Neden?Hiç içime sinmedi. Hayirlisi olsun.
O ciddi düşünüyor o düşününce ben de nasıl olur diye düşünüyorumErken değil mi evlilik Fikri için
Hayır arkadaşın arkadaşı o tanıştırdıNasıl tanıştınız, sosyal medyada mı?
İcinize sinmedigini hissettim. Emin olmadiginizi dusunuyorum. 2 buyuk cocugu var, bosver. Hani cok asik olsan değer de, hic ugrasmayın bence. Uzak durun (Bu arada sizi eski diyet konularindan hatirliyorum, birbirimize destek de olmustuk, benim nick degisti, vb)Neden?
Neden?
Bence biraz hızlı gidiyorsunuz. Sizin daha önce de böyle konunuz vardı. Bir sene olmuş boşanalı, biraz dinlenin mental anlamda. Uzaktaki adamı ne kadar tanıyabileceksiniz kiHayır arkadaşın arkadaşı o tanıştırdı
İkinci evlilik olunca direkt ciddi mi düşünülüyor acaba? Bence acele etmetietmeyin, her şey 4*4 lük olsa bile adamın iki sizin 1 çocuğunuz var hiç kolay olmasa gerek.Evet yine ben
İyi akşamlar herkese. 1 yıldan biraz uzun bir süre önce boşandım. 5 yaşında kızım var.
Bir adamla tanıştım. Benimle aynı yaşta, eşi 3 sene önce vefat etmiş. İki çocuğu var. Biri 10 diğeri 11 yaşında bir kız bir erkek. Kendisi farklı bir ilde yaşıyor.
Telefonda konuştuk, hem sesli hem görüntülü. Hayata bakışımız, sevdiğimiz sevmediğimiz şeyler nerdeyse aynı. Çok eğlenceli birisi. Çocuklar hakkında da konuştuk. Her şey iyi gibi.
Benim çekincem çocuklar. Nasıl olur, anlaşırlar mı, kızımın psikolojik durumu nasıl olur... Ergenliğe girecek onunkiler. Kızım için endişe ediyorum ve çekiniyorum.
Çok yeni sayılır zaten ama haftaya buraya yanımıza geliyor. Kabul ettim çünkü telefonda ne kadar tanıyabilirsin ki...
Bu şekilde ilişki yürütüp evlenen var mı? Çocukların durumu nasıl olur sizce? Bir de o gelince nasıl davranmalıyım? Pek kendime güvenmiyorum aslında özgüvenim de yerlerde...
Teşekkürler
Hanım hanııııım Tahsinin 3 çocuğu vardı. Yanlış bilgi vermeyelim lütfenAy aklıma bir an yaprak dökümü fikret geldi . Annesiyle yaşamıyor adam demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?