağıntısının dışında etkilerler. Bu devreler süreklidir ve psikolojik değişikliklere sebep olurlar. İşte, sözünü ettiğimiz bu üç devre bioritimler olarak tanınırlar.
ben hepsini hatırlıyorum.aregon vardı kit kullandı.kendiyle aynı tarih doğumlu arkadaşının takvimini almıştı.geciktirici kullandı denk getirdi.diyet yaptı...omadı
serdal vardı kaç ay dra gitti olmadı.kit kullandı ama o geciktirici kullanmamıştı galiba...
sadece gülnisa vardı sağdan yumurtlayan.oda kit kullandı takvimi denk getirdi.ama onun iki yumurtası vardı.ilki 17 ikincisi 10 mm demişti.ben acaba ikinci yumurtadanmı hamiş kaldın dedim.bilemiyorum demişti...özlembay tam anlamıyla denk getirdi.oda geciktirici kullanmıştı.takip sağ yumurta ve iğne..ama oda 13.haftaydı galiba sadece bir kere dr erkeğe benziyor dedi....sonra hiiiiiç uğramadı..onunkide bence muamma...
Mesela burdada yazıyor psikoloji ritmimizin bir parçası örneğin yaşadığımız stres adetimizi geçiktiriyor bu bio ritme bizim müdahalemiz olmadan seyrinde gitmesine olanak veriyor.Ama biz kendimiz müdahale ettiğimizde doğal akış bozuluyor.Yani benim görüşüm adet döngüsüne müdahale edildiğinde bu takvim tutmuuor.Çünkü bende kardeşime ve bir kaç arkadaşıma baktım.Resmen şaşırdım çünkü hepsi tuttu.
hatırladım canım ama ikigün üst üste çift çizgi verdi kit ikincisi test çizgisinden daha koyuydu...10dak sonra 3. denememi yapıcam bakalım ne çıkıcak...clearblue almayı düşünüyordum ama araştırıyorum diğerlerinden tam olarak farkını...
işte mutlucum test control çizgisinden koyuysa akşama çatlar...geç kalma....
takvim nasıl tutuyormu
iyiyim canım sen nasılsın ...bu konuda aklıma bi sürü şey geliyor o takvimi satanlar eşlerinkiyle ilgilenmiyordu bir de o var acaba diyorum bende işte kendisinin erkeğe meyilli eşinin kesin kız günündemi oluştu gebelik.
ha birde şu var, 0-12 olayı...ben kit kullanıcam ovulasyon için korkuyorum zamanlamadan 0-12 ye denk gelmesin diye...
samiş kız istiyordu.ama onun kazayla olmuştu galiba.yumurtlamadan iki gün önce..onda pko vardı diye hatırlıyorum...o takvime denk getirmeye çalışmadı.ve onunki nötr güne denk geliyordu...
evet kızlar.doğal sürece mudahele yapmadan deneme yapmalıyız...peki bizim kullandığımız klomen yumurtlatıcı iğne ilaç bunlarda sonuçta hormonlarımızı bozuyor..
Tabi bende düşündüm onu.Eğer eşleriyle uyumlu takvim hazırlamaya kalksalar 70-80 gün yerine yılda belkide 25-30olumlu gün verecekler.O zaman kimse almazki zaten yumurtlamaya çok azı rastlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?