Bir Adamdan çok kötü korkmaya başladım:(:(

korkma canım, o onun kendi problemi,çekiniyorsan dediim gibi uzak durmaya çalış,sana bi yanlışı bi zararı olursa o zaman harekete geçersina.s.

adamın takıntısı anlattıklarınız,sizinde takıntınız adam olmuş.
pek fark yok arada gibi.:delphin:

evet ya eşimde öyle diyor ikinizi götürücem diyor psikoloğa:)

arkadaşlar amacım kötü niyetli falan değil yani eşiyle konuşiyim falan derken. insanlık öldümü yani belki iyiliğim dokunur diye düşündüm, belki eşi farketmemiştir

yeni evliler zaten adamla muhabbetim var aynı yerde çalışıyoruz, eşiyle yok.

tam karşı apartmanımızda oturuyor ondan belki bu kadar tedirgin oldum belki başka takıntılarıda olabilir. napiyim ister istemez oluyo bende çok memnun değilim bende:1no2:

otobüsle değil işyerimin servisiyle gidiyorum o da orda

Mariyelcim bu adamcagiz etrafina zarar veren biri olsaydi..herhangi korkulacak seyler yapsaydi bir is yerinde calisiyor olmazdi ve gayet tabi evlide olmazdi öyle degilmi?

Burdan anlakki adam zararsiz biri....davransilari tuhaf ama bunlari istem disi yapiyor...Tourette-Sendorumu diye bir hastalik var istersen internetten arastirabilirsin...bu hastalikta olan insanlarin böyle takintinlari ve davranislari oluyor...:kahve:

Korkulacak birsey yok....ha ama diyorsan yok ben bunu her gün her gün görmek istemiyorum o zaman is yerine gitmenin baska yollarini aricaksin...neticede elin adamini servisten kovmaya hakkin yok öyle degilmi?:delphin:
yerimseniben

sağolun arkadaşlar biraz içim rahatladı gerçekten
ben daha ciddi bir probelm olduğunu düşünüyorum şizofren falan gibi

araştırıcam gülsümsultan sağol.

arkadaşlar amacım kötü niyetli falan değil yani eşiyle konuşiyim falan derken. insanlık öldümü yani belki iyiliğim dokunur diye düşündüm, belki eşi farketmemiştir

tam karşı apartmanımızda oturuyor ondan belki bu kadar tedirgin oldum belki başka takıntılarıda olabilir. napiyim ister istemez oluyo bende çok memnun değilim bende:1no2:

Yaw güzelim niye daha önceden söylemedin? Madem adamla muhabbetin var direkt adamla konus.....Abi her sabah ödüm patliyor senin bu tiklerden he...ne is falan de:delphin:

tabiki de niyetiniz kötü değildir ama ben gene de fikrimde ısrarcıyım.
feci benzetirim kapıma geleni..

sizde ölmeyen insanlık; benim için kapıma bu şekilde biri geldiğinde bitmiştir..

eşi de farketmediyse yakında farkeder meraklanmayın siz..

:):)hihoyyyt söylesemmi acaba tak ettiği bir gün yapıcam artık, olmıcak böyle

illa söyleyecen yani birilerine için rahat etmeyecek yoksa senin :roflol:

bence servisteki herkese söyle hep beraber takip edin bakalım adamın davranışlarını.

adam manyak değilse bile -ki değil sanırım- 25 kişi kendini izleyince hayırlısıyla olur zaten :delphin:

Son düzenleme:
Hee söyle adama bence de ama farklı bir yoldan gir ''sizin bir batıl inancınız mı var nerak ettim de '' de, bence batıl inancı var..

Merak ettim şimdi, sorunca bize de haber ver.

Kolonyacım ya adamcağızda psikolojik bi rahatsızlık varsa,hemen öyle bağırılır mı kıııız-tatlicadiarzu-
Valla ben olsam yeri yurdu hatta karısı belli adamdan korkmak yerine sadece üzülürdüm,sanmam zararlı olacağını:1no2:
Ama yine de tedbiri elden bırakmadan ve çalıştığı yerden hafif ipuçları toplardıma.s ne cins bir insan olduğunu anlamak adına
Tahminim aynı hareketleri yapmazsa başına uğursuzluk geleceğine inanmış takıntılı kişilik bozukluğundan muzdarip adamcağız:çok üzgünüm:,en büyük zararı da kendine olur yazıkkk.

Öncelikle Mariyel canım çok geçmiş olsun diyorum ve inşallah korktuğun gibi değildir temennisinde bulunmak istiyorum.

Burada arkadaşların bir çoğu "Sen niye rahatsız oluyorsun adamdan" demişler sana. Yani, seni korkutacak boyutta davranışlar sergilemesi açıkçası beni de endişelendirdi. Aslında seni tedirgin etmemek adına bunları yazmayacaktım ama bir açıdan da tedbirli ve dikkatli olman için yazmam gerekiyor.

Diloşum fıstığım, sana katılmıyorum maalsef bu konuda. Çünkü buna benzer bir olayı bizzat ablam yaşadı. Aynı yerde çalıştığı, evli, üstelik müdürü olan bir adam, ablamı kafaya fena halde takmıştı. Ablam, 5-6 yıl bu stresi çekti ve mide kanaması filan geçirdi, psikolojisi bozuldu. Bizim bu durumdan haberimiz çok sonra oldu. Akli dengesi yerinde değildi. (Hani zeki ama ruh hastası bir adam). Herneyse şimdilik ses soluk çıkmıyor Allah'a çok şükür. :nazar: Ama ailece hepimizi perişan etti.
O yüzden bence sessiz kalmak yerine Kolonya'nın dediği gibi adamı herkese teşhir et. Tuhaf olduğunu dedikodu mahiyetinde bile olsa yaymaya çalış etrafına bence.

Hee söyle adama bence de ama farklı bir yoldan gir ''sizin bir batıl inancınız mı var nerak ettim de '' de, bence batıl inancı var..

Merak ettim şimdi, sorunca bize de haber ver.

He...evet bak bu cok önemli...gelismelerden bizi haberdar et....:kahve:
Meraktan catlariz sonra denizim ile ben..kaydirigubbakcemile5

Öncelikle Mariyel canım çok geçmiş olsun diyorum ve inşallah korktuğun gibi değildir temennisinde bulunmak istiyorum.

Burada arkadaşların bir çoğu "Sen niye rahatsız oluyorsun adamdan" demişler sana. Yani, seni korkutacak boyutta davranışlar sergilemesi açıkçası beni de endişelendirdi. Aslında seni tedirgin etmemek adına bunları yazmayacaktım ama bir açıdan da tedbirli ve dikkatli olman için yazmam gerekiyor.

Diloşum fıstığım, sana katılmıyorum maalsef bu konuda. Çünkü buna benzer bir olayı bizzat ablam yaşadı. Aynı yerde çalıştığı, evli, üstelik müdürü olan bir adam, ablamı kafaya fena halde takmıştı. Ablam, 5-6 yıl bu stresi çekti ve mide kanaması filan geçirdi, psikolojisi bozuldu. Bizim bu durumdan haberimiz çok sonra oldu. Akli dengesi yerinde değildi. (Hani zeki ama ruh hastası bir adam). Herneyse şimdilik ses soluk çıkmıyor Allah'a çok şükür. :nazar: Ama ailece hepimizi perişan etti.
O yüzden bence sessiz kalmak yerine Kolonya'nın dediği gibi adamı herkese teşhir et. Tuhaf olduğunu dedikodu mahiyetinde bile olsa yaymaya çalış etrafına bence.

Albert Einstein ne kadar dogru demis....

Bir atomu parcalamak ön yargilari parcalamaktan daha kolay....

ablanıza geçmiş olsun.
ama sizin anlattığınız konudaki adam kafasına ABLANIZI takmış.
yani anladığım kadarıyla davranışları ablanıza yönelikmiş.

ama burada adam kendi kendine davranış sergiliyor.
yani mariyel'e karşı yapılmış birşey yok.
eğer psikolojik rahatsızlığı varsa -akli denge demiyorum- bunu kalkıp dedikodu şeklinde ifşa etmek; adam için ne kadar rencide edici bir durum olur.

Back
X