Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
geçen süper anneleri okudumda fiona serdal vardı kaç ay yum takibi olmuştu takvime denk getirmiş ve yumurtlamasınıda yum kitiyle bulmuştu.kızı oldu biliyosun.sonra gülnisa vardı.oda yurt dışından almıştı.üstelik o clear...markalı yum kitiyle bulmuş ve takvime denk getirmişti.onunda kızı olmuştu...orkidem vardı oda geç yumurtlamış.sırf takvime uyuyo diye o günlerde korunmasız olmuş.onunda kızı oldu.aregon vardı çok dikkat etti.hem takvime denk getirdi hem yum kiti kullandı hem diyet yaptı onunda kızı oldu...o sayfada bi keramet vardı.kim oğlan istediyse kızı oldu:)

mimoze veriyorum canım benim doğum tarihimm 15 eylül 1968 di :) eşimin 22 aralık1975 adetin 12ci günü birlktelik oldu 13 gün gündüz leklenme oldu minik ama 12ci gün gece 13.cü geceye bağlandığında oldu saat 12 01 arası diyelim antalya biliyorsum test yapmıştım çiftçizgiydi tşkk

serpil sen kız hemde tam kız günü.ayda iki gün varmış o iki güne denk gelmişsin
eşinde kız...kızın oluyor sevinebilirsin..kız istiyodun galiba...canım mutlaka belli olunca yazarmısın lütfen

serpil sen kız hemde tam kız günü.ayda iki gün varmış o iki güne denk gelmişsin
eşinde kız...kızın oluyor sevinebilirsin..kız istiyodun galiba...canım mutlaka belli olunca yazarmısın lütfen

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşallhhhhhhhhhhhhh rabbimmm nasip etsin ya süperr ina bana inşallhh vallahi kaçırmadık Alalha kaldı iş inşallhhhhhhh tam yakalamışız değilmi harikasın ya mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

sen kız hemde tam kız günü.ayda iki gün varmış o iki güne denk gelmişsin

serpilcim allah bilir muhakkak tabikide.belli olunca lütfen unutma.burda istatistik tutuyoruz.bilimsel bi çalışma yane...isviçre labaratuarlarından onay almaya çlışıyokzemuszemus

buse canım hamişmisin.
d.tarihini ver.bebeğin varsa d.tarihini ve hangi gün hamile kaldığını hatırlıyorsan o günün tarihini ver bakayım...yada ne zaman hamiş kalmak istiyorsan o zamana bakalım....

mimozacım emeğine sağlık tabbiki olursa kesin ben bildireceğim bun a inan sağol cn ya fazaldan sormuş oluyorum ama mimoza ayda 2 gün kız günü demiştinya tamam biri o gün peki değeri hangi gündü inşallh tutar ya ve buraya yazmak nasip olur

busecan canım hg mucux

buse canım hamişmisin.
d.tarihini ver.bebeğin varsa d.tarihini ve hangi gün hamile kaldığını hatırlıyorsan o günün tarihini ver bakayım...yada ne zaman hamiş kalmak istiyorsan o zamana bakalım....

hamile değilim ama bekliyorum opuyorumnanaktan
15 . gün gece 11 den sonra çalışma zamanı 24 ağustos
01/12/1978 benim
14/03/1977 eşimin

şimdi çıkıyorum daha sonra bakar yazarım sana.ilk sayfadan itibaren dikkatle okuyan herkes bulabilir.ama hiç anlamadım dersen bakarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…