- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
siz napardınız peki saklar mıydınız bekaretinizin olmadığını benim yerimde olsanızDünyanin sonu gelmiş gibi yasarsaniz normal bunlar...
Niye bu kadar abartiyorsunuz anlayamadim? Zina bir günahtır tovbe ettiniz ve bitti...
Aynı baska gunahlar gibi...
Siz tovbenizde samimi iseniz Allah da size samimi olacaktır ve bekaretinizle alakali sorun yasamayacaginiz bit evlilik verecektir...
bende böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsınız sorun sadece başörtülü olmamSen bir zar parçasından ibaretsen diktir hiç durma hatta çift dikiş olsun, yazın sıcağı kışın soğuğu geçirmesin, kaliteli %100 pamuk olsun terletmesin. Bu sayede kandırarak hatta dolandırarak evlendiğin kana susamış hanzo kocanla eminim şatonuzda sonsuza dek mutlu mesut yaşarsınız.
Gerçekten seni seven biri için iki damla kandan ibaret olacağını falan mı sanıyorsun dostum? Yada bunun önemli olacağını? 2 damla kandan ibaretsen o kişi seni seviyor mudur sanıyorsun? Yapma gözünü seveyim. Zar diktireceğin paraya git terapi al, kişisel gelişim kitapları al. Önce sen kendine değer ver ki başkaları da sana değer versin. Karşındakine ben buyum beğenmiyorsan yallah diyecek özgüvene sahip olmak için harca paranı. Hatanı, günahını, başına gelen her travmayı kabullen ve arkasında dur. Bunlar seni sen yapan değerler. Bakire ya da değil seni olduğun gibi kabullenmeyen biri senin yoldaşın, hayat arkadaşın olabilir mi? Sevdiğini kandırarak yapacağın evlilikten bir cacık olmaz ben diyeyim yine de sen bilirsin.
Başörtülü olmanın nesi sorun yapma Allah aşkına... Dini yorumsa al sana dini yorum; pişman olanı Allah affediyor kula ne? Kula hesap mı vereceksin? Silkin, titre ve kendine gel koçyiğit. Bu hayatın direksiyonunda sen varsın nereye çevirirsen o yöne gider. Abuk sabuk yerlere çevirme.bende böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsınız sorun sadece başörtülü olmam
Bence çok dürüst olmak da bir işe yaramıyor yani. Bir kere bir görüşmem de önceki ilişkimden bahsetmiştim. Ben de bu kafadaydım. İşte dürüst olucam, yalan söylemek bana göre değil falan filan. Hoop u dönüşü yaptı adam. Bilemedim ondan ne yorum yazacağımı. Türkiye de maalesef bekaret önemli arkadaşlar. Yani sadece kendimizi avutmuş oluyoruz. Bırakın evlilik dışı ilişki yaşamayı, evlenip boşanmış kızlara bile maalesef öcü muamelesi yapıyor erkekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?