ben kullanıorum 1ay olucak neredeyse tık yok dıebılırm sac acısından ama ayak tırnaklarım hızlı uzamaya basladı öncelerı ayda 1.5ayda 1 keserdım yanı anca o kdr uzardı sımdı 15-10gunde 1 kesıorum
gnc nin hangi multivitamini alıyosun..saçlarım yüzünden şu an öyle bir psikolojideyim ki ne kullanıcağımı şaşırdımİşe yaramadığı için üzgünümBu arada ben gnc nin saç için multivitamininden aldım umarım o da hızlı uzatır benim saçımı biotinle birlikte.
GNC hsn formula alıyorum. onun içinde de biotin var ayrıca :)gnc nin hangi multivitamini alıyosun..saçlarım yüzünden şu an öyle bir psikolojideyim ki ne kullanıcağımı şaşırdım
bi kutu bitirdim kesinlikle uzatıyor
ayrıca tırnaklarım çok kırılırdı çok güzel oldular
gerekli bütçeyi ayırıyım yine alıcam naniknanik
veriteye de çok teşekkürler bu arada opuyorumnanaktan
bende ise yaradi
ya arkadasim biotin sadece vitamin ya allah askina vitaminden hic zarar göreni gördügün oldumu tamam belki bazi insanlarda sac uzamasi yapmadi ama zarar görmessin dene derim faydasini görmessen birakirsin ben gördüm ve saclarim uzun olsa bile ömür boyu kullanmak istiyorum cildi de temizliyor güzellestiriyor sacida besliyor tirnaklarida güzellestiriyor yani bence dene
:) kızma ya benimde zaten isteğim deneme yönünde ama tüylenme yapmasından korktm sdce:)
bende ise yaradi
ya arkadasim biotin sadece vitamin ya allah askina vitaminden hic zarar göreni gördügün oldumu tamam belki bazi insanlarda sac uzamasi yapmadi ama zarar görmessin dene derim faydasini görmessen birakirsin ben gördüm ve saclarim uzun olsa bile ömür boyu kullanmak istiyorum cildi de temizliyor güzellestiriyor sacida besliyor tirnaklarida güzellestiriyor yani bence dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?