- 27 Ekim 2008
- 5.974
- 2.423
- 723
- Konu Sahibi BarbieveKen
korkma canım, o onun kendi problemi,çekiniyorsan dediim gibi uzak durmaya çalış,sana bi yanlışı bi zararı olursa o zaman harekete geçersina.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamın takıntısı anlattıklarınız,sizinde takıntınız adam olmuş.
pek fark yok arada gibi.![]()
ayy evet:)kaydirigubbakcemile3
ayol karşında monk gibi birisi olsa idi napacaktın yaaşakkıdı
otobüsle değil işyerimin servisiyle gidiyorum o da orda
evet ya eşimde öyle diyor ikinizi götürücem diyor psikoloğa:)
arkadaşlar amacım kötü niyetli falan değil yani eşiyle konuşiyim falan derken. insanlık öldümü yani belki iyiliğim dokunur diye düşündüm, belki eşi farketmemiştir
yeni evliler zaten adamla muhabbetim var aynı yerde çalışıyoruz, eşiyle yok.
tam karşı apartmanımızda oturuyor ondan belki bu kadar tedirgin oldum belki başka takıntılarıda olabilir. napiyim ister istemez oluyo bende çok memnun değilim bende:1no2:
evet ya eşimde öyle diyor ikinizi götürücem diyor psikoloğa:)
arkadaşlar amacım kötü niyetli falan değil yani eşiyle konuşiyim falan derken. insanlık öldümü yani belki iyiliğim dokunur diye düşündüm, belki eşi farketmemiştir
yeni evliler zaten adamla muhabbetim var aynı yerde çalışıyoruz, eşiyle yok.
tam karşı apartmanımızda oturuyor ondan belki bu kadar tedirgin oldum belki başka takıntılarıda olabilir. napiyim ister istemez oluyo bende çok memnun değilim bende:1no2:
Yaw güzelim niye daha önceden söylemedin? Madem adamla muhabbetin var direkt adamla konus.....Abi her sabah ödüm patliyor senin bu tiklerden he...ne is falan de![]()
:):)hihoyyyt söylesemmi acaba tak ettiği bir gün yapıcam artık, olmıcak böyle
:):)hihoyyyt söylesemmi acaba tak ettiği bir gün yapıcam artık, olmıcak böyle
Kolonyacım ya adamcağızda psikolojik bi rahatsızlık varsa,hemen öyle bağırılır mı kıııız-tatlicadiarzu-
Valla ben olsam yeri yurdu hatta karısı belli adamdan korkmak yerine sadece üzülürdüm,sanmam zararlı olacağını:1no2:
Ama yine de tedbiri elden bırakmadan ve çalıştığı yerden hafif ipuçları toplardıma.s ne cins bir insan olduğunu anlamak adına
Tahminim aynı hareketleri yapmazsa başına uğursuzluk geleceğine inanmış takıntılı kişilik bozukluğundan muzdarip adamcağız:çok üzgünüm:,en büyük zararı da kendine olur yazıkkk.
Hee söyle adama bence de ama farklı bir yoldan gir ''sizin bir batıl inancınız mı var nerak ettim de '' de, bence batıl inancı var..
Merak ettim şimdi, sorunca bize de haber ver.
takıntılı olabilir..böyle insanlar bir şeyi defalarca yapar..bende de vardı..aynı şeyi defalarca yapardım neyseki kurtuldum..benim aklıma bu geldi
bazen yine böyle şeylerim oluyor eşim bana monk diyor:))
Öncelikle Mariyel canım çok geçmiş olsun diyorum ve inşallah korktuğun gibi değildir temennisinde bulunmak istiyorum.
Burada arkadaşların bir çoğu "Sen niye rahatsız oluyorsun adamdan" demişler sana. Yani, seni korkutacak boyutta davranışlar sergilemesi açıkçası beni de endişelendirdi. Aslında seni tedirgin etmemek adına bunları yazmayacaktım ama bir açıdan da tedbirli ve dikkatli olman için yazmam gerekiyor.
Diloşum fıstığım, sana katılmıyorum maalsef bu konuda. Çünkü buna benzer bir olayı bizzat ablam yaşadı. Aynı yerde çalıştığı, evli, üstelik müdürü olan bir adam, ablamı kafaya fena halde takmıştı. Ablam, 5-6 yıl bu stresi çekti ve mide kanaması filan geçirdi, psikolojisi bozuldu. Bizim bu durumdan haberimiz çok sonra oldu. Akli dengesi yerinde değildi. (Hani zeki ama ruh hastası bir adam). Herneyse şimdilik ses soluk çıkmıyor Allah'a çok şükür.Ama ailece hepimizi perişan etti.
O yüzden bence sessiz kalmak yerine Kolonya'nın dediği gibi adamı herkese teşhir et. Tuhaf olduğunu dedikodu mahiyetinde bile olsa yaymaya çalış etrafına bence.
Öncelikle Mariyel canım çok geçmiş olsun diyorum ve inşallah korktuğun gibi değildir temennisinde bulunmak istiyorum.
Burada arkadaşların bir çoğu "Sen niye rahatsız oluyorsun adamdan" demişler sana. Yani, seni korkutacak boyutta davranışlar sergilemesi açıkçası beni de endişelendirdi. Aslında seni tedirgin etmemek adına bunları yazmayacaktım ama bir açıdan da tedbirli ve dikkatli olman için yazmam gerekiyor.
Diloşum fıstığım, sana katılmıyorum maalsef bu konuda. Çünkü buna benzer bir olayı bizzat ablam yaşadı. Aynı yerde çalıştığı, evli, üstelik müdürü olan bir adam, ablamı kafaya fena halde takmıştı. Ablam, 5-6 yıl bu stresi çekti ve mide kanaması filan geçirdi, psikolojisi bozuldu. Bizim bu durumdan haberimiz çok sonra oldu. Akli dengesi yerinde değildi. (Hani zeki ama ruh hastası bir adam). Herneyse şimdilik ses soluk çıkmıyor Allah'a çok şükür.Ama ailece hepimizi perişan etti.
O yüzden bence sessiz kalmak yerine Kolonya'nın dediği gibi adamı herkese teşhir et. Tuhaf olduğunu dedikodu mahiyetinde bile olsa yaymaya çalış etrafına bence.