bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

Hadi gerçekten saf anlamadı diyelim. Öğrendikten sonra nasıl okeylemiş ben de o kısmı anlamadım. Resmi nikah olunca aldatmış sayılmıyo sanırım
Ben anlamadığına asla inanmıyorum ama hadi diyelim çok saf anlamadı.
Yahu nasıl içi alıyor, adam karısının yatağından çıkıp yanına gelmiş, bunun yanından karısının yatağına gitmiş. Çok ilginç gerçekten

Yine de üzülüyorum gerçekten Allahım herkesin çoluğunu çocuğunu korusun böyle pisliklerden. Bu olayın birebir aynısı yaşandı. Pislik kuzenim karısını aldattı. Babasına aşık bir kızı vardı. Aldattığı kızla evlendi kız da 19 yaşlarında. Şimdi kız beklediğini bulamayınca terk etti bunu. Üstelik hamile. Herkesin hayatı mahvoldu iki kişinin uçkuru yüzünden. En çok da çocukların. Hadi çok seviyor ölüyor bitiyor da insan o küçük bebeğin ahından da mı korkmaz.

Bende en çok çocuklara üzülüyorum. Dediğin gibi Allah hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
Kizlarimizda biraz gözü açık olsun artık. Şu çagda bu kadar saf olunmaz.

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Evliliği uzunca bi süre ertele .
- hamile falan değilsindir umarım -

Sevgilini çok iyi gözlemle .
Karısını aldatan , seni de aldatacak.
Çocuğunu ihmal eden , seni ve çocuğunu da ihmal edecek .

Ama şu an bunu görmen mümkün değil , her şey çok güzel geliyor .

Lütfen kendine zaman ver.
Daha çok küçüksün.

Seni seviyorsa bekler .

- yaptığın hiç bir şeyi onaylamıyorum ama sakın sakın , geleceğin için bekle --

Saflık olduğuna da inanmıyorum artık bu kız için demiyorum ama bazı insanlar evli olduğunu bile bile devam ediyor. Bir arkadaşım vardı o da böyle evli erkekle sevligiydi evli olduğunu da biliyordu boşa onu evlenelim diye baskı yapıyordu. Adamda imam nikahı yapıcam sana deyip kandırıp durdu onu da yapmadı bosanmadi da öyle devam ediyorlar di sonra ne oldu bilmiyorum bayadır konuşmuyorum ama kız hala bekar.

3 yıllık ilişkin var, yani daha yeni çocuğu olduğu zamanlarda karısını aldatmış, el kadar bebeği gözü görmemiş "adamla" evleneceksin. Hadi gerçekten evli olduğunu anlamadığını varsayıyorum. Bu adam seni de en hassas döneminde daha genç biriyle aldatır diye korkmuyor musun? Seviyorum falan geç bunları da ayrıca. Bugün yüzüne bakmadığı çocuğu da evlenince kıymetli olur. Olsun tabi ama sen bir çocuk sorumluluğu içinde küçüksün. Senin açından her türlü yanlış bir evlilik.

yani karısını sizle aldatan siz evlenincede sizi başkasıyla aldatır buna aklınız kesmiyor mu?

• 19-30 yaş birlikteliği, adamın daha yeni yetişkin olan bir bireye göz dikmesi
  • Adamın evliyken başka biri ile birlikte olması
  • Adamın evli ve çocuklu iken başka biri ile birlikte olması
  • Adamın karısı yeni doğum yapmışken başka biri ile birlikte olması
  • Adamın size üç yıl boyunca yalan söylemesi
Bunlar sorun değil ama adamın çocuğu olması mı sorun? İyi misiniz? Bu kadar mı koca meraklısısınız? Bence koşa koşa evlenin çünkü siz hayatınızın mahvedilmesini hak ediyorsunuz.
Bir tane de siz çocuk yapın, siz hamileyken sizi de aldatsın da görelim biz sizi. Şu an çocuğu ile ilgilenmiyor dediğiniz adam sizi de çocuğunuzla ortada bıraksın nasıl oluyormuş anlayın.
Bana yapmaz beni çok seviyor diye düşünüyorsunuz, ama şunu bilin siz özel değilsiniz, sizinki de altından değil. Aynı şeyleri yaşayacaksınız çünkü adam aynı.
Diğer kadından daha iyi olduğunuzu düşünüyorsanız da öyle bir durum yok. O en azından bekar çocuksuz bir erkekle evlenmeyi akıl etmiş ancak siz kendinizden on yaş büyük bir zampara ile evlenmede sıkıntı görmeyen akıl yoksunu bir insansınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…