bipolarım üstelik......

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
Arkadaşlar o kadar dertliyimki size anlatamam.Bazı şeyleri kimseye anlatamazsın ve içinde büyür büyür...Şuan 25 yaşındayım 15 yaşından beri psikiyatriste gidiyorum 21 yaşına kadar teşhisim anksiyetene bozukluk denilen basit bir tanıydı... ve üniv3 te bipolar bozukluk(manik depresif) denilen bi hastalık konuldu...
19 yaşında erkek arkadaşım yüzünden bekaretim gitti ve ben kendime bunu nasıl yaptım diye hala soruyorum ve anlam veremiiyorum.tabi o zamanlar sorun etmiyordum bunu çünkü o zaman evlenme çağına yanaşmamıştım ve diktirmenin bu kadar uğraştırıcı bir işlem olduğunu bilmiyordum bu bir ''yalancılık,kandırma'' da olsa bunu yaptıracaktım, daha çok var diye düşünmüyordum. Ama sağlık sorunlarımın çekilmeyecek hal alması( okula ara vermem, beyindeki donukluk sebebiyle kpssyi kazanacakken kazanamamak) bu sene büyük bir manik atak geçirdim ve 6 aydır bitmedi. Evet manikten çıktım ama takıntılı bir insan oldum geçmişi çok düşünüyorum bundan önceki dürüstlüklerim hiç işe yaramadı, erkek arkadaşımdan biri istenmeyen bir it gibisin s'kik dedi diğeri bana kendini kakalamaya çalışıyorsun dedi ve ben erkeklerin ağzını aramak için bi evlilik sitesine girmiştim orda da çoğu çok kötü gözle bakıyor. Ve ben diktirme kararı alsam mı almasam mı bilemedim ben yalan söylemeyi beceremeyin,fazla dürüst ve saf bir insanım yani bu yalan bende sırıtır mı? Diktirdikten sonra evlendikten sonra adama vicdan azabıyla diktirdim seni kandırdım diyebilirim hayatımın sonuna dek susamam.
Psikolojim bozuk bu yıl hastanede yattım ve beynimdeki donukluk hala geçmedi ve her sabah hamile kalmış olarak uyanıyorum 5 buçuk sene olmasına rağmen üstüne üstlük başörtülü bi bayanım durumumu ailem biliyor bi atak sırasında söylemiştim. Bana ne tavssiye edersiniz?

Son düzenleme:
Dünyanin sonu gelmiş gibi yasarsaniz normal bunlar...
Niye bu kadar abartiyorsunuz anlayamadim? Zina bir günahtır tovbe ettiniz ve bitti...
Aynı baska gunahlar gibi...
Siz tovbenizde samimi iseniz Allah da size samimi olacaktır ve bekaretinizle alakali sorun yasamayacaginiz bit evlilik verecektir...

Öncellikle güzel bir tedavi ol.dürüst olduğun surece senı sen olduğum için seven ve olduğun gibi kabul eden biri çıkar.ayrıca kadın bir zardan ibaret değildir.zaten onun için senınleyse defolsun gıtsın.zarı dıktırmekle sadece kendını kandırırsın.gerçekler bir gün ortaya çıktığında herşey daha kotu olabilir

siz napardınız peki saklar mıydınız bekaretinizin olmadığını benim yerimde olsanız

Yalanla evlilik olmaz, ben yerinde olsam diktirmeyi aklımdan çıkarırdım. Her erkek böyle düşünmüyor merak etme. Bütün evlenen kadınlar bakire değil. Çarşaf çarşaf resimleri, videoları çıkan bile evleniyor yahu sen mi evlenemeyeceksin. Üstelik bipolarım diyosun, insanların sana daha yumuşak yaklaşmaları lazım. Ömür boyu sürecek bi durumdan bahsediyosun, evleneceğin kişiye bahsetmen gerekir mutlaka. Bipolar olman bakire olmamandan daha önemli.

Sen bir zar parçasından ibaretsen diktir hiç durma hatta çift dikiş olsun, yazın sıcağı kışın soğuğu geçirmesin, kaliteli %100 pamuk olsun terletmesin. Bu sayede kandırarak hatta dolandırarak evlendiğin kana susamış hanzo kocanla eminim şatonuzda sonsuza dek mutlu mesut yaşarsınız.
Gerçekten seni seven biri için iki damla kandan ibaret olacağını falan mı sanıyorsun dostum? Yada bunun önemli olacağını? 2 damla kandan ibaretsen o kişi seni seviyor mudur sanıyorsun? Yapma gözünü seveyim. Zar diktireceğin paraya git terapi al, kişisel gelişim kitapları al. Önce sen kendine değer ver ki başkaları da sana değer versin. Karşındakine ben buyum beğenmiyorsan yallah diyecek özgüvene sahip olmak için harca paranı. Hatanı, günahını, başına gelen her travmayı kabullen ve arkasında dur. Bunlar seni sen yapan değerler. Bakire ya da değil seni olduğun gibi kabullenmeyen biri senin yoldaşın, hayat arkadaşın olabilir mi? İnsanlar kolsuz, bacaksız kişilerle aşk duyup evlilikler yapıyor, neyin derdindesin. Sen aşkı çiçek, böcek, güneş, bulut sanmışsın kardeş... Sevdiğini kandırarak yapacağın evlilikten bir cacık olmaz ben diyeyim yine de sen bilirsin.

Son düzenleme:
bende böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsınız sorun sadece başörtülü olmam

Sizin şu an önceliğiniz tam olarak tedavi olmak. Lütfen tedaviniz tamamlanmadan bir evlilik yapmayın hem siz çok yıpranırsınız hem evlendiğiniz insan yıpranır.

bende böyle düşünüyorum çok güzel yazmışsınız sorun sadece başörtülü olmam
Başörtülü olmanın nesi sorun yapma Allah aşkına... Dini yorumsa al sana dini yorum; pişman olanı Allah affediyor kula ne? Kula hesap mı vereceksin? Silkin, titre ve kendine gel koçyiğit. Bu hayatın direksiyonunda sen varsın nereye çevirirsen o yöne gider. Abuk sabuk yerlere çevirme.

Bence çok dürüst olmak da bir işe yaramıyor yani. Bir kere bir görüşmem de önceki ilişkimden bahsetmiştim. Ben de bu kafadaydım. İşte dürüst olucam, yalan söylemek bana göre değil falan filan. Hoop u dönüşü yaptı adam. Bilemedim ondan ne yorum yazacağımı. Türkiye de maalesef bekaret önemli arkadaşlar. Yani sadece kendimizi avutmuş oluyoruz. Bırakın evlilik dışı ilişki yaşamayı, evlenip boşanmış kızlara bile maalesef öcü muamelesi yapıyor erkekler.

Sana namussuz diyenler kimbilir kaç kızla yattı böyle erkeklerden uzak dur kendi değerini bil hepsi de huri bunların sende aşağılık pisliğin tekisin bunlara göre.

Bence sen bakire olmadığını iliski yaşadığını filan kimseye söyleme. Dinimize uygun olan bu hatta bu konuyla ilgili bi kıssa var şuan tam aklımda değil ayrıca herhangi bi gunahtam tovbe edince de o günahı kimseye söylememelisin tövbe ettiysen allah o günahı örttü sen açığa çıkarma tekrar. Bu konuları düşünme tedavine odaklan nasibinde kim varsa onunla evleneceksin zaten üzülme

Evlenip boşanmış “kadınlar”... 18 yaşını aşmış her dişi insan kadındır, 18 yaşından küçüklere kız, kız çocuğu, genç kız deriz.

Türkiyede bekaret önemli değil çünkü Türkiye sizin çevrenizden ibaret değil. Sizin çevrenizde bekaret önemli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…