- Konu Sahibi BarbieveKen
Bence bu durumla ilgili yapabileceğin birşey yok. Herhangi bir samimiyetin olsa tedavi olmasını tavsiye edebilirdin ama o da söz konusu değil. Sana Kuran'dan bir ayet hatırlatayım canım. Allah'tan başkasından korkma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana Kuran'dan bir ayet hatırlatayım canım. Allah'tan başkasından korkma.
uuufff
cok korkunc okurken tuglerım dıken dıken oldu bılmıyorum cok dıkkat et
ben olsam arkamı aniden döner yürü git beee ne duruyon daha ne bakıyon yürüü diye bagarırdım
adam o anda kötü nıyetı yoksa zaten sey abla yanlıs anladın dıyecek
eger kötu nıyetlıyse çekil be kadın senle mı ugrasıcam önüne bak dıyecek
ama her halükarda hem ben bagarmıs rahatlamıs hem onu rezıl etmıs hem de nıyetı varsa önlemıs olucam. ayyy gecmıs olsun sımdıden tatlım.
işte sen korkuyorsun önce ciddi cıddı bakıcaksın kafanı sallıycaksın
'' ne var'' gıbısınden adam dönup kaçar ya da gunaydın der, hımm gunaydın ne oldu ıyı mısınız falan dıye ezebılırsın ya da noldu neden bakıyorsunuz gunaydın sıze de dıye aralıksız soyleyebılırsın falan önemlı olan burada sinirli oldugunu göstermen. Bu boyle cekılır mı her sabah her sabah fredi kabusu gıbı kaydirigubbakcemile3
yani ben olsam öyle yapardım.. sen bılırsın.
Kendin diyorsun...adamin sana bir zarari yok..sana karsi yanlis bir hareketde yapmadi...etrafina zarar veren biri olsaydi bu zamana kadar yapardi yapacagni muhtemelen.benneyaptımki
Niye korkuyorsunki? Bu bir özür bir engel gibi birsey....Tourette-Sendromulu insanlarda rastlanan bir davranis ...o adamcagiz istem disi yapiyor bunlari...
Kizma arkadasim ama adamin davranislarindan ziyade bana tuhaf gelen daha cok senin düsüncen!! Adamin esine gidip konussammi? Neyi konusacan? Kocan niye böyle yapiyor? Kocandan cok korktum ne yapabilirizmi diyecen...![]()
iyide adama ne için bağırıcamki? bana yaptığı bir terbiyesizlik hakaret çirkinlik yok ki
hayır sadece eşiyle konuşmamın nedeni iyi niyetli oluşum, eşinin böyle bir problemi olduğunu düşünüyorum boş bir laf değil 3 aylık izlenimim, bilgin varmı? eğer yoksa düzelmesine yardım etmeni istemek için geldim buraya dicektim.
çünkü adamcağızın zamanla itibarı da zedelenicek benim gibi birkaç kişi daha fark ettiyse yada ederse ister istemez farklı gözle bakıcaklar ona..
ama herkes bu konuşmayı kaldıramaz eşinin tepki vermesinden korkuyorum ki verebilirde kolay birşey değil bu, bende zaten kendimi nasıl toplarımda konuşurum onuda bilmiyorum.
hayır sadece eşiyle konuşmamın nedeni iyi niyetli oluşum, eşinin böyle bir problemi olduğunu düşünüyorum boş bir laf değil 3 aylık izlenimim, bilgin varmı? eğer yoksa düzelmesine yardım etmeni istemek için geldim buraya dicektim.
çünkü adamcağızın zamanla itibarı da zedelenicek benim gibi birkaç kişi daha fark ettiyse yada ederse ister istemez farklı gözle bakıcaklar ona..
ama herkes bu konuşmayı kaldıramaz eşinin tepki vermesinden korkuyorum ki verebilirde kolay birşey değil bu, bende zaten kendimi nasıl toplarımda konuşurum onuda bilmiyorum.
sadece korkuyorum hareketlerinden, başka şeylerede takıntısı olabilir sonuçta..
korkuyorum içim ürperiyor napabilirim ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla
aynen canım, ben de sana katılıyorummariyel gülsüm'e kesinlikle katılıyorum.
biri bana gelip kocan böyle böyle davranışlar yapıyor, bir garip hareketleri var haberin olsun falan dese çok feci bozarım; ne olduğunu şaşırır gelen insan.
geldiğine geleceğine pişman olur, artık adamdan değil her görüşünde benden korkar.
tabi sen bilirsin illa konuşmak istiyorum dersen de git konuş.
inşallah benim gibi birşey değildir karısı.
sadece korkuyorum hareketlerinden, başka şeylerede takıntısı olabilir sonuçta..
korkuyorum içim ürperiyor napabilirim ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla