- 26 Temmuz 2025
- 14
- -63
- 1
- 22
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Bosanmis erkeklerin cogu sıkıntılı oluyor karisi neden bebekle boşanmış ki?? Sencesevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Evlenmiş ayrılmış çocuklu adamlarla evlenmek isteyen hiç evlenmemiş kızların nasıl hüsrana uğradıklarını şu sitede az dolaşın okuyun.Sonra kendin ettim kendim buldum diye başınızı vuracak taş ararsınız.....sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
evet.sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim içinBosanmis erkeklerin cogu sıkıntılı oluyor karisi neden bebekle boşanmış ki?? Sence
hemen bakacağım kafam çok karışık açıkçasıBurda bir mahinur vardı onun konusunu bulup okuyabilirsen zor mu değil mi anlarsın absnsb
Boşanma sebepleri sen değilsin boşanma sebepleri adamın pezemekliği. Senin de boşanma sebebin bu olacak muhtemelenbizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
çok vicdan azabı çekiyorum açıkçası istemeden yaşattığımı yaşarım diye ama vazgeçemiyorum da malesedBoşanma sebepleri sen değilsin boşanma sebepleri adamın pezemekliği. Senin de boşanma sebebin bu olacak muhtemelen
İyi b*k yemissin küçücük bir bebegin yuvasinin dağılmasına sebep olan ilki o s*** sonra ki kisi de sensin hic erkek yok demi dünyada aferinbizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
33 yaşına girecek önümüzdeki ayKaç yaşında bu adam
benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttimİyi b*k yemissin küçücük bir bebegin yuvasinin dağılmasına sebep olan ilki o s*** sonra ki kisi de sensin hic erkek yok demi dünyada aferinevlen evlende bi tur kucağında bebekle seni de bosasin evladinin anasina bunlari yapan sana neler yapmaz senin gibi bir arkadasim vardi başka bir arkadaşın yuvasinin yikilmasina sebep oldu ikisi de eşleriyle birlikte oturup kalkiyordu kıza kocasıyla bir olup yapmadiklarini birakmadilar sonra ne oldu biliyomusun onu da aldatti :) hemde kiz kardesiyle kaçtı inşallah yuva yikanin yuvasi olmaz o s*** sürüm sürüm sürünür o evlatlarına muhtaç kalir inşallah da gün yüzü görmez. Yemin ederim su çağdan tiksindim sizler yüzünden yaşattığınızi yaşayın umarim
Yakalanmasa muhtemelen devam edecekti evliliğine. Elinde sen varsın diye seninle evlenmek istiyor şuan. El kadar evladını umursamayıp karısını aldatan adama güvenip evleneceksin yani biz evlen dersek?bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?