bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Bosanmis erkeklerin cogu sıkıntılı oluyor karisi neden bebekle boşanmış ki?? Sence

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Evlenmiş ayrılmış çocuklu adamlarla evlenmek isteyen hiç evlenmemiş kızların nasıl hüsrana uğradıklarını şu sitede az dolaşın okuyun.Sonra kendin ettim kendim buldum diye başınızı vuracak taş ararsınız.....

Bosanmis erkeklerin cogu sıkıntılı oluyor karisi neden bebekle boşanmış ki?? Sence
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için

Boşanma sebepleri sen değilsin boşanma sebepleri adamın pezemekliği. Senin de boşanma sebebin bu olacak muhtemelen

Genç ve bekar insanlarin, basindan evlilik gecmis bi de cocuklu insanlarla evlenmesi bana sacma geliyor mutlu filan da olunmaz. Gelip cok mutluyum diyen de cook buyuk fedakarliklar yapiyor ama bunun farkinda degiller veya bunu normal gordugu icin mutlu olabiliyor baska turlu imkani yok.

Burada bir uyeyi okumustum cocuklu esiyle mutlulugunu yazmisti baya uzun yillardir da evli kendisi ama onun normal siradan gordugu seyler okurken bana fenalik getirmisti, bana göre buyuk fedakarlik ve asla yapmayacagim seyler. Zaten bu kişilerin yaşlari da cok genc olmuyor.

Burda cikip mutluyum diyenlere gore cesaret alip yapmayin. Pişman olan bi dunya insan var onlarin konularini okuyun. Yaş 22 zaten olacak iş degil.

İyi b*k yemissin küçücük bir bebegin yuvasinin dağılmasına sebep olan ilki o s*** sonra ki kisi de sensin hic erkek yok demi dünyada aferin evlen evlende bi tur kucağında bebekle seni de bosasin evladinin anasina bunlari yapan sana neler yapmaz senin gibi bir arkadasim vardi başka bir arkadaşın yuvasinin yikilmasina sebep oldu ikisi de eşleriyle birlikte oturup kalkiyordu kıza kocasıyla bir olup yapmadiklarini birakmadilar sonra ne oldu biliyomusun onu da aldatti :) hemde kiz kardesiyle kaçtı inşallah yuva yikanin yuvasi olmaz o s*** sürüm sürüm sürünür o evlatlarına muhtaç kalir inşallah da gün yüzü görmez. Yemin ederim su çağdan tiksindim sizler yüzünden yaşattığınızi yaşayın umarim

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim

Yakalanmasa muhtemelen devam edecekti evliliğine. Elinde sen varsın diye seninle evlenmek istiyor şuan. El kadar evladını umursamayıp karısını aldatan adama güvenip evleneceksin yani biz evlen dersek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…