- 1 Nisan 2014
- 632
- 284
- 323
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Bacimm ben inansam ne olur mevzu konu sahibininSon olacağına ınanıyorsun yani hsıdjjss bu daha komık hajsjsj bide göz kırpiyo hahsjahaha
Pes!!!bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
karisini 19 yasinda genc kizla aldatan adam seni aldatmaz mi?bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Tecrübesi var çocuk ta var. Erken sıkılabilirsevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
ay yuh onu aldatan senide aldatıt bende sanıyorum boşanmış sevgili olunmuş benimki resmiyete evli diye dert etmiştim ne ahlak var ne edep sizlerdebizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
sizin ilk evlilik miydi ?Benim eşim 2019 yılında evlenmiş 1 yılda ilişkileri olmuş, dügün sabahı kavga edilmiş kaynanamla ve evlilik bitmiş ama boşanma çok çekişmeli oldu ben 2021 tanıştım hala resmiyette evliydi ve bu durum beni bazı geceler çok üzdü sonuçta ilk hayaller onunla kuruldu dügün süreci onunlaydı nişanlılık yaşadı vs... neyse 2022 boşandı 2024 biz evlendik ama inanın doğru düzgün evlilikleri olmamış ev bile kurmamışlar egitim bitmesini bekleyeceklermiş ona ragmen bu durum çok üzüyor beni bana çok deger veren seven bir adam olmasına rağmen, seninki evlilik yaşamış cocuk var bu durum seni üzer kavga sebebi olur, ha bir adamın ikinci karısıda olunca daha üstüne titriyor orası ayrı...
benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?