bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

çok vicdan azabı çekiyorum açıkçası istemeden yaşattığımı yaşarım diye ama vazgeçemiyorum da malesed
Sen bilerek yapmadığını söylüyorsan senlik bir durum yok ama böyle bir adamla evlenmek için tek sorun boşanmış ve çocuklu olması değil. Adama hiçbir şey olmaz inan öyle yüzsüzler her türlü hayatına devam eder olan sana olur

He biz de yedik. Bir de en çabuk çocuk yapmayı araştırıyorsun noldu elinden kaçırma korkusu mu? Başkasına yaşattığını yaşayacaksın yani :) adam sana nasıl geldiyse senden de öyle gidecek. Sen de kucağında çocukla kalacaksın.

Yakalanmasa muhtemelen devam edecekti evliliğine. Elinde sen varsın diye seninle evlenmek istiyor şuan. El kadar evladını umursamayıp karısını aldatan adama güvenip evleneceksin yani biz evlen dersek?
aslında içinde bulunduğum kararsızlığın sebebi çok seviyorum ve istiyorum ama bu ihtimalleride biliyorum çocuğun velayeti annesinde çokta ilgili bir baba olduğunu söyleyemem malesef ilgi anlayışı çocugun her istediğini almak sadece parayla göz boyuyor buda beni daha çok düşündürüyor ama çokra seviyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum

çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Devam. Etmissin iliskiye hadi öncesinde bilmiyordun sonra niye devam ettin? Boşanma davasi da şak diye sonuclanmiyor aman aman evlenn ama aynisini yaşa zaten farklı sey yaşayacağın yok sakin salma ipini en azindan ne halt olduğunu biliyon aldatilip sus otur baskasina asik olursa da kucağında bebenle aglarsin önce ki karisi gibi

Önce ki çocuk yapınca bağlamış ya kendine bu da öyle sanıyor herhalde

19 yaşında iken 30 yaşında koca adamla ne işin vardı
Nasıl düşünemedin evli olduğunu
Küçücük bebeğine lohusa eşine bunları yaşatan sana neler yaşatmaz
Yazık bu kadar mı bilinçsizsin
3 yillik iliskileei varmış çocukta tam üç yaşında yani yakalanmasa adam zaten evliliğine devam edecek diger kadin bosamasa buna coktan tekmeyi basmisti bazı kizlarin akil kitligi insani cileden çıkarıyor

3 yillik iliskileei varmış çocukta tam üç yaşında yani yakalanmasa adam zaten evliliğine devam edecek diger kadin bosamasa buna coktan tekmeyi basmisti bazı kizlarin akil kitligi insani cileden çıkarıyor
Evet yaa kadın lohusa haliyle nelerle uğraştı kimbilir
Çok yazık
Bir de insan 19 yaşında iken gerçekten 30 yaşında biriyle ne işi olur ya

Kızların akıl kıtlığı değil bazı kızlarını kötülüğü insanı çileden çıkarıyor. Konu sahibi ve sevgilisi kadının hayatını mahfetmiş. Hiç bir şeyi düşünmeyen kızımız konu kendine gelince düşünmeye başlamış.

çok vicdan azabı çekiyorum açıkçası istemeden yaşattığımı yaşarım diye ama vazgeçemiyorum da malesed
Vicdan azabi cekme, sen daha 20 yasinda bile degilmissin, cocukmussun. 30 yasinda evli ve cocuklu bir adam nasil 19 yasinda kiz pesinde kosar anlamiyorum. Bence evlenme, yasin cok genc, hen cocuk yuzunden surekli goruseceksi iz, cocugu da size karsi dolduracaklar yuva yikan kadin diye. Sevgiliniz de cok guvenilmez, baskasina yapan size de yapar.

çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
2 yılda adamın evli olduğunu anlamadiysan sende ciddi anlamda zeka problemi olduğunu düşünüyorum.( Diğer yorumlarinda düşüncemi destekliyor) Eskiden olsa bir derece anlarım ama artık her şey elimizin altında. Insanlar dünyanın bir ucundaki insanlara bile kolayca ulaşıyor?
Sen anlamamis değilsin, gayet görmezlikten gelmişsin

İki sene seni ayakta uyutmuş adam kendinde misin? İçin miden nasıl alıyor anlamadım ki ben. Yaşın doğruysa 22 yaşında genç bir kızsın. Bu kart zamparadan çok daha iyileri karşına çıkacağına eminim. Babalığı da kocalığı da karakteri de beş para etmez. Sonra çok pişman olacağına en küçük bir şüphen bile olmasın. Bu iğrenç adama yol ver ve bir daha da bir adamla tanıştığında saftirik gibi kapılıp gitme. Gözünü aç biraz.

Evet yaa kadın lohusa haliyle nelerle uğraştı kimbilir
Çok yazık
Bir de insan 19 yaşında iken gerçekten 30 yaşında biriyle ne işi olur ya
Birde çok seviyorum, vazgeçemiyorum diyorlar ya cidden çıldırıyorum bu zeka seviyesine

Hadi gerçekten saf anlamadı diyelim. Öğrendikten sonra nasıl okeylemiş ben de o kısmı anlamadım. Resmi nikah olunca aldatmış sayılmıyo sanırım

Yuh evli adamın metresi olmuşsunuz adamın size biçtiği role bak!!! Aman ayrılmayın koşa koşa evlenin hamile kalmayın sakın yoksa gider sizin gibi birini daha bulur ona vaatler ağlamalar elinizde çocukla kalırsınız ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…