Bir Adamdan çok kötü korkmaya başladım:(:(

Bence bu durumla ilgili yapabileceğin birşey yok. Herhangi bir samimiyetin olsa tedavi olmasını tavsiye edebilirdin ama o da söz konusu değil. Sana Kuran'dan bir ayet hatırlatayım canım. Allah'tan başkasından korkma.

Kendin diyorsun...adamin sana bir zarari yok..sana karsi yanlis bir hareketde yapmadi...etrafina zarar veren biri olsaydi bu zamana kadar yapardi yapacagni muhtemelen.benneyaptımki

Niye korkuyorsunki? Bu bir özür bir engel gibi birsey....Tourette-Sendromulu insanlarda rastlanan bir davranis ...o adamcagiz istem disi yapiyor bunlari...:kahve:

Kizma arkadasim ama adamin davranislarindan ziyade bana tuhaf gelen daha cok senin düsüncen!! Adamin esine gidip konussammi? Neyi konusacan? Kocan niye böyle yapiyor? Kocandan cok korktum ne yapabilirizmi diyecen...:delphin:

uuufff
cok korkunc okurken tuglerım dıken dıken oldu bılmıyorum cok dıkkat et
ben olsam arkamı aniden döner yürü git beee ne duruyon daha ne bakıyon yürüü diye bagarırdım

adam o anda kötü nıyetı yoksa zaten sey abla yanlıs anladın dıyecek
eger kötu nıyetlıyse çekil be kadın senle mı ugrasıcam önüne bak dıyecek

ama her halükarda hem ben bagarmıs rahatlamıs hem onu rezıl etmıs hem de nıyetı varsa önlemıs olucam. ayyy gecmıs olsun sımdıden tatlım.

işte sen korkuyorsun önce ciddi cıddı bakıcaksın kafanı sallıycaksın
'' ne var'' gıbısınden adam dönup kaçar ya da gunaydın der, hımm gunaydın ne oldu ıyı mısınız falan dıye ezebılırsın
ya da noldu neden bakıyorsunuz gunaydın sıze de dıye aralıksız soyleyebılırsın falan önemlı olan burada sinirli oldugunu göstermen. Bu boyle cekılır mı her sabah her sabah fredi kabusu gıbı kaydirigubbakcemile3
yani ben olsam öyle yapardım.. sen bılırsın.

:roflol::roflol: alemsin kız kolonya delikafadulden

Sizin niye rahatsız olduğunuzu anlayamadım ben..
Belki batıl bir inancı var ayağını yere sürtüyor, belki de başka birşey ..

Ama sizin şahsınıza karşı birşey yok..Boşverin bence.

Kendin diyorsun...adamin sana bir zarari yok..sana karsi yanlis bir hareketde yapmadi...etrafina zarar veren biri olsaydi bu zamana kadar yapardi yapacagni muhtemelen.benneyaptımki

Niye korkuyorsunki? Bu bir özür bir engel gibi birsey....Tourette-Sendromulu insanlarda rastlanan bir davranis ...o adamcagiz istem disi yapiyor bunlari...:kahve:

Kizma arkadasim ama adamin davranislarindan ziyade bana tuhaf gelen daha cok senin düsüncen!! Adamin esine gidip konussammi? Neyi konusacan? Kocan niye böyle yapiyor? Kocandan cok korktum ne yapabilirizmi diyecen...:delphin:

hayır sadece eşiyle konuşmamın nedeni iyi niyetli oluşum, eşinin böyle bir problemi olduğunu düşünüyorum boş bir laf değil 3 aylık izlenimim, bilgin varmı? eğer yoksa düzelmesine yardım etmeni istemek için geldim buraya dicektim.

çünkü adamcağızın zamanla itibarı da zedelenicek benim gibi birkaç kişi daha fark ettiyse yada ederse ister istemez farklı gözle bakıcaklar ona..

ama herkes bu konuşmayı kaldıramaz eşinin tepki vermesinden korkuyorum ki verebilirde kolay birşey değil bu, bende zaten kendimi nasıl toplarımda konuşurum onuda bilmiyorum.

hayır sadece eşiyle konuşmamın nedeni iyi niyetli oluşum, eşinin böyle bir problemi olduğunu düşünüyorum boş bir laf değil 3 aylık izlenimim, bilgin varmı? eğer yoksa düzelmesine yardım etmeni istemek için geldim buraya dicektim.

çünkü adamcağızın zamanla itibarı da zedelenicek benim gibi birkaç kişi daha fark ettiyse yada ederse ister istemez farklı gözle bakıcaklar ona..

ama herkes bu konuşmayı kaldıramaz eşinin tepki vermesinden korkuyorum ki verebilirde kolay birşey değil bu, bende zaten kendimi nasıl toplarımda konuşurum onuda bilmiyorum.

eşi bilmez mi,kocasının bu rahatsızlığını.
size derse peki
ben biliyorum,size noluyor,üstünüze vazife mi.
size bir terbiyesizliği var mı kocamın..
eee
ne diyeceksiniz o zaman...

Bence böyle bir konuşmayı sakın yapma bu davranışların adamın elinde olduğunu sanmıyorum ve sizin gelip böyle birşeyi eşine söylediğinizi öğrenirse bu sefer işyerindekiler de biliyor napıcam şimdi kariyerim de mahvoldu diye düşünüp daha da endişelenebilir.

O adam benim esim olsa...sende gelip bana böyle bir konusma yapsan...
Sana ilk sorum...Arkadasim esimin sana karsi herhangi ters veya yanlis bir sözü hareketi oldumu derim?:delphin:

Sende hayir olmadi dersen...o zaman güle güle arkadasim sana bir aciklama yapmak zorunda degilim derim olur biter....:kahve:

Sen olsan tanimadigin etmedigin bir kadin gelip seninle esinin davranislari hakkinda konusmak istese ne dersin? Niyetin önemli degil burda güzelim...neticede aranda hicbir samimiyet yok.....benneyaptımki

Adamin itibari zedelenecekse bile bu onlari ilgilendiren bir problem....:delphin:
Bosver sen....hic ilgilenme bence

sadece korkuyorum hareketlerinden, başka şeylerede takıntısı olabilir sonuçta..
korkuyorum içim ürperiyor napabilirim ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla

Adamla muhabbetin yok, karısıyla yakınlığın yok, adam kariyer sahibi vs. demişsin, ciddi bir rahatsızlığı varsa kendisi de eşi de biliyordur ve tedavi için birşeyler yapıyorlardır herhalde..

Bana, yaşı bizden küçük olan bir bayan bu şekilde gelse, ''size rahatsızlık veren bir durum mu var ? ya da ''doktor ya da psikolog musunuz bize nasıl bir yardımınız olacak?'' şeklinde iyi niyetli sorularım olurdu açıkçası..

Bence seni ilgilendiren bir konu yok ortada canım..Ama illa ki ben bu adamla ilgili birşeyler yapıcam diyorsan yap..

mariyel gülsüm'e kesinlikle katılıyorum.

biri bana gelip kocan böyle böyle davranışlar yapıyor, bir garip hareketleri var haberin olsun falan dese çok feci bozarım; ne olduğunu şaşırır gelen insan.

geldiğine geleceğine pişman olur, artık adamdan değil her görüşünde benden korkar.

tabi sen bilirsin illa konuşmak istiyorum dersen de git konuş.
inşallah benim gibi birşey değildir karısı.

Valla sana ne diycemi şaşırdım. Aç internetten araştır obsesif kompulsif hastalığı öğren bakalım insanlara zarar veriyorlar mıymış?

eminim karı koca bu konuda hassastırlar zaten
eşimin bu tarz bir problemi olsa sürekli konuşulmasından ortaya dökülmesinden hazetmem açıkçası
hele ki tanımadığım kişilerce
ben de karışmamanız gerektiğini düşünüyorum

mariyel gülsüm'e kesinlikle katılıyorum.

biri bana gelip kocan böyle böyle davranışlar yapıyor, bir garip hareketleri var haberin olsun falan dese çok feci bozarım; ne olduğunu şaşırır gelen insan.

geldiğine geleceğine pişman olur, artık adamdan değil her görüşünde benden korkar.

tabi sen bilirsin illa konuşmak istiyorum dersen de git konuş.
inşallah benim gibi birşey değildir karısı.
aynen canım, ben de sana katılıyorum

sadece korkuyorum hareketlerinden, başka şeylerede takıntısı olabilir sonuçta..
korkuyorum içim ürperiyor napabilirim ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla

Allah Allah enteresan, sana hiçbir zararı olmayan bir adamdan bu kadar korkman,içinin ürpermesi...

Sence de anormal değil mi canım..Yani abartıyorsun iyice bana göre..

Sende başka konularda da böyle korkmalar, ürkmeler, kafaya takmalar, başka şeylerde de bana zarar verir mi bana birşey yapar mı gibi düşünceler, var mı?

adamın takıntısı anlattıklarınız,sizinde takıntınız adam olmuş.
pek fark yok arada gibi.:delphin:

Back
X