bir adam giriyor hayatıma...

2 çocuk zor. Sizinki ile 3 çocuğun sorumluluğu sizde olacak evlenirseniz.
Üstelik çocukların annesi yok. Çok daha anlayışlı, özverili olmanız gerekir onlara karşı. Sizin çocuk da küçük bu sefer ona vermeniz gereken ilgi azalacak. Etkilenebilir.
İlişki yaşasanızda evlenmek için acele etmeyin. O ciddi düşünüyor demişsiniz de sizi evlenelim diye sıkıştırırsa sevdiğinden değil çocuklarına baktırmak içindir. Ağırdan alıp iyice tanımadan böyle bir maceraya atılmayın. Bana kalırsa baştan hiç başlamayın bile.

Dogrusu ben boyle bir iliskiye baslamadan once enine boyuna dusunurdum. Adamin ergenlikte 2 cocugu var. Basa cikilmasi en zor donemleri. Sizin cocugunuz daha kucukmus. Bence acele etmeyin.

Bununla ilgili bilimsel araştırma da yapılmış, bireyler sosyal medya aracılığıyla kurdukları iletişimleri daha kolay ve hızlı bitirebiliyorlarmış ki başıma da gelmişti normal arkadaşlık veya karşı cinsle duygusal yakınlaşma. Sosyal medyadan başlayan hiçbir şeyden fayda görmedim. Size de tavsiyem karşınızdaki kişiye karşı mantıklı yaklaşmanız. Benim bu şekilde başlayan bir ilişkim beni çok üzmüştü, yine bu şekilde insanlarla tanıştım ama yan yana geldiğimizde çok farklıydı asla doğru enerjiyi almamıştım. Tamamcı değil sorgulayıcı olun.

Ben eşimle sosyal medyada tanıştım ve şaşılacak kadar düzgün bir adam çıktı ama bu gerçekten çok büyük şans 2 sene flört ve 12 yıllık evlilik, şükür Konu sahibinin henüz görmediği/tanımadığı bir adam için "hayatıma bir adam giriyor" başlığı açmasını hem çok aceleci buldum hem de fazla safça.. Küçücük bir kız çocuk var bir kere, her açıdan çok dikkatli olunmalı, diğer tarafta 2 çocuk daha. Adamın konuya direk evlilik gibi bir konuyla dalmasini da manidar ve ürkütücü görüyorum.

Daha yakin bosanmissiniz. Tekrar evlenme moduna biraz hizli gecmissiniz sanki

Ben bu durumdan hoslanmadim. Bende bosandim. 2 cocuklu bir adam evlenmek istiyorum diye gule oynaya gelse "noluyoruz ya?" Derim. Esas amaci evlenmekse kendini olduğundan daha farkli birisi olarak tanitabilir size. Lutfen dikkatli olun. Eski esinizin verdiği nafaka yetmedigi icin evlenmek istiyorsaniz bunu yapmayın. Yagmurdan kacarken doluya tutulursunuz. Lutfen elinizeen birisi tutmadan, kendi ayaklarinizin ustunde desteksiz durarak hayatinizi idame ettirmeye calisin. Yoksa 5 para etmez adamlar sizi cekinmeden oradan oraya sürükler

Hala iş başvurusu yapıyorum. Evlilik kesinleşse bile hemen olmaz zaten

Öyle mi dersin... Mutlu oldum eski nickin neydi?

Evet eski eşimi canım sıkıldı boşadım.

Umarım sizi kandirmiyordur . Eşim vefat etti diye. Çocuklarına kim bakıyormuş yazik çok zor anneleri vefat ettiyse. Valla onda 2 çocuk sizde 1 çocuk kavga çatışma olabilir cocuklar arasinda

Bence biraz hızlı gidiyorsunuz. Sizin daha önce de böyle konunuz vardı. Bir sene olmuş boşanalı, biraz dinlenin mental anlamda. Uzaktaki adamı ne kadar tanıyabileceksiniz ki
Yaşım olmuş 38:)) kızım büyüdükçe daha zor olmaz mı evde birisini kabullenmesi? Hayat arkadaşı istiyorum sadece. Kızım mevzusuna değindim, önceliğim her zaman o... Uzaktan olmaz diye buluşuyoruz zaten.

Dediğiniz çok mantıklı. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…