Bir adam yıllardır neden bosanmaz

e hala evli kağıt üstünde.
adam kimbilir neler yapıyor. bence sevgilisi olması sorun değil ama vicdan deyince çelişkili oluyor. vicdan yapıp boşanma davası açmıyorum ama sevgili yapıp aşık oluyorum ne kadar mantıklı?
yoksa 4 sene olmuş evlilik birliği yok ortada.
çok ilginç insanlar var yaa gerçekten :işsiz: Valla bişey diyemiyorum artık :KK12: Bir de kaybetme korkusu demiş korkusu mu kalmış zaten 4 yıldır ayrısın :işsiz: Tuhaf.

Adam çekip giderken vicdan azabı duymamış siz boşanırken niye vicdan yapacaksınız. Dava açın adamın niyetini anlarsınız. Varsa bir çıkarı gelir kapınıza boşanmamak için takla atar. O zaman sizde gönül rahatlığıya boşarsınız.

Ortak Mal mulk yok
Kendine ait malı da yok
Cocuk icin nafaka zaten ödüyor
Oyleyse bir adam yıllar geçmesine rağmen neden boşanmaz ?
Sizin için sanırım bir ümit olmuş ama üşnegeçlik olabilir şekil a ben üşengeçlikten boşanmıyorum her seferinde bu gün yarın oluyor yani gidin davayı siz açın

TAMAMEN kaybetme korkusu dedim
Tamamen kaybetmeyip ne yapacaksiniz mesela tekrar barisacak misiniz.

Mesela baristiginizda vicdanen dava açamadiginiz halde baskasiyla birlikte oldugunuzu adama anlatmamak vicdan yaptirmayacak mi?

Sizin vicdaniniz tam olarak nasil calisiyor onu anlasam ona gore yorum yapacağım.

Ortak Mal mulk yok
Kendine ait malı da yok
Cocuk icin nafaka zaten ödüyor
Oyleyse bir adam yıllar geçmesine rağmen neden boşanmaz ?
Sizin baskasıyla birlikte olmanızı mutlu olmanızı istemiyor hayatınıza ipotek koyuyor bir nevi. Çünkü o erkek karımla bosanma asamasındayım diyip bir sürü kadınla olabilir hatta imam nikahı ya da hayat arkadaslıgı adı altında baska bir kadınla adına evlenmek demek istemem ama evlenebilir hatta cocuk yapabilir ama siz kadın oldugunuz için resmen bosanmadan böyle bir şey yasayamaz yasamak istemez yasarsanız da öldürülürsünüz.Hatta namus cinayeti adı altında eşinize acıyanlar bile olur. İşte öyle bir şey.

Back
X