- 11 Temmuz 2016
- 2.068
- 3.434
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
Twitter'da bilinen hesaplari etiketleyin, günün ilk sıradaki hastaglariyle paylaşım yapın.Merhaba, bipolar bozukluk yaşayan erkek kardeşim 4 aydır ortada yok. Kayıp ilanımız var. Kendisi atak döneminde muhtelemelen. Ben başka şehirdeyim. Kardeşim istanbul bağcılar' da ikamet ediyordu. Daha önce birlikte yaşarken anadolu yakasında oturuyorduk. Kadıköy'ü seviyor. Orada olabileceğini düşünüyoruz. Bir kaç Kadıköy instagram sayfasında paylaşım yaptırdık. İhbar geldi ama doğrulayamadık. Kendisi rahatsız ya kendisine biri zarar verecek ya da kardeşim birine zarar verecek diye korkuyoruz. Halisünasyon görüyor, ve çevresine karşı şüphe duyuyor. Ne yapabiliriz bu konuda. Fikir verebilecek var mı acaba
Müge'nin kapısına gidin hemen yayın varken kapıdan cevirmiyorlar öyle kayıpları, polise de basvurmussunuz. Sevgi izi yaptırdınız mi?Merhaba, bipolar bozukluk yaşayan erkek kardeşim 4 aydır ortada yok. Kayıp ilanımız var. Kendisi atak döneminde muhtelemelen. Ben başka şehirdeyim. Kardeşim istanbul bağcılar' da ikamet ediyordu. Daha önce birlikte yaşarken anadolu yakasında oturuyorduk. Kadıköy'ü seviyor. Orada olabileceğini düşünüyoruz. Bir kaç Kadıköy instagram sayfasında paylaşım yaptırdık. İhbar geldi ama doğrulayamadık. Kendisi rahatsız ya kendisine biri zarar verecek ya da kardeşim birine zarar verecek diye korkuyoruz. Halisünasyon görüyor, ve çevresine karşı şüphe duyuyor. Ne yapabiliriz bu konuda. Fikir verebilecek var mı acaba
Müge anlıMerhaba, bipolar bozukluk yaşayan erkek kardeşim 4 aydır ortada yok. Kayıp ilanımız var. Kendisi atak döneminde muhtelemelen. Ben başka şehirdeyim. Kardeşim istanbul bağcılar' da ikamet ediyordu. Daha önce birlikte yaşarken anadolu yakasında oturuyorduk. Kadıköy'ü seviyor. Orada olabileceğini düşünüyoruz. Bir kaç Kadıköy instagram sayfasında paylaşım yaptırdık. İhbar geldi ama doğrulayamadık. Kendisi rahatsız ya kendisine biri zarar verecek ya da kardeşim birine zarar verecek diye korkuyoruz. Halisünasyon görüyor, ve çevresine karşı şüphe duyuyor. Ne yapabiliriz bu konuda. Fikir verebilecek var mı acaba
Allah şifalar versin, hemen müge anlı ya başvurun, bende dün Kadıköy'deydim muhakkak haber çıkar bulunurMerhaba, bipolar bozukluk yaşayan erkek kardeşim 4 aydır ortada yok. Kayıp ilanımız var. Kendisi atak döneminde muhtelemelen. Ben başka şehirdeyim. Kardeşim istanbul bağcılar' da ikamet ediyordu. Daha önce birlikte yaşarken anadolu yakasında oturuyorduk. Kadıköy'ü seviyor. Orada olabileceğini düşünüyoruz. Bir kaç Kadıköy instagram sayfasında paylaşım yaptırdık. İhbar geldi ama doğrulayamadık. Kendisi rahatsız ya kendisine biri zarar verecek ya da kardeşim birine zarar verecek diye korkuyoruz. Halisünasyon görüyor, ve çevresine karşı şüphe duyuyor. Ne yapabiliriz bu konuda. Fikir verebilecek var mı acaba
Müge anlı dışında başka bir çare yok sanırım..Allah şifalar versin, hemen müge anlı ya başvurun, bende dün Kadıköy'deydim muhakkak haber çıkar bulunur
Annem istanbul'da kendisi de düşünüyor. Baya telefonla vs ulaşmaya çalıştı ama geri dönüş alamadıMüge Anlı en kesin ve hızlı çözüm gibi görünüyor. Kendisi yayınlarda, stüdyoya kadar gelenleri geri çevirmediklerini söylüyordu. Gerekirse birkaç gün stüdyoya kapıya kadar gidin.
Telefonla arayan çok fazladır, size sıra gelene kadar çok vakit kaybedersiniz. Direk stüdyoya gitsin annenizAnnem istanbul'da kendisi de düşünüyor. Baya telefonla vs ulaşmaya çalıştı ama geri dönüş alamadı
Kalkıp kapıya gideceksiniz yayın saatinde, yazıyoruz ama pek ciddiye almıyorsunuz. En hızlı bu şekilde bulabilirsiniz. Raporu var mı güncel? Polis bulunca reşit diye salıyorlar çünkü. Daha fazla zaman kaybetmeden gidinAnnem istanbul'da kendisi de düşünüyor. Baya telefonla vs ulaşmaya çalıştı ama geri dönüş alamadı
Rapor yoksa polis ne yapabilir ben kayıp değilim dedikten sonra3 yıl önce benim kardeşimde kaçmıştı. Elindeki telefonu satmıştı ve 3 4 gün sonra annemi aramıştı gelip beni alın diye. Aynı hastalıktan var maalesef. Allah affetsin ben geri gelmesin diye bakıyordum çünkü annemi dövmeye çalışmıştı daha önce ilaçlarını kullanmıyor eve zarar veriyor. Kendisi gelmek istemediği sürece biraz zor bulunur polis bile bi şey yapmıyor.
Raporu var bipolar olduğuna dair ama yine de hiçbir şey yapmıyorlar.Rapor yoksa polis ne yapabilir ben kayıp değilim dedikten sonra
Evet bir de eski konularına baktım konu sahibinin, ilk defa evden kaçmıyor bu kaçıncı kaçışı. Bir sevgi izi, bir rapor vs yok mu?Rapor yoksa polis ne yapabilir ben kayıp değilim dedikten sonra
Raporun süresi güncel mi? Tarihi geçtiyse yine bir şey yapmazlar. Zor durum ne diyim Allah sabır versinRaporu var bipolar olduğuna dair ama yine de hiçbir şey yapmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?