- 11 Temmuz 2016
- 2.068
- 3.434
- 133
- 33
- Konu Sahibi Kalimeeero
-
- #41
Keşke herkes bilse. Bipolae deyince ileri derece deli sanıyorlar. Ama doktor genel durumunu iyi görünce yatırnıyor. Ya da hemen salıyorlarBipolar hastaları kendi istemedigi müddetçe yatirilamiyor yani yasak ancak vadisi olursa aile yatirabilir
Teşekkür ederim. UmarımAllah yardımcınız olsun demeye geldim... umarım en kısa sürede bulunur kardeşiniz..
Hayatımda gördüğüm en aptal yorum olabilir kadın burda elinden geleni yapmış olabildiğince her yere haber salmaya çalışıyor sen de gelip burda büyükleniyorsun. Madem çok biliyorsun adres versin git birlikte ara,bekara karı boşamak kolay tabi. İnşallah aynısı başına gelirde sen gider müge anlıya çıkarsın. Gerçek hayatta böyle bir şey başına gelse bir bk yapmayacak insan gelmiş burda ahkam kesiyo.Annenizin sokak sokak araması farklı Müge Anlı'da yüzbinlerce izleyenlerin görüp ihbar etmesi ayrı. İstediği kadar sokak sokak gezsinler, koca İstanbul'da o şekilde evlat bulunmaz. Yazık günah kardeşinize de. Raporu da varmış bulun, gerekirse yatılı tedaviye başlatın. Anneniz gitmiyorsa siz 1 hafta işinizden, eşinizden izin alıp gelip siz çıkın. Annenizin rahatlığını anlayamadım. İnsanın hasta çocuğu kaybolacak hem de 4 aydır ama Müge Anlı'ya çıkmak için bir çaba göstermeyecek. O programa gidip evladını arayanlar nasıl arıyorlar da buluyorlar? Stüdyoya gitmek bu kadar zor olmamalı. Garip..
Müge'yi diyorum, başvuracak mısınız? Tamam durumunuz çok zor da bu şekilde bulunması da çok zor, siz de biliyorsunuz.Cimer'den bu zamana kadar herhangi sonuç alamadık. Keşke her kurum üstüne düşen görevi kayıkıyla yapsa da biz de vatandaş olarak çözüm yolunu buralarda aramasak
Arkadaşım bu çocuk zihinsel engelli değil. 30 yaşında kocaman boylu poslu adam. İlaçlarını takip edip kullandığında gayet normal bir insan. Ama atak dönemlerinde crya ilacı (içiyorum deyip) içmediğinde bu şekilde ancak davranabiliyor. Diyorum size, doktorlar bile ciddiye alıp yatış ve rapor vermiyor. Çünkü sizin benim gibi normal biri. Bu insanı sevgi izine nasıl ikna edeceksiniz? Sana rapor alalım diyen anneme bile ben deli değilim diye zorluk çıkaran hastalığı dışında gayet normal bir yetişkin. Ve inanın bu zamana kadar çok uğraşıldı. Bunu yaşamayan bilemez. Başka bir yorumda okudunuz mu bilmem bir arkadaş aynı hadtalıktaki abisi için 'keşke bulunmasaydı' tarzı yorum yapmış. Bir insana bunu söyletebilecek tarzda bir hastalık buEski konularına baktım o zaman da Mugeyi onermisler yine ciddiye almamış.
Kalimeeero , bakın sanirim kardesiniz almasi gereken tedaviyi o ya da bu şekilde alamamış (yanlış teşhis, kısa süreli yatılı tedavi, kardeşinizin hastaligini kabullenmemesi hepsi olumsuz olmuş). Sevgi izi de yaptiramamissiniz. Müge'ye giderseniz daha çok yardımcı olurlar size emin olun. Sevgi izini de ikna ederler orada yaptirirlar. Daha uzun süre daha iyi uzmanlarla tedavi görme şansı olur. Basit bir sabah programı olarak düşünmeyin bence mutlaka gidin. Bu ilk kaçışı değil bu çocuk memurmus yazık yani, yine kaçacak belli. Durumunuzu anlatın yardım istemekten çekinmeyin.
2019'da bir haftada bulmuşsunuz galiba, şimdi 4 aydır yok belki başına bir şey geldi, belki bir sonraki kaçışında yıllarca kaybolacak. Acil başvurun lütfen.
Bir kaç hafta önce yine kayıp ve hezeyan içinde olan hasta birisi bulundu ve acil hastaneye sevk ettirdiler savcı ile.
Siz şanslıymışsınız o zaman. Müge anlıdan aradılar ettiler zaten. Annem kendileri ile iletişim içinde nasıl ilerleyecek bilmiyorum şu anMüge'yi diyorum, başvuracak mısınız? Tamam durumunuz çok zor da bu şekilde bulunması da çok zor, siz de biliyorsunuz.
Ayrica Cimer e şikayet sonucu sapık bir doktoru görevinden aldirtmayi başardık. İse yarıyor bazen
Tv programına çıkıp tüm türkiye önünde tüm aile sırlarının ifşa olmasını istememekte var.Hayatımda gördüğüm en aptal yorum olabilir kadın burda elinden geleni yapmış olabildiğince her yere haber salmaya çalışıyor sen de gelip burda büyükleniyorsun. Madem çok biliyorsun adres versin git birlikte ara,bekara karı boşamak kolay tabi. İnşallah aynısı başına gelirde sen gider müge anlıya çıkarsın. Gerçek hayatta böyle bir şey başına gelse bir bk yapmayacak insan gelmiş burda ahkam kesiyo.
E iyi madem çocuk kayıp kalsın. Ne sırrı ifşa olacak yahu? Azarlayip duruyorsunuz milleti size yardimci olmaya çalışıyoruz. Evet iz yaptırmak istemez hasta olduğunu kabul etmez orada belki ikna ederler daha iyi tedavi görebilir yardimci oluyorlar diyoruz. Adam çevresine tehlikeli diyen sizsiniz şimdi normal birisi oldu. Siz bilirsiniz ne diyebiliriz ki inşallah bulunur ne kendine ne de başkasına zarar vermeden.Tv programına çıkıp tüm türkiye önünde tüm aile sırlarının ifşa olmasını istememekte var.
Belki görüşülmeyen ve görüşülmek istenmeyen aile bireyleri vardır. Yani koskoca bir devlette kayıp birini bulmak için tek yol televizyona çıkmak ve bu normal mi? Televizyona çıkmak ve rating malzemesi olmak normal mi? Daha siz burada yargılıyorsunuz. Ve kardeşim tv ye çıkıp tüm türkye de internetlerde vs görünğr hale gelmiş olacak. Hasta diye yapıştıracaklar. Zaten psikolojik olarak hasta birini ben nasıl kolay kolay tv ye malzeme yapabilirim? Zaten hastalığını duyan, öğrenen kendisine ön yargı ile yaklaşıyor. Sizce gerçekten sonsuza kadar tv ve sosyal medyada hasta olduğuna dair iz bırakmak ister mi? İsmini bile yazmıyorum. Çünkü bunları ben intermitten silememE iyi madem çocuk kayıp kalsın. Ne sırrı ifşa olacak yahu? Azarlayip duruyorsunuz milleti size yardimci olmaya çalışıyoruz. Evet iz yaptırmak istemez hasta olduğunu kabul etmez orada belki ikna ederler daha iyi tedavi görebilir yardimci oluyorlar diyoruz. Adam çevresine tehlikeli diyen sizsiniz şimdi normal birisi oldu. Siz bilirsiniz ne diyebiliriz ki inşallah bulunur ne kendine ne de başkasına zarar vermeden.
Anlıyorum da 4 ay olmuş. Çocuk ne halde yaşıyor mu belli değil, bu durumdan önemli değil bence yazdıklarınız. Evet keşke TV ye çıkmaya gerek kalmasa ama en hızlı çözüm de bu maalesef bu ülkede. Sistem bozuk diye böyle bir fırsatı kullanmamak sizin bileceğiniz bir şey ben kimseyi yargılamiyorum. Dediğim gibi umarım bulunurBelki görüşülmeyen ve görüşülmek istenmeyen aile bireyleri vardır. Yani koskoca bir devlette kayıp birini bulmak için tek yol televizyona çıkmak ve bu normal mi? Televizyona çıkmak ve rating malzemesi olmak normal mi? Daha siz burada yargılıyorsunuz. Ve kardeşim tv ye çıkıp tüm türkye de internetlerde vs görünğr hale gelmiş olacak. Hasta diye yapıştıracaklar. Zaten psikolojik olarak hasta birini ben nasıl kolay kolay tv ye malzeme yapabilirim? Zaten hastalığını duyan, öğrenen kendisine ön yargı ile yaklaşıyor. Sizce gerçekten sonsuza kadar tv ve sosyal medyada hasta olduğuna dair iz bırakmak ister mi? İsmini bile yazmıyorum. Çünkü bunları ben intermitten silemem
Maalesef ama iyi bir tedavi ilaç ivmeyle geçebiliyor amaKeşke herkes bilse. Bipolae deyince ileri derece deli sanıyorlar. Ama doktor genel durumunu iyi görünce yatırnıyor. Ya da hemen salıyorlar
Bakış açınız da haklılık payı olmakla birlikte şuan düşünmeniz gerekenler daha önemli bir şey var" kardeşin"..... hayatta mı, birilerinin elinde mi? 4 ay az zaman değil ilaç kullanamıyor tedavisi aksadı.Sokakta ne yapar yolu kimle çakıştı çakışır belli değil.Bürokrasi çok ağır ve sosyal platform ve televizyon baskısı olmazsa işler çok uzuyor burası Türkiye gerçekçi olalım.Polisin aylarca bulamadığını televizyonda 10 dk buluyorlar Sizin için şu an en önemli olan kardeşinizin canı.....Belki görüşülmeyen ve görüşülmek istenmeyen aile bireyleri vardır. Yani koskoca bir devlette kayıp birini bulmak için tek yol televizyona çıkmak ve bu normal mi? Televizyona çıkmak ve rating malzemesi olmak normal mi? Daha siz burada yargılıyorsunuz. Ve kardeşim tv ye çıkıp tüm türkye de internetlerde vs görünğr hale gelmiş olacak. Hasta diye yapıştıracaklar. Zaten psikolojik olarak hasta birini ben nasıl kolay kolay tv ye malzeme yapabilirim? Zaten hastalığını duyan, öğrenen kendisine ön yargı ile yaklaşıyor. Sizce gerçekten sonsuza kadar tv ve sosyal medyada hasta olduğuna dair iz bırakmak ister mi? İsmini bile yazmıyorum. Çünkü bunları ben intermitten silemem
O zaman ya başkasını canindan edecek ya kendine birsey olacak cokmu önemli ailenizin sırlarıTv programına çıkıp tüm türkiye önünde tüm aile sırlarının ifşa olmasını istememekte var.
Ben sizi cok cok iyi anlıyorum, benim kardeşim de aynı hastalık da.Belki görüşülmeyen ve görüşülmek istenmeyen aile bireyleri vardır. Yani koskoca bir devlette kayıp birini bulmak için tek yol televizyona çıkmak ve bu normal mi? Televizyona çıkmak ve rating malzemesi olmak normal mi? Daha siz burada yargılıyorsunuz. Ve kardeşim tv ye çıkıp tüm türkye de internetlerde vs görünğr hale gelmiş olacak. Hasta diye yapıştıracaklar. Zaten psikolojik olarak hasta birini ben nasıl kolay kolay tv ye malzeme yapabilirim? Zaten hastalığını duyan, öğrenen kendisine ön yargı ile yaklaşıyor. Sizce gerçekten sonsuza kadar tv ve sosyal medyada hasta olduğuna dair iz bırakmak ister mi? İsmini bile yazmıyorum. Çünkü bunları ben intermitten silemem
Açıkçası kardeşim 4 aydır kayıpsa son derdim reyting vs olurdu. Yaşadığından emin bile olmadığım kardeşimin gelecekte internette çıkıp çıkmayacağı çok da önemli değil (bence).Belki görüşülmeyen ve görüşülmek istenmeyen aile bireyleri vardır. Yani koskoca bir devlette kayıp birini bulmak için tek yol televizyona çıkmak ve bu normal mi? Televizyona çıkmak ve rating malzemesi olmak normal mi? Daha siz burada yargılıyorsunuz. Ve kardeşim tv ye çıkıp tüm türkye de internetlerde vs görünğr hale gelmiş olacak. Hasta diye yapıştıracaklar. Zaten psikolojik olarak hasta birini ben nasıl kolay kolay tv ye malzeme yapabilirim? Zaten hastalığını duyan, öğrenen kendisine ön yargı ile yaklaşıyor. Sizce gerçekten sonsuza kadar tv ve sosyal medyada hasta olduğuna dair iz bırakmak ister mi? İsmini bile yazmıyorum. Çünkü bunları ben intermitten silemem
Ayy ne haliniz varsa görün o halde ne diyelim şimdi size?! Gerçekleri başkasından duymak zorunuza gidiyor. 20 kere de kaçsa yine peşine düşeceksiniz, kardeşiniz, evladınız sonuçta. Ama koca Istabul'da da sokak sokak arayarak adam bulunmaz.Yani yargı dağıtıyorsunuz ya burada. Bir de tv de bunu kaç milyon kişinin yapacağını düşünün isterseniz. Evet üzücü, üzülüyoruz. Ama maalesef bunu kaçıncı kere yaşıyoruz. Hastaneye kaçıncı kere gitti, kaç kere evler tutuldu bıraktı kaçtı. Yani neydi o laf 'sınanmamışlığın kibri ile konuşmak' diye birşey var.
Beddua ederken dikkat et de başına gelmesin! Allah herkesin kalbine göre versin.Hayatımda gördüğüm en aptal yorum olabilir kadın burda elinden geleni yapmış olabildiğince her yere haber salmaya çalışıyor sen de gelip burda büyükleniyorsun. Madem çok biliyorsun adres versin git birlikte ara,bekara karı boşamak kolay tabi. İnşallah aynısı başına gelirde sen gider müge anlıya çıkarsın. Gerçek hayatta böyle bir şey başına gelse bir bk yapmayacak insan gelmiş burda ahkam kesiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?