- 1 Ocak 2022
- 5.873
- 22.238
- 298
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Öğrenince onurlu davranış gösterip bırakabilir suratına bir tokat patlatıp şerefinle bitirebilirdin...benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Ben anlamadığına asla inanmıyorum ama hadi diyelim çok saf anlamadı.Hadi gerçekten saf anlamadı diyelim. Öğrendikten sonra nasıl okeylemiş ben de o kısmı anlamadım. Resmi nikah olunca aldatmış sayılmıyo sanırım
Yine de üzülüyorum gerçekten Allahım herkesin çoluğunu çocuğunu korusun böyle pisliklerden. Bu olayın birebir aynısı yaşandı. Pislik kuzenim karısını aldattı. Babasına aşık bir kızı vardı. Aldattığı kızla evlendi kız da 19 yaşlarında. Şimdi kız beklediğini bulamayınca terk etti bunu. Üstelik hamile. Herkesin hayatı mahvoldu iki kişinin uçkuru yüzünden. En çok da çocukların. Hadi çok seviyor ölüyor bitiyor da insan o küçük bebeğin ahından da mı korkmaz.Ben anlamadığına asla inanmıyorum ama hadi diyelim çok saf anlamadı.
Yahu nasıl içi alıyor, adam karısının yatağından çıkıp yanına gelmiş, bunun yanından karısının yatağına gitmiş. Çok ilginç gerçekten
Bırakmış ama evine kadar gelmiş işte bu bütün dengeleri değiştirir……..Öğrenince onurlu davranış gösterip bırakabilir suratına bir tokat patlatıp şerefinle bitirebilirdin...
Bende en çok çocuklara üzülüyorum.Yine de üzülüyorum gerçekten Allahım herkesin çoluğunu çocuğunu korusun böyle pisliklerden. Bu olayın birebir aynısı yaşandı. Pislik kuzenim karısını aldattı. Babasına aşık bir kızı vardı. Aldattığı kızla evlendi kız da 19 yaşlarında. Şimdi kız beklediğini bulamayınca terk etti bunu. Üstelik hamile. Herkesin hayatı mahvoldu iki kişinin uçkuru yüzünden. En çok da çocukların. Hadi çok seviyor ölüyor bitiyor da insan o küçük bebeğin ahından da mı korkmaz.
Evliliği uzunca bi süre ertele .sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
Evine gelince ne oluyor acaba?? Haaa bu aşk için çok emek sarf etmiş oluyor.....Bırakmış ama evine kadar gelmiş işte bu bütün dengeleri değiştirir……..
Konu sahibine çok aşık......Evine gelince ne oluyor acaba?? Haaa bu aşk için çok emek sarf etmiş oluyor.....
Saflık olduğuna da inanmıyorum artık bu kız için demiyorum ama bazı insanlar evli olduğunu bile bile devam ediyor. Bir arkadaşım vardı o da böyle evli erkekle sevligiydi evli olduğunu da biliyordu boşa onu evlenelim diye baskı yapıyordu. Adamda imam nikahı yapıcam sana deyip kandırıp durdu onu da yapmadı bosanmadi da öyle devam ediyorlar di sonra ne oldu bilmiyorum bayadır konuşmuyorum ama kız hala bekar.Bende en çok çocuklara üzülüyorum.Dediğin gibi Allah hepimizin evlatlarını hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
Kizlarimizda biraz gözü açık olsun artık. Şu çagda bu kadar saf olunmaz.
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Evet yaşarsınızsevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?